benim annem de çalıştığı için ve benden geç saatte eve gelecek (max 1 saat) ben ona yemek hazırlayacağım yaniO 1 yilla kalmaz. Ama kararini sen ver.Kendi ailemle yasiyorum avantajlari
+Ev işi yapmasa bile eve gelince 1 tas hazir yemeğin oluyor
+Madden yardim edecek durumdaysa siz daha kolay para biriktirirsiniz borclarinizi kapatirsiniz.
+Hamileliginde ve çocuk doğduktan sonra rahat edersin gözün arkada kalmaz. Bakiciya göre çok büyük bir güven ve rahatlik hissi.
+Ayrica insan anlassin anlasmasin evde kalabalik olmasi kendi ailesi olmasi, genis aile olmak manevi bir huzur veriyor icten ice.
Dezavantajlari:
-Eşinle rahat rahat kavga edemezsin, kendi hic kavga etmemiş gibi en ufak kavganizda ayirmaya calisir
-evin Küçükse cinselligin kisitlanir evde rahat rahat dolasamazsiniz
-duzenine cok karisir sen onun evladi oldugun için bunda hak bulur. Mutfagina gardrobuna vs... Hatta ortak alanlara bir süre sonra kendi düzenini getirir.
-ha deyince git diyemezsin annedir en nihayetinde ama ayrilirsaniz bir gün bil ki araniz eskiye göre çok çok kötü olarak ayrilirsiniz. Kotu evlat olursun.
kardeşim kız yalnızAnneniz bir seneliğine değil ömür boyu yerleşmek istiyormuş...
İlk zamanlar degil ama sonradan eşinizle sıkıntı yaşarsınız, demedi demeyin...
Ben olsam anneme ev ev ustune uygun olmayacağını, yakın bir ev kiralamanın doğru daha doğru olacağını söylerdim...
12 yaşındaki erkek kardeşte evinizde sıkıntı olur... ergenliği olacak, tripleri olacak, eşiniz açısından da düşünün...
Kv niz 12 yasindaki kayninizi yada görümcenizi alarak birde yatak odası alıp evinize yerleşmek isteseydi ne yapardınız???
ya bir de 1 yıllık evliyim şuan çok güzel giden bir evliliğim var ve çok rahatım her konuda
şimdi öyle olamayacağım tüm rahatım bozulacak bunu da düşünüyorum
Bu durumda mümkinati yok kabul etmem...bu hayatta duymadigimiz kalmadı...kardeşim kız yalnız
Ben meselenin "anneannenin torununu evde istememesi" olduğuna bile inanmiyorumAma anneeen o, nasıl istemezsin minvalinde yorum yapanlar, Kayınvalideniz de kocanızın halası değil herhalde di mi?
Tabii ki 1 yıl diye gelecek, kızım ben sana yerleşeyim ekmek elden, su gölden, kocan da idare etsin artık diyecek hali yok.
Aynı şeyi kocalar deyince topa tutarız yalnız. Eşiniz size seni zevkle boşarım anamla yaşarım dese diye düşündüm birden.
ananem değil dedem,Ben meselenin "anneannenin torununu evde istememesi" olduğuna bile inanmiyorum
bu akşam yaşadığım şehre gelecek onunla nasıl konuşmalıyım
Hadi yaaa...üzüldüm simdiananem değil dedem,
dedem çok diktatör evde ses duymak istemez ayrıca çok cimri kardeşim ders çalışırken ışığı kapatır kız çalışamıyor duş alamıyorlar evde ancak haftada 1
afedersiniz sifon çekmek bile yasak
Anlayabiliyorum seni . Annen tabi herkes kabul et diyecek ama bekarken birlikte yaşadığınız düzen olmaz sen artık evlisin . Annenle uyuşamadığınız noktalar olabilir imkan varsa annene senin yakınında bir ev tutun .Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Üzüldüm durumunuza ama kardeşiniz de ergenlik prikolojisine sizin evde devam ederse bu duruma eşiniz ne kadar katlanır orası meçhul. Sen anneni getirdin ben de annemi getirecem diye ilerde başınıza iş de açabilir. Bence kabul etmeyin. Kardeşiniz size de bela olur benden demeskardeşim ergenlik çağında sinirli ergenlik psikolojisi yaşıyor. babamla annem birkaç yıl önce boşandı. çocuğum yok 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?