Annem tek kalamaz mı?

Kardeşiniz evleniyor diye neden annenizin adina karar verip kadinin düzenini bozuyor? Esyalari satacağım olayi da cok abes sanki hersey onun, annenizin hic değeri/hatri yok gibi
Gerekirse masrafi az olsun diye daha küçük bir ev tutulur esyalar fazla gelirse o zaman fazlalığı satarsınız. Kardeşiniz ile konusun bahaneleri bosverin önemli olan anneninizin ne istedigi
Sanki cocuk gibi herkes onun adina karar veriyor ama sen ne istiyorsun diye sormuyor uzuldum anneniz adina
Sizin de boyle kaygili olmanizin sebebi bence bu sacma sapan dusunceli aile efradı yüzünden
Öyle zaten. Bı atanayım kesınlıkle psikologa gıdecegım. İnanın moralini bozuyorlar insanın. Anneme defalarca sordum. Istemıyorum, onların çenesini cekemem dıyor. Kardeşimle bu sebepten cok kavga ettik zaten. Suan ki evın kirası 450 falandı sanırım. Baya iyi kirası. Tek sıkıntısı baba tarafına yakın. Babam kafasına esince gıdıyor annemın moralini bozuyor. Annem oraya gıtse yanı memlekete hem mutsuz olcak, hem evlatları buradayken orda yasaması sacma bence. Mesela oraya gezmeye gıtmıstık baya önce. Dısarı salmıyorlar. Başınıza bırsey gelır dıyorlar. Annemı de hayatta salmazlar. Zaten bosandıgını saklayacaklar. Bıze de kımseye söylemeyin dıyorlar. Teyzem bosandı. Annemde bosandı. Sanırım etraf bırsey der dıye. Herkese kocası öldü dıyeceklermıs

Devlet falan kesmiyor

Gidip kredi çekiyorsun maaşından o kesiliyor

Bazen bu çevrenin çok etkisindesin gibi geliyor neden cahil teyzenin ağzı ile soruyorsun, okumuş etmiş kızsın

Aç oku her yerde yazıyor bu
Evet devlet derken banka kesıyor. Gıdıp bire bir soracağım sgk ya. Tahmını ne kadar borc cıkar, tahmını ne kadar baglanır falan

Öyle zaten. Bı atanayım kesınlıkle psikologa gıdecegım. İnanın moralini bozuyorlar insanın. Anneme defalarca sordum. Istemıyorum, onların çenesini cekemem dıyor. Kardeşimle bu sebepten cok kavga ettik zaten. Suan ki evın kirası 450 falandı sanırım. Baya iyi kirası. Tek sıkıntısı baba tarafına yakın. Babam kafasına esince gıdıyor annemın moralini bozuyor. Annem oraya gıtse yanı memlekete hem mutsuz olcak, hem evlatları buradayken orda yasaması sacma bence. Mesela oraya gezmeye gıtmıstık baya önce. Dısarı salmıyorlar. Başınıza bırsey gelır dıyorlar. Annemı de hayatta salmazlar. Zaten bosandıgını saklayacaklar. Bıze de kımseye söylemeyin dıyorlar. Teyzem bosandı. Annemde bosandı. Sanırım etraf bırsey der dıye. Herkese kocası öldü dıyeceklermıs
Cok garipler simdi onlarin da gorgusu o diyorum doğru degil ama bazi bolgelerde böyle
Anneniz de baba evine donmesin
Babaniza yakinsa baska eve taşıyın babaniz bilmesin o zaman kafasi da rahat eder

Anneniz baba evinde huzur bulamamış, evlenmiş kocası huzur vermemiş, boşanmış çocukları huzur vermiyor. Artık hepiniz kadının yakasından düşseniz mi artık! Hiç biriniz yaşantınızdan ödün vermek istemiyorsunuz, kardeşin 3 sene sonra yapacağı düğünün derdinde, abinizin umrunda değil, siz bende kocamda aynı evde uzun süre istemeyiz diyorsunuz o zaman hicbiriniz karışmayın kadına. Kadın kaç yaşına gelmiş, dede evlendirme derdinde, oğlanın umrunda değil, kızı, yeğeni kadını istemediği bir yere taşınmaya zorluyor. Allah kolaylık versin annenize. İnşallah hicbiriniz onun yaşına gelince böyle ortada kalıp birilerine muhtaç olmazsınız
Tek bıraksalar o kadın yaşayamaz ki. Hayatta kaç kere kendi kararını kendi vermiş? Konu sahibi kolundan tutup adliyeye götürmüş de anca boşayabilmiş kocayı. Yazık yahu, tek yapamaz, nereye gitse birilerinin kurallarına uymak zorunda.

