- 13 Nisan 2007
- 33.868
- 103.353
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi zalimhayat_82
-
Canımsın ya...o sizin görüşünüz konu sahibi
başkasıyla evlilik düşünmemek
farkında mısınız anneniz sevgiye aç bir insan
İnşallahhhh karşısına hayırlı bir eş çıkar inşallah
sevildiği sayıldığı mutlu bir evliliği olur
hiç kusura bakmayın içimden böyle dua etmek geldi
siz bayağı babacısınız.. sanırım çocukluktan gelen bişey bu
Annem boşanınca ileride belki başka evlilik yapabilirim diyor,bu ben şimdi?daha ayrılmadan neler konuşuyor
Hiç evlilik yaşamadım ilgi sevgi görmedim,bana ilgi gösterebilecek biri ile ileride niye evlenmyim diyor?yanlızlık zor diyor
Daha boşanma gerçekleşmemiş söylediklerine bak
Tamam evlilik görmemiş,haklı da ama ben o kadar çeksem başkasıyla evlilik düşünmem
Bu arada ben artık merhametten tüm bunları yaptığınızı düşünmüyorum.Ben de annemi mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum,gezdiriyorum,alışverişe çıkıyorum,sevdiği yiyecek eşya vs alıyorum,ilgileniyorum mutlu olması içim kendi ailemi bile geri plana atmış durumdayım
Babama da bir yandan çık kızıyorum ama bazen de üzülüyorum niye böyle oldu diye
Ben bu dünya da babamla sınanıyorum,hayatın gerçekleri ile yüz yüzeyim,herkesin ailesi güllük gülistanlık değil işte,yıllardır ben ne yapıyorum ki diyen gamzı bir baba bir tarafta sürekli ağlayan sinirli mutsuz bir anne
Keşke başka bir ailede doğsaydım diyorum bazen çünkü ailemi bu durumda görmekten bıktım
Babam nasıl başının çaresine bakar düye düşünmekten yoruldum
Niye bu kadar merhametliyim ki
Kadin bu yasima kadar sevilmedim diyor. Daha ne desin ? Cok bencilsiniz babadan mi bu huy ? Uzuldum annenizin haline umarim cok sevilir cok mutlu olur.Annem boşanınca ileride belki başka evlilik yapabilirim diyor,bu ben şimdi?daha ayrılmadan neler konuşuyor
Hiç evlilik yaşamadım ilgi sevgi görmedim,bana ilgi gösterebilecek biri ile ileride niye evlenmyim diyor?yanlızlık zor diyor
Tamam evlilik görmemiş,haklı da ama ben o kadar çeksem başkasıyla evlilik düşünmem
Anneniz zamaninda nasıl başının çaresine baktıysa babanız da zamanı gelince başının çaresine bakar...etme bulma dünyası.Ben de annemi mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum,gezdiriyorum,alışverişe çıkıyorum,sevdiği yiyecek eşya vs alıyorum,ilgileniyorum mutlu olması içim kendi ailemi bile geri plana atmış durumdayım
Babama da bir yandan çık kızıyorum ama bazen de üzülüyorum niye böyle oldu diye
Ben bu dünya da babamla sınanıyorum,hayatın gerçekleri ile yüz yüzeyim,herkesin ailesi güllük gülistanlık değil işte,yıllardır ben ne yapıyorum ki diyen gamzı bir baba bir tarafta sürekli ağlayan sinirli mutsuz bir anne
Keşke başka bir ailede doğsaydım diyorum bazen çünkü ailemi bu durumda görmekten bıktım
Babam nasıl başının çaresine bakar düye düşünmekten yoruldum
Niye bu kadar merhametliyim ki
Aynı kardeşimin sözlerini yazmışsınız,oda böyle düşünüyor
Babam annemin boşanacağını hiç düşünmedi bir ara babam sinir küpü gibiydi ama onu annem böyle yaptı,ona hiç sesini çıkarmadı ben dedim sürekli hakkını savun kendini savun diye
Annem patladı en sonunda ben bu kadar fedakarlık karşısında hakaret işitiyorum diyor haklı da,babam ise hala ben ne yapıyorum annenin geçinmeye niyeti yok diyor,ben bu adama nasıl davranayım şimdi
Anneme çok çektiği için görüşmeyeyim mi ,yada bana çocuğuma karşı iyi davrandığı için görüşmeyim mi
