- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.294
- 113
- 29
Annenizle evliyken bir arada yaşadığınız için mi böyle yazdınız....Şu romantik insanlar bana bi söyleyebilir mi allah aşkına daha önce huzurunuzu bozan biriyle aynı evde yaşadınız mı ? Her saniye huzursuz ve mutsuz hissettiniz mi!? Sabretmenin ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz? O huzursuzluk ve öfke sizi başka birine dönüştürüyor. Bi sabrediyorsunuz iki kızıyorsunuz o sevabı öyle kaybediyorsunuz . Kolay şeyler değil bunlar. Bakıma muhtaç olmadıkça zaten taraflar böyle bi istekle gelmemeli.
Kardeşinize üzüldüm öyle bi ortamda sağlıklı büyümesi mümkün değil . Ama sizin yanınızda büyümesi de uygun değil , şimdi beni kötü düşünceli diye yaftalayacaklar ama herşey olabilir, genç bir kız . Anneniz kızının sağlığı için başka bi yere taşınmayı düşünsün. İleride karakteri için çok geç olabilir.
Ama esi de var isin icinde.Emegi kizina vermis duzeni bozulacak olan sadece kizi degil ki.Genc ve calisan bir kadin baska bir duzen kurmasi gerekir.Annemin dogumda ve sonrasinda cektigi acilara istinaden bile omur boyu bakarim
Inanamiyorum cok genc daha .sizi dusunmeliydi bence anne olarak.siz deseniz bile kabul etmemeliydi.nasil reddebilirsiniz bilmiyorum da kabul etmeyin bence.esinle iliskin mahvolur.size yakin otursun amayok genç 40 yaşında şuanda ve çalışıyor işi var
senin annen benim annem diye bir şey yok. şayet hastaysa yahut önemli bi sebepse almamız lazım. fakat ben oğlumu evlendirdim hop oğlumgilde yaşayıma karşıyım keyfi olarak rahatsız etmemeli iki tarafın ailee fertleri. ve geldikleri eve misafir olduklarını kabul ederek gırmeliler. evin yönetici gücü olmamayı kabul etmeli.
fkt kaynana görumce kayınpeder vs yaptıklarıyla oglunun evının kapısını kendı elıyle kapatıyor. sevgisizleştirilen gelinden bakım beklenemez bakım sevgıyle yapılabılır ancak. nerde gormuş kalp kırana bakılabılecegi.
kimse iki yüzlü felan değil.
Bakıma ihtiyacı yoksa ev ev üstüne olmazŞimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Kendinizi ne kadar dürüstçe anlamışsınız, çok tatlı geldiniz banaIlk mesaji okudum, aralarda durum degisti mi bilmiyorum ama gerek annem, gerek halam, gerek kvalidem farketmez.. evimde kalmak isteyene kapim sonuna kadar aciktir.. ha humanist, dunya iyisi, mukemmel, allahim oyle boyle degil sahane bir insan falan degilim.. gunun muhtelif saatlerinde lanet filmine basrol diye koy siritmam.. gel gelelim sikintisi olan hic kimseyi de sikintisiyla basbasa birakmam.. uc gunluk dunya yahu, iki gun bozulsun duzenim kimden onemli?
Annenizle evliyken bir arada yaşadığınız için mi böyle yazdınız....
işte bende zorunluluktan bahsedıyorum ama işte annede gelip kızını rahatsız etmezdi. demek ki bir zorunluluk var. siz ister misiniz damatla yaşamak bence kimse istemez.Valla bence öyle iyi kv yoktur hepsi dediğiniz gibidir gibi bir algı var ama öyle değil iyilerde var. İyide olsa kötüde olsa zorunluluk olmadıkça her iki aileylede aynı evde yaşanmaz benim için bukadar.
Haklisiniz ama esi kabul ediyormus diye anladim amaAma esi de var isin icinde.Emegi kizina vermis duzeni bozulacak olan sadece kizi degil ki.Genc ve calisan bir kadin baska bir duzen kurmasi gerekir.
Daha geçtiğimiz Mart ayında eşine "topla eşyalarını, babanın evine git" diyen adam! "annen bizle kalabilir" derse güven verir mi?Haklisiniz ama esi kabul ediyormus diye anladim ama
genelleme yapmadım zaten çoğu dedim ...kızının yuvasını yıkan anneler tanıyorum. Bu yüzden genelleme yapmayın. Ne oğlum var,ne kayınvalidem... Ama empati yapınca bu konuda kk daki yorumların çoğunu cifte standart olarak görüyorum. Tabiki annemde olsa kv mde olsa başımın üstünde yeri var diyen objektif üyeleri hem tebrik hem bu elestrimden tenzih ediyorum.
yok genç 40 yaşında şuanda ve çalışıyor işi var
polemik yaşamak istemiyorum bu yüzden bu konuda daha fazla yazmak istemiyorum ama bir durumu anlamak için illaki birebir yaşamak gerekmiyor.Evet kayınvalidem yok,tanımadım zaten... Fakat görme engelli kayinpederime vefat etmeden önce baktim,çok da severdim. Mekanı cennet olsun. Ama bu durumun bu konuyla alakası yok gözün gördüğü bir çifte standart var sonucta... Empati birebir yaşamak değildir,karşı tarafın yerine kendini koyabilmektır, şükür bunu yapabiliyorum.genelleme yapmadım zaten çoğu dedim ...
bir de kv n olmadığını söylemişsin o yüzden tam olarak bu konularını anlayabileceğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?