Cok garipler simdi onlarin da gorgusu o diyorum doğru degil ama bazi bolgelerde böyle
Anneniz de baba evine donmesin
Babaniza yakinsa baska eve taşıyın babaniz bilmesin o zaman kafasi da rahat eder
Kardeşim nısanlansın evlenmesine yakın anneme evı tasıtacagım yakınıma. Zaten anneme paranı biriktir dedım. Biriktiriyor suan. Baba evinde kadının psikolojisi bozulur

Annem ve babam ayrıldılar. Annem şuan kız kardeşim ile yaşıyor. Kız kardeşim de evlenecek. Ama eşya al, nişan yap 3 yılı bulur gibi. Annemin sskyı dedemler yatırıyor.Dedemlerin eve bu şehre 5 saat uzaklıkta. Orada 3 katlı ev var. En alt katı anneme kalacak. Dedemler yaşıyor. Annem emekli olacak 3 sene sonra ama bankadan kredi çekmesi gerek üzerine. Şimdi kız kardeşim evlenince herkes dedelerin oraya gider, alt katta dedemlerle durur diyor. Kız kardesımde kadın burda tek kalamaz diyor. Annem orayı sevmiyor. Dedemler teyzemler sürekli geçmişi açıp anneme psikolojik baskı yapıyor. Eşim falan arada buraya gelir diyor. Ama annem temelli orada yasamak ıstemıyor. Ama devletten kredi cekınce de kalan para anneme yetmez. Gercı ben destek olurum da yeter mı bılmıyorum. Memlekette ki ev tarla ne zaman kalacak anneme belli degil. Anneme para biriktir ssk dan kalanı ödersin dedim. Şunu merak ediyorum. 3tane evladı buradayken annemın orda yasaması dogru mu. Hemde mutsuz olacak, gıtmek ıstemıyor. Ama buradayken tek kalabilir mı. Nasıl bir çözüm bulabiliriz. Ya da en dogru su sızce hangısı
Anneniz koskoca kadın
Bırakın nasıl yaşamak istiyorsa o karar versin
Size ne

Tabıkı degıl. 22 yasında. Bi de ben şunu anlamıyorum. Benım hala kızı 40 yasında hayatında hıc evlenmedi. Bır Allahın kulu onla bırsey demiyor. Ama bıze dıyor. Dayı kızı kardeşimden 7 yas buyuk ve bekar. Ona bırsey demiyorlar. Kardeşime dıyorlar. Bunu anlamıyorum. Ne zaman gelecek cocuk deyıp duruyolar
Çünkü dişleri size geçiyor. Bi daha sorarlarsa hala kızı ile dayı kızını bekliyorum, önce onlar evlensin doğursun diye.

Tek bıraksalar o kadın yaşayamaz ki. Hayatta kaç kere kendi kararını kendi vermiş? Konu sahibi kolundan tutup adliyeye götürmüş de anca boşayabilmiş kocayı. Yazık yahu, tek yapamaz, nereye gitse birilerinin kurallarına uymak zorunda.
Annem lise mezunu. Ama destek olup kadını ıse sokmamıs kımse. Eskıden ögretmen falan olabılırmiş lise mezunları.Adlıye falan annem anlamaz ki. Ben destek oldum o konuda. Annem haftada 3 4gun calısıyor. Aslında kendı gecinebilir. Sadece evı degistirmek lazım

Çünkü dişleri size geçiyor. Bi daha sorarlarsa hala kızı ile dayı kızını bekliyorum, önce onlar evlensin doğursun diye.
Bizim sülale hep böyle. Adımı degıstırdım olay oldu. Ama hala kızı falan degıstırse güler gecerlerdı emınım buna ben