Bu yazdığınız çok yanlış, kadın senelerdir ilgisiz sevgisiz hakaretle aldatılarak geçirmiş hayatını, durduğu kabahat bu zamana kadar tabi ki düşünecek...Annem boşanınca ileride belki başka evlilik yapabilirim diyor,bu ben şimdi?daha ayrılmadan neler konuşuyor
Ben babacı değilim anneme düşkünüm,babam me yapar diye düşünmek babacılık mı oluyor?o sizin görüşünüz konu sahibi
başkasıyla evlilik düşünmemek
farkında mısınız anneniz sevgiye aç bir insan
İnşallahhhh karşısına hayırlı bir eş çıkar inşallah
sevildiği sayıldığı mutlu bir evliliği olur
hiç kusura bakmayın içimden böyle dua etmek geldi
siz bayağı babacısınız.. sanırım çocukluktan gelen bişey bu
Annem yıllardır süren huzursuzluğun,kavganın sonunda boşanma kararı aldı,babam istemese de ayrılmayı annem çok istiyor,ben de ayrılmalarını istemiyorum ama annem çok çektiği ve mutlu olmasını istediğim için sesimi çıkarmıyorum
Ama aklımda sürekli düşünceler var.belki artık kavga içinde olmucaz,asık surat görmücez,günlerce küslük olan huzursuz bir ortam olmucak ama ben hem annemi hem babamı ayrı ayrı düşünücem
Babam çok çektirmiş olmasına rağmen,biz çocukken bizle ilgilenmeyip ailesine ve arkadaşlarına düşkün olmasına rağmen,anneme iyi bir eş olmamasına ve sorumsuz olmasına rağmen ben yine de babam için üzülüyorum
Ev işi bilmez,yemek yapmayı bilmez,yarın öbür gün yaşlanıcak elden ayaktan düşücek,hasta olduğu zamanlar olucak yanında kim olucak diye sürekli düşünüyorum
Benim de çoçuğum var ya başka bir şehire gitmemiz gerekirse ya da şu an çalışıyorum evde yorgunluktan halim kalmıyor yani nasıl olucak
Babanda aklını başına alsaymış bunları düşünseymiş diyen olur haklı da ama işte ben yine de bir taraftan üzülüyorum,Kardeşim hiç üzülmüyor
Annem kendi işini kendi görür ki yarın öbür gün onu yanıma bile alırım ama babam?
Annesi babası boşananlar nasıl düzen kurdunuz,anneniz ve babanızla aranız nasıl,sorumluluklarınız?bana yol gösterir misiniz?
Canım evladı olarak üzülmeni anlıyorum ama burada da annene çok haksızlık ediyorsun. Annen babanın hizmetçisi değildi yani annenin çektiği eziyetler gözün görmüyor boşanmalarına sevinmek gerekirken babanın yemeği çamaşırını düşünmen çok yalnış geldi bana.Annem yıllardır süren huzursuzluğun,kavganın sonunda boşanma kararı aldı,babam istemese de ayrılmayı annem çok istiyor,ben de ayrılmalarını istemiyorum ama annem çok çektiği ve mutlu olmasını istediğim için sesimi çıkarmıyorum
Ama aklımda sürekli düşünceler var.belki artık kavga içinde olmucaz,asık surat görmücez,günlerce küslük olan huzursuz bir ortam olmucak ama ben hem annemi hem babamı ayrı ayrı düşünücem
Babam çok çektirmiş olmasına rağmen,biz çocukken bizle ilgilenmeyip ailesine ve arkadaşlarına düşkün olmasına rağmen,anneme iyi bir eş olmamasına ve sorumsuz olmasına rağmen ben yine de babam için üzülüyorum
Ev işi bilmez,yemek yapmayı bilmez,yarın öbür gün yaşlanıcak elden ayaktan düşücek,hasta olduğu zamanlar olucak yanında kim olucak diye sürekli düşünüyorum
Benim de çoçuğum var ya başka bir şehire gitmemiz gerekirse ya da şu an çalışıyorum evde yorgunluktan halim kalmıyor yani nasıl olucak
Babanda aklını başına alsaymış bunları düşünseymiş diyen olur haklı da ama işte ben yine de bir taraftan üzülüyorum,Kardeşim hiç üzülmüyor
Annem kendi işini kendi görür ki yarın öbür gün onu yanıma bile alırım ama babam?
