- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.472
- 358
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
Anneniz sizin evinizi temizlemek zorunda değil ki.Kızlar geçen annemdeydik kızımın doğum günü vardı kızım daha 1 yaşında olmadı temizlik yapacaktık ben gelmiyim temizliyeceğin zaten3 oda dedi aslıa 3 oda değil wc banyo balkon ve mutfağı saymıyor. Bende onu üstüne bi şey demedim. Bugün temizlik yapıyordum kızım hiç durmadı bi yandan onu pışpışlıyorum bi yandan sil süpür yapmaya çalışıyorum kızım ne duruyor ne uyuyor sadece ağılıyor. Annem aradı napıyorsunuz diye ben başladım ağlamaya kızım da arkadan ağlıyor . Bağırıyor bana telefonda saçma sapan hareketler herkes bebek büyütüyor bi sen değil temizliği bırak çocuklar ilgilen manyak manyak hareketler yapma bağıyor bana . Ben de dedim en sonunda tutamadım kendimi uzaktan uzaktan azarlamak en kolayı dedim kapattı telefonu suratıma. Bi şey değil yarında kızımı ona bırakacaktım 2 saatliğine önemli bi işim vardı . Kaldım öyle kızımı götürsem mii götürmesem mii . Annem doğum gününe gelecek mi gelmez mi . Ben anlamamasına zaten alıştım artık beni sevmiyor biliyorum da hala içimde bi yer çok üzülüyor böyle beni anlamayınca .
Yani telefonda bağırıp çağırması yanlış olmuş ama, doğum günü partisini planlarken temizliğe de yardımcı için bütçe ayırmanız gerekirdi.