Annem lise mezunu. Ama destek olup kadını ıse sokmamıs kımse. Eskıden ögretmen falan olabılırmiş lise mezunları.Adlıye falan annem anlamaz ki. Ben destek oldum o konuda. Annem haftada 3 4gun calısıyor. Aslında kendı gecinebilir. Sadece evı degistirmek lazım
Ben de anneniz icin calissin ya da ek is olarak evden el isi falan yapıp satsin diye onerecektim yorumu gördüm. Kendini gecindirebilecek insana ne diye takarlar anlamadim

22 yaşında kızkardeşiniz annesine ait eşyaları satacağını söylüyor, baba evine git diyor siz de ciddiye alıp konu mu açıyorsunuz?
Benim annem eve alacağı yemek takımına bile karışmama izin vermez, eşyaları satacağımı söylesem çok afedersiniz g*tüyle güler bana. Ciddiye almaz, git az biraz hava al da beynine oksijen gitsin der.
Anneniz biraz yumuşak mizaçlı sanırım, insanlar rahat rahat bu kadar haddini aşabildigine göre.
Yeğen gel diye diretiyor, sanane be diyemiyor mu anneniz?
Miras benim, nerede yaşayacağıma da ben karar veririm diyemiyor mu kardeşinize ?
Ortalarına almışlar kadını herkes başka tarafa çekiştiriyor. Sen ne yapmak istiyorsun diyen yok.
Bir salın kadını.

Son düzenleme:
Eski konuları soranlar olmuş. Merak edenler için amme hizmeti. Kullanıcının eski konuları. 200'ün üstünde Bdv konusu açmak 4 yılda. Bir rekor olmalı bu.
Bir derdim var | Kadınlar Kulübü (kadinlarkulubu.com)

Ayrıca daha ilişkinin başında şimdi eşi olan insana ailesine maddi destek oluyor diye bozuk atan. Bununla ilgili buraya dünya kadar konu açan birinin anneme yardım edeceğim demesi de bir garip.

Son düzenleme:
22 yaşında kızkardeşiniz annesine ait eşyaları satacağını söylüyor, baba evine git diyor siz de ciddiye alıp konu mu açıyorsunuz?
Benim annem eve alacağı yemek takımına bile karışmama izin vermez, eşyaları satacağımı söylesem çok afedersiniz g*tüyle güler bana. Ciddiye almaz, git az biraz hava al da beynine oksijen gitsin der.
Anneniz biraz sakin mizaçlı sanırım, insanlar rahat rahat bu kadar haddini aşabildigine göre.
Yeğen gel diye diretiyor, sanane be diyemiyor mu anneniz?
Miras benim, nerede yaşayacağıma da ben karar veririm diyemiyor mu kardeşinize ?
Ortalarına almışlar kadını herkes başka tarafa çekiştiriyor. Sen ne yapmak istiyorsun diyen yok.
Bir salın kadını.
Evet anacığı biraz iyi niyetli, çok üzülür ağlarım öyle insanlara 😥

Evet anacığı biraz iyi niyetli, çok üzülür ağlarım öyle insanlara 😥
İyi niyetli değil, pasif. Düne kadar eski kocası kapıları tırmalıyordu, polisi aramak yerine içeri alıp karnını doyurmakta buluyordu çareyi. Diğer kızı da haklı, ben de yalnız bırakmak istemem böyle annem olsa.

İyi niyetli değil, pasif. Düne kadar eski kocası kapıları tırmalıyordu, polisi aramak yerine içeri alıp karnını doyurmakta buluyordu çareyi. Diğer kızı da haklı, ben de yalnız bırakmak istemem böyle annem olsa.
İnanmıyorum 🤪 aslında bende dedim demin....dedelerde belki kız çocukları uğraşmasin bu işlerle diye istiyordur yanlarında. Bence de anne aklı selimlerin yaninda dursun. Madem kendini koruyamiyor🤷

Kendimi sizin yerinize koyarak cevap veriyorum, kesinlikle annemi yollamazdim kesinlikle. Dönüşümlü çocuklarında kalabilir, kredi bitince küçük bir ev tutup biraz da maddi yardım yaparsanız geçinip gider

Back
X