Annesi babası boşananlar nasıl düzen kurdunuz,anneniz ve babanızla aranız nasıl,sorumluluklarınız?bana yol gösterir misiniz?
Ben babacı değilim anneme düşkünüm,babam me yapar diye düşünmek babacılık mı oluyor?
Siz mi çok modernsiniz,ben mi geri kafalıyım?
Daha annem boşanmadan başkasıyla neden evli olarak düşüneyim?
Annemin mutlu olması için illaki başkasıyla mı evlenmesi gerekiyor,kimse olmadan torunu ve çocuklarıyla da mutlu olabilir
kadın belki de sevmek sevilmek istiyorBen babacı değilim anneme düşkünüm,babam me yapar diye düşünmek babacılık mı oluyor?
Siz mi çok modernsiniz,ben mi geri kafalıyım?
Daha annem boşanmadan başkasıyla neden evli olarak düşüneyim?
Annemin mutlu olması için illaki başkasıyla mı evlenmesi gerekiyor,kimse olmadan torunu ve çocuklarıyla da mutlu olabilir
Ben gerçekten merak ediyorum anneniz benim annemin dediklerini size dese aaa evet annecim evlen tabi mi derdiniz daha babanızdan boşanmadanAyni seyi baban icin düsünmüyorsun ama. Simdi bile 2.kadin gelse razi olursun. Burdada bircok kadin babanin evlenmesini diliyor.
O zaman babanda evlenmesin. Ne o, sadece torunu ve cocuklari ile mutlu olamazmi o?
Ha bide söyleyim, kadinlar ev islerine felan daha yatkin degil. Dünyada en iyi restoranlarda erkekler chef olarak calisiyor. Ben evlenmeden önce bir bardak bile kaldirmazdim dogru düzgün. Esimde ayni sekilde ve su an beraber ev isi yapiyoruz. Evin paspasini o yapar mesela.
Annenin baban ile evliligi coktandir bitmis aslinda, sadece yasal dokümanlari yoktu. Kadinin icine ilk defa umut dogumus, kim bilir bu yasta daha halen mutlulugu yakalayabilir diye.
Ama olmasin tabi, mutlulukta neymis. Babani ömür boyu ceksin, bir kadinin görevi bu dimi? Fazla modern düsünmemek lazim.
Babanız sizi mi aramadı 25 yıl,siz nasıl davranıyorsunuz,benim babam bana şu an soğuk davranıyor sanki ben getirdim onları bu hale,yapıyor yapacağını sonra bizden medet umuyorAnne babamı ayrımına gitmeyin, hatalı da olsa babanız o sizin, ihyacı olduğunda ona da destek olmanız gerekir. Annemi yanıma alabilirim ama babam? Düşüncesi bile hoş değil, benimkiler ben 6 yaşındayken ayrıldı babam 25 yıl aramadı çocuklarını ama yine de ihtiyacı olduğunda yanındaydım tabi ki annem gibi olmaz yeri ama babadır bırakmadım
Bilmiyorum ben pek sizin gibi bakamıyorum,bunu 55 yaşında mı hissetti yani,annemin boşanmasını destekliyorum ama başkasıyla evlenmesini desteklemiyorum,şu an gözümde bile canlandıramıyorum annemi başka bir adamlakadın belki de sevmek sevilmek istiyor
bunu nikahsız vs istemiyor ki ya da onu bırakıp onla bunla gezeyim tozayım günümü gün edeyim demiyor ki
karşıma iyi biri çıkarsa evlenirim diyor
kimi insan çocuk ve torunlarıyla mutlu olur kimi insan eş sevgisine muhtaçtır
Lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?