"Lohusa psikolojisi" diyerek şimdiden kendini sartliyorsun. Ben öyle bir psikoloji yaşamadım mesela kimseye sinir olmadım, çok zorlandım ama kimseye bilenmedim. Bebegim olduğu, sağlıklı sıhhatli olduğu için, ben sağ salim doğumu anlattığım için bebegimin ilk günlerinin tadını çıkardım. Ikincisinde de durum aynıydı. Kayınvalidem çok kalamam diye pazarlık ederek geldi. Hiç lafın ardını önünü, ona sinir olmayi aklımdan bile geçirmedim. Bu sefer de ailemin genişlemesini keyifle izledim, tadını çıkardım. Dusunun ki cok sevdiginiz birine omrunde alabilecegi en guzel ve buyuk hediyeyi sunuyorsunuz. O ise hediyenin paketine, posetine, kurdelesinin rengine takilip dirdir ediyor. Hediyenin muhtesemliginin farkinda bile degil. O insana alev puskurmek istersiniz. Nankor cunku. Bu hediyeyi size gondereni dusunun, hediyeyi dusunun, ne kadar sansli oldugunuzu dusunun ve odaklamaniz gereken noktaya iyi karar verin.Evinize bir güneş doğuyor, bir küçük mucizeniz oluyor, hayatınızın hediyesini almak üzeresiniz farkında mısınız acaba?