- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
Eşim 4 aydır işsiz eğer maddi imkanım olaaydı bende aynısını yapardım temiz bi otelde bi kaç gün kalır evi ilaçlatır bide temizlikçi tutar temizletirdim o sürede de biz ilaç tedavisini uygulandık geçer giderdi bu şekilde bebekle vs kendi imkanlarımla zor olacak ama baktım olmıyor telefonumu satar yine yaparım ne yapalım sağlıktan önemli değil yaYazık anneniz yüzünden anne sütünden mahrum kalacak bebeğiniz ilaçlama şirketiyle görüşseniz 2 gün otelde kalın her yeri ilaçlasınlar otelede yıkanmış kıyafetler alırdınız en azından kısa sürerdi belki nacizane fikrim kıyamam kuzulara
Evet ama bunu gel de bazı gereksizlere anlat işte herkes bizim gibi düşünmüyor kibir de uyuzun pislikle alakası yok inanın temiz yerlerde çok daha çabuk ürüyor o mikroplar tertemiz deri pamuk gibi onu yemeyi seçiyor haliyle.
Bende bu gece rüyamda annemle uğraştım çok sinirliyim o da farkında aramıyor bile zaten zamanında doktora götürüp bize de söyleseydi önlem alsaydık böyle olmazdıAllah kolaylık versin böyle annede olmaz olsun ..
Sinirlerim zıpladı konuyu okuyunca benim bebeğimi sinek ısırdıda ağlaya ağlaya bir hal oldu suratını çizdi hep çokk zor işiniz Allah yardımcınız olsun net bir şekilde yazıklar olsun diyerek tavrınızı koyun bebekler herşeyi bizden daha ağır atlatıyorlar ...
Offf bebek konu içinde olunca dayanamıyorum annenizi tanıyor olsam ben patlarrdım herlde ..
Benim evimide böcek basmıştı dolap içine kadar kıyafetlere kadar ilaçlamışlardı 1 hafta eve girmedik girdiğimizde günlerce halı koltuk yıkattım temizledim makina hiç durmadı gece gündüz çok zor Allah diyorum ya kolaylık versin bide küçük çocukla valla altın yerine gelir git bence küçüçğk çocukla nasıl başa çıkacaksın ilaçlattıktan sonrada annenin gidip herşeyi yıkaması temizlemesi lazımm.Valla kızlar boynumda kulağımda bi kaç altın var onları bozdur diyor şeytan git. Bi otele evi de baştan aşağıya ilaçlat temizlet gel tertemiz bebekten çok korkuyorum çocuklar sabah ben görmeden oyun halısı a koymuş yıkanmamıştı o böyle nasıl olacak her şeyi bi anda yıkayamam ki zaten evim çok küçük gece uykum yok gündüz ruh gibi geziyorum bebek durmuyor hiç bi yol gösterin eşime de söyledim biraz daha bekleyelim belki geçer diyor ama sanmıyorum ilaçta yaktı her yerimizi neden böyle oldu bilmiyorum
Doğumumda gelip bi gün bakmadı kimse gelip evimi temizler mi sizceBenim evimide böcek basmıştı dolap içine kadar kıyafetlere kadar ilaçlamışlardı 1 hafta eve girmedik girdiğimizde günlerce halı koltuk yıkattım temizledim makina hiç durmadı gece gündüz çok zor Allah diyorum ya kolaylık versin bide küçük çocukla valla altın yerine gelir git bence küçüçğk çocukla nasıl başa çıkacaksın ilaçlattıktan sonrada annenin gidip herşeyi yıkaması temizlemesi lazımm.
Offff çok uzun. Bi süre peki ilacı kaç günde bir tekrar ettiniz evi sürekli dezenfekte ettiniz mi bir de sürekli yıkama silme süpürme vsTam ne kadar surdu hatirlamiyorum ama en az 2.5 ay gibi bi sure kullandik ilaci kasinti gecse bile kullanman gerekiyor.. cunku uyuz mikrobu once yerlesip haftalar sonra yumurtlayip kasintiya sebebiyet verdigi icin kasinti gectikten sonra da surmen gerekiyorr..
