• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme çokk sinirliyim

:kahve: Heves etmişsiniz doğum günü yapmak istemişsiniz... üzmeyin yormayın kendinizi anneniz yardımcı olamıyorsa başka bir yakınınızdan rica edin ya da yardımcı bulun. Olduğu kadar yapın küçücük bebekle parti zor iş

Kızlar geçen annemdeydik kızımın doğum günü vardı kızım daha 1 yaşında olmadı temizlik yapacaktık ben gelmiyim temizliyeceğin zaten3 oda dedi aslıa 3 oda değil wc banyo balkon ve mutfağı saymıyor. Bende onu üstüne bi şey demedim. Bugün temizlik yapıyordum kızım hiç durmadı bi yandan onu pışpışlıyorum bi yandan sil süpür yapmaya çalışıyorum kızım ne duruyor ne uyuyor sadece ağılıyor. Annem aradı napıyorsunuz diye ben başladım ağlamaya kızım da arkadan ağlıyor . Bağırıyor bana telefonda saçma sapan hareketler herkes bebek büyütüyor bi sen değil temizliği bırak çocuklar ilgilen manyak manyak hareketler yapma bağıyor bana . Ben de dedim en sonunda tutamadım kendimi uzaktan uzaktan azarlamak en kolayı dedim kapattı telefonu suratıma. Bi şey değil yarında kızımı ona bırakacaktım 2 saatliğine önemli bi işim vardı . Kaldım öyle kızımı götürsem mii götürmesem mii . Annem doğum gününe gelecek mi gelmez mi . Ben anlamamasına zaten alıştım artık beni sevmiyor biliyorum da hala içimde bi yer çok üzülüyor böyle beni anlamayınca .
Evi b.k goturmedigi sürece okadarda ağlama derecesine gelecek sekile sokmayın kendinizi. Bebek o daha yani cocukla ilgilenin. Doğum günü yapacaksanız da gelecek insanlar eve parmak atıp toz aramaz heralde okadarda bı pasta kesin yanına içecek ikram edin yeter küçücük çocukla okadar insan ağırlamayı neden göze aliyorsunuz madem teksiniz yardım edeniniz yok 🤷🏻‍♀️

Kadın bebeğimin doğum gününü nasıl yapmalıyım diye sormamış ki neden herkes bu konuda akıl veriyor, ona karar vermiş zaten. Küçük bebekle her işi yapmak zor birkaç saat oyalasın istemiş olabilir. Bence de annelere yüklenilmesin ama yaşlı dediğiniz kadın muhtemelen max 50li yaşlarda. Ekstra bir bakım beklenmiyorsa bir bebeği birkaç saat oyalayabilir. Ben konu sahibini haklı buldum. Ancak yerinizde olsam konuyu uzatmaz anneme küs kalmazdım.

Millet için uğraşlara girmek bence gereksiz.Aile arasında olması makuldu bence.Ve böylelikle çok büyük temizliğe gerek kalmaz.Usulen yapmış bebeğe de hatıra kalmış olurdu.Bagirip çağırmanin bir getirisi yok.Az temizlik çocukla ilgilenmek daha önceliginiz olmali.
Bunları ben de bir yaşından sonra yapmaya başladım.Aklim başıma geldi.

Konu sahibi karakteriniz çok zor. Burda insanlar size katılmadığı için tersliyorsunuz. Anneniz gelmediği için eminim ona da sitem ettiniz. Bakın o bile artık dayanamamış kızmış hayat böyle geçmez .Aile olmak her an sizin isinize kosulmasi demek değil. İnsanlar bazen mutsuz olur yanlız kalmak ister. Aile olmak adı altında birbirinizi sömürmeyin

Back
X