Ben buradaki forumlarda görüyorum sürekli kv-anneden bebek içinde beklenti halini. Benim yanımda manevi olarak olduktan sonra gerçekten maddi kısmının bir önemi yok. Anne babam çocuğuma bir iğne almadılar ilk torun olduğu halde. Ama şimdi yanlarındayım; aman kızım zorlama kendini, aman dinlen vs modundalar yetiyor. Ha bu arada hala annem eleştirir benim alışveriş yapmamı da, erkenden ne gerek var diye. Bayramda kv yanındaydık, o da bir iğne dahi almadı ki güya en favori oğlu eşim ama hakkını yiyemem o da aynı şekilde çamaşır bile toplasam sen niye yapıyorsun otur dedi.
Alan ince düşüncelidir almıştır, maddiyatı iyidir almıştır vs vs. Bunlara kafa yormayın
Gelelim temizlik konusuna. İnsan taşınma bebek vs derken 1 liranın bile hesabını yapacak hale gelebiliyor, haklısınız. Ancak anneden ziyade bence kv ile aranıza sınır çizin. Çünkü anneniz genel olarak rahat, etliye sütlüye karışmayan, yardım istenirse yardım eden biri anladığım kadarıyla. Onunla konuşup istediğiniz yardımları net söyleyebilirsiniz.
Ancak kv sınırlarını bilmeyen, müdahaleci ve kendi yaptıklarını başkaları yapmayınca kendinde eleştirme hakkı bulan en mükemmel(!) karakter. Çocuk doğunca daha çok problem yaşarsınız. Annenize net istediğiniz yardımları söyleyerek probleminizi çözebilirsiniz ama kv nasıl durduracaksınız asıl bunu düşününnn
Ayrıca temizlik hastalığı yerine genel temizlik yapan insanlar iyidir ya