Annem onu istemiyor - Bu tesadüf mü?

Doğru bakkala da gidemiyor. Gitmeyi sevmiyormuş.Belki yuh diyeceksiniz ama yüreği çok güzel. Ama sadece yüreği güzel. Onun harici çalışma ,vs yok
Ay takmış ikide bir yüreği güzel yüreği güzel. Asalak gibi yaşadığı yetmiyor gibi bakkala bile gitmeyip anasını babasının gönderen adamın yüreği nasıl güzel olabilir ki? Resmen yüreği çirkin adamın, kendine gel yahu.

Doğru bakkala da gidemiyor. Gitmeyi sevmiyormuş.Belki yuh diyeceksiniz ama yüreği çok güzel. Ama sadece yüreği güzel. Onun harici çalışma ,vs yok
Yüreğinin nesi güzel acaba?

Çok mu yokluk çektiniz ilişkiler konusunda da böyle bir asalak için dua ediyor, yüreği güzel diye diye kendinizi kandırıyorsunuz?

Ya da cidden çok safsınız.

Siz bu beyefendiyle hic yuz yuze gorustunuz mu? Yoksa sadece yazisarak mi iliski yurutuyorsunuz?

Anladığım kadarıyla sadece yazışmışlar beyefendi totosunu kaldırıp gelememiş kızı ayağına çağırmış işte. Kız da neyse ki gitmemiş henüz.
Yazışarak bu büyük aşk nasıl oluştu anlamadım.

Haklısınız. Ben markete gitmem ki diyor zaten. Ama ben inanamıyorum. Yani bir insan nasil beceremez birşeyleri? Neyi beceremez? Ben kız başımla çalışmayı istiyorum . Nerede ne kurs,sertifika var gidiyorum katkim olsun kendime diye.Ben kendim de çalışırım derslere (yl) dedi en son hala yatıyor. Ruhum darlaniyor.Elimden de bir tek dua etmek geliyor.

2,5 sene oldu. Arada konuşma da var. Ama geçen hafta ayağına çağırdığı yani çağırttı için, ben de gitmeyince - biliyordum zaten gelmeyeceğini tahmin ettim dedi. 5 saatlik yol yazdırdı bir de .

Dua edeceksen, Allah'ım bana akıl fikir ver diye edebilirsin. Çok ihtiyacın var çünkü.

Ama cidden ablalarım gibi dalga geçiyorsunuz valla kalbim kırılıyor. (
Ama cidden insanlarla dalga geçiyorsunuz artık.
Nedir bu yüreği güzellik ne yaptı size ?
Elde tutulur nesi var, yüreğiyle mi doyacak karnınız ?
Yüreği güzel olsa koskoca ana babasına kıyamaz en azından markete kendi giderdi.Boş boş oturuyor.
Öyle oturduğu yerden bedava bana dokunmayan bin yıl yaşasınlarda herkesin yüreği güzel olur.
Bende mesela boş otursam kimsenin bir beklentisi olmasa bende çok aşırı yüreği güzel iyi olurdum herkese karşı
Efor yok işin içinde çünkü.

Aslında ilk başta böyle değildi. Bu kadar bir bağım yoktu. 8 ay evvel abimi kaybettik. Bir nevi onunla atlattım ben de. Gerçekten. Ben varım dedi. Belki de minnet duyuyorum bilmiyorum. Bir de ayağına çağırttı geçen hafta gezi var diye. Gitmedim onu sorun etti. Benim de elimden herşey düzelsin bir şekilde hayırlısıyla diye dua etmek geliyor.

Haklısınız...

Yani hic yuzyuze gorusmediniz mi gercekten?
Bu yuzyuze vakit gecirmeden cok asik olmayi da bir tek bu sitede gordum gercekten. :)
Bu çok üzücü bişey aslında. Demek ki çoğu genç kadın o kadar yoğun bir sevgi yoksunluğu yaşıyor ki hiç görmediği tanımadığı adamlara aşık olduğunu sanıp bağlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…