yok aradı beni ben tek kelime etmedimAnnem gelsin kalsın diyen arkadaşlar acaba kayınvalide olsa ne derlerdi? "Amaann sakın haa, yaşıda gençmiş, amacı size yerleşmek, sakın eve alma vs. vs."
Çifte standardın daniskası.
Kendi anneleri anne ama eşlerin anneleri at gitsin çöp mantığı.
Konu sahibi arkadaşım, anneniz çok gençmiş. 40 yaşında diyorsunuz. Valla yatak odasınıda getiriyor. Yani öyle 1 yılla o iş olacak gibi değil. Muhtemelen sizden çıkmayacak. Ayrıca çalışıp çalışmadığı konusunda bir ayrıntı vermemişsiniz ama çalışmıyor olabileceğini tahmin ettim. Kusura bakmayın da anneniz size temelli yerleşir. O evde bir ergen ve bir anne ile nereye kadar gidersiniz bilemem. Ayrıca bu düzene eşiniz ne kadar dayanır o da ayrı bir mesele.
Allah kolaylık versin. Ama eşiniz de ileride annemde burada kalacak derse itiraz hakkınız bile olmaz. Kaldı ki anneniz elden ayaktan düşmüş değil.
Sonradan kötü olacağınıza baştan söyleyin derim ben.
Çaresiz kalmasa gelir miydi acaba?Bir de böyle düşünya bir de 1 yıllık evliyim şuan çok güzel giden bir evliliğim var ve çok rahatım her konuda
şimdi öyle olamayacağım tüm rahatım bozulacak bunu da düşünüyorum
Kocam için sorun yoksa benim için niye olsun. Eğer o gönülden kabul ediyorsa kalabilir.Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Annem gelsin kalsın diyenlerdenim kayınvalidem de kalabilir.Annem gelsin kalsın diyen arkadaşlar acaba kayınvalide olsa ne derlerdi? "Amaann sakın haa, yaşıda gençmiş, amacı size yerleşmek, sakın eve alma vs. vs."
Çifte standardın daniskası.
Kendi anneleri anne ama eşlerin anneleri at gitsin çöp mantığı.
Konu sahibi arkadaşım, anneniz çok gençmiş. 40 yaşında diyorsunuz. Valla yatak odasınıda getiriyor. Yani öyle 1 yılla o iş olacak gibi değil. Muhtemelen sizden çıkmayacak. Ayrıca çalışıp çalışmadığı konusunda bir ayrıntı vermemişsiniz ama çalışmıyor olabileceğini tahmin ettim. Kusura bakmayın da anneniz size temelli yerleşir. O evde bir ergen ve bir anne ile nereye kadar gidersiniz bilemem. Ayrıca bu düzene eşiniz ne kadar dayanır o da ayrı bir mesele.
Allah kolaylık versin. Ama eşiniz de ileride annemde burada kalacak derse itiraz hakkınız bile olmaz. Kaldı ki anneniz elden ayaktan düşmüş değil.
Sonradan kötü olacağınıza baştan söyleyin derim ben.
Aynı şeyi kocalar deyince topa tutarız yalnız. Eşiniz size seni zevkle boşarım anamla yaşarım dese diye düşündüm birden.Ben bu konularda kocisci degilimdir. benim annem muhtac, zor durumda olacak kocam laf surat yapacak? yapamaz. yaptirmam.
o adami zevkle bosarim, annemle sen dullar olarak yasarim ama sefil birakmam.
burda ben almam diyenler aksama evde kocislere test ceksin. onlarin annalari kardesleri sefil kalsa bakalim kocis bukadar inci düsünüyormu. hepsi kapar getirir anasini danasini.
annesi calıştıgı için bu dediklerinin hiçbiri olmaz.O 1 yilla kalmaz. Ama kararini sen ver.Kendi ailemle yasiyorum avantajlari
+Ev işi yapmasa bile eve gelince 1 tas hazir yemeğin oluyor
+Madden yardim edecek durumdaysa siz daha kolay para biriktirirsiniz borclarinizi kapatirsiniz.
+Hamileliginde ve çocuk doğduktan sonra rahat edersin gözün arkada kalmaz. Bakiciya göre çok büyük bir güven ve rahatlik hissi.
+Ayrica insan anlassin anlasmasin evde kalabalik olmasi kendi ailesi olmasi, genis aile olmak manevi bir huzur veriyor icten ice.
Dezavantajlari:
-Eşinle rahat rahat kavga edemezsin, kendi hic kavga etmemiş gibi en ufak kavganizda ayirmaya calisir
-evin Küçükse cinselligin kisitlanir evde rahat rahat dolasamazsiniz
-duzenine cok karisir sen onun evladi oldugun için bunda hak bulur. Mutfagina gardrobuna vs... Hatta ortak alanlara bir süre sonra kendi düzenini getirir.
-ha deyince git diyemezsin annedir en nihayetinde ama ayrilirsaniz bir gün bil ki araniz eskiye göre çok çok kötü olarak ayrilirsiniz. Kotu evlat olursun.
Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor.
Anneniz bir seneliğine değil ömür boyu yerleşmek istiyormuş...Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?