- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
Yazmayacaktm ama yazayım anlaşılsın. Kendisi alttan girip üstten çıkıp ikna etti beni doğrusu o zannettim. Ben hamileyken hic gereği yokken arabasını yeniledi başka bir bebek buldu ona bakıyor evinde. Sonrada aslnda geçen sene planlıyodum dedi. Yani böyle planları varsa neden beni neden ikna etti ki? Ve tüm bunlar ben doğurduktan sonra meydana çıktı.Cocuk dogurmaya karar verdiginizde de annenize gore mi karar vermistiniz? Kadin iyilik yapmak istemis onun da hesaplari sasmis hani o da insan ya! Ne guzel anneler dogursun, buyutsun, baksin ama isine gelmeyince anne kotu olsun. Hayat size guzel hee.
Tayin hakkım 4 sene sonra var. Çok pişmanım geldiğime. Yeni evlenmiştim birazda özlem vardı hstalar yakınlarında olalım falan duygusal düsünürken annemde ikna etti böylede kaldm ortada. Kmseye güvenerek çocuk yapmadm tabiki ama baska sekilde yasardm en azndanbiri bebegime baksin diye kesinlikle kimsenin ipiyle kuyuya inmezdim. tayin aldirma durumunuz yok mu. ben düz memurluk sandim ama sözleşmeli personel misiniz
Yazmayacaktm ama yazayım anlaşılsın. Kendisi alttan girip üstten çıkıp ikna etti beni doğrusu o zannettim. Ben hamileyken hic gereği yokken arabasını yeniledi başka bir bebek buldu ona bakıyor evinde. Sonrada aslnda geçen sene planlıyodum dedi. Yani böyle planları varsa neden beni neden ikna etti ki? Ve tüm bunlar ben doğurduktan sonra meydana çıktı.
Ama baksanıza kalmalı istiyomuş çocuğu. O da garip değil mi? Anne olarak madem çağırmış düzen bozdurmuş kızının hayatini kolaylaştırması gerekmez mi?Buyuk ayip etmis. Sizin arkadaslariniz dublekste, villada otururken ne curretle arabasini yeniler. Icim parcalandi durumunuza. Saka misiniz?
Kadin cocugunuzu eve istiyormus o da sorun olmus size bakmam demiyormus.
Tayin hakkım 4 sene sonra var. Çok pişmanım geldiğime. Yeni evlenmiştim birazda özlem vardı hstalar yakınlarında olalım falan duygusal düsünürken annemde ikna etti böylede kaldm ortada. Kmseye güvenerek çocuk yapmadm tabiki ama baska sekilde yasardm en azndan
Kim yapmaz hesabını. Verilen sözün tutulmamasının suçlusu ben olamamki. Hem zaten ücretsiz baktırmayacaktm şuanki baktığı daha iyi veriyor o yüzden de bırakmayacağını söylüyor tanıdık birinin çocuğu değil yaramaz bi cocuk 3 4 yaşlarında yani güvenip nasıl bebek bırakayım annemi benimsemiş kıskanıyorE madem şartlar orada daha iyiydi gelmeseydiniz.buraya vereceğiniz kirayı bakıcı ya verirdiniz. Bence siz hesap kitap yapmışsınız uymamış anneden çıkarıyorsunuz acısını
Ama baksanıza kalmalı istiyomuş çocuğu. O da garip değil mi? Anne olarak madem çağırmış düzen bozdurmuş kızının hayatini kolaylaştırması gerekmez mi?
Keşke hiç çağırmasaymış
Maalesef 4 yıl sonra varYazık olmuş valla ne diye başkasına akıl danışırsınız ki. Sizin tayin durumu yok mu
İlk defa böyle oldu yoksa güvenemezdim tüm suçlu benim zaten güvenerekBen her zaman söylerim bakmak zorunda degil diye ama ama ama madem bakmayacak tı yiğitlik yapmayacaktın. Anneniz çok suçlu sizi yerinizden etmiş eşinizle aranız bile bozulur haklı olarak size annenize kızar. Anneniz her zaman böylemiydi yoksa ilk defa mı verdiği sözü tutmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?