Hamım efendi uyuz ilacı almış benim evimde yıkadı kardeşimi benim lifimi kullandı havlumu kullandı ve onları yıka bile demedi veya kendi makineye atmadı alerji bile olsa hepsi kaşınıyor demek ki geçici düşünmesi gerekir sadece bana değil herkese gitmiş şüphesi olması yeterli gidip gelmemesi için gitmiş bi arkadaşına denizde yandığı için yoğurt sürmüş bide ne akla hizmetse eşimi zor zapdediyprum çattı çatacak haklı o gün hastaneye minibüsle gittik küçücük bebekle 2 tane daha çocuk eşim işsiz maddi durum iyi değil allah ne verirse hayırlısını versinbilerek yapacak hali yok. kimin aklına gelir ki uyuzluk vs. alerji diye düşünmüştür. olan olmuş ayrıca evet dese ne kazanıcaksınız?
Hamım efendi uyuz ilacı almış benim evimde yıkadı kardeşimi benim lifimi kullandı havlumu kullandı ve onları yıka bile demedi veya kendi makineye atmadı alerji bile olsa hepsi kaşınıyor demek ki geçici düşünmesi gerekir sadece bana değil herkese gitmiş şüphesi olması yeterli gidip gelmemesi için gitmiş bi arkadaşına denizde yandığı için yoğurt sürmüş bide ne akla hizmetse eşimi zor zapdediyprum çattı çatacak haklı o gün hastaneye minibüsle gittik küçücük bebekle 2 tane daha çocuk eşim işsiz maddi durum iyi değil allah ne verirse hayırlısını versin
Nefret ermiyor ama sevmiyor da fazla yaşını küçükltmek için beni ve benim bi küçük kız kardeşimi üvey kızlarım diye tanıtmış kaç kişiye bana sordu millet neden böyle bişey yaptın dediğimde de genç gösteriyorum ya nazar değer omdan dedim demişti ben az diyorum siz çok anlayın bilerek bulaştırma değil belki ama umursamadı da bulaşır mı bulaşmaz mı bebeği var nasıl başa çıkar diye de düşünmedi şimdi başıma bunları açan o demesi lazım ki ilaçlat ücret bana ait ama demez asla bakalım olmazsa elimdeki yüzdüğümü küpemi bozdurup yine bakarım çaresine ne yapalımanneniz neden size ve çıcuklara ozellikle uyuz bulaştırsın? sebebi ne olabilir, nefret mi ediyor sizden?
Nefret ermiyor ama sevmiyor da fazla yaşını küçükltmek için beni ve benim bi küçük kız kardeşimi üvey kızlarım diye tanıtmış kaç kişiye bana sordu millet neden böyle bişey yaptın dediğimde de genç gösteriyorum ya nazar değer omdan dedim demişti ben az diyorum siz çok anlayın bilerek bulaştırma değil belki ama umursamadı da bulaşır mı bulaşmaz mı bebeği var nasıl başa çıkar diye de düşünmedi şimdi başıma bunları açan o demesi lazım ki ilaçlat ücret bana ait ama demez asla bakalım olmazsa elimdeki yüzdüğümü küpemi bozdurup yine bakarım çaresine ne yapalım
Nereden geldiğini bilemiyoruz ama ilk erkek kardeşimde başladı küçükte değil 18 yaşında bilmiyorum nefsine yenik düşüp uyuz taşıyan bi bayanla mı birlikte oldu ondan da olabilirmiş zaten asla söylemez öyle bişey olsa da her yeri yara açmış iltihaplanmış elleri gözükmüyor yaradan çok ilerlemiş onunkiBu suriyelilerden dolayı bu tür hastalıklar yaygınlaşanmış evleri çok pis miş annemin arkadaşı bunlara evi vermiş kiracı olarak oturuyorlar evin içerdi çok pis Di demiş bakmayın kadınlarının süslü olduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?