Annemle babam boşanınca,babama kim bakıcak düşüncesi

Canımsın ya...

bana kızacaksınız belki ama lütfen annenizi rahat bırakın gerçekten kadın biraz nefes alsın kedi kurgularınızı yansıtıp durmayın

geri kalan ömründe kendisini sevecek çile çektirmeyecek bir insanı istemesi sizi neden rahatsız etti?

başka bir konunuzda annenizin birileri ile konuştuğundan falan şüpheleniyordunuz bu konuyu oraya mı bağlamaya çalışıyorsunuz derdiniz ne?

Bu arada ben artık merhametten tüm bunları yaptığınızı düşünmüyorum.
Bence sende takıntı olmuş artık arkadaşım.
Annem-babam ayrılmasın,ayrı ayrı onlar ne yaparlar,evlenirler mi,kim ilgilenecek vs.?
Şöyle düşün.
Allahım korusun,eşin seni üzüyor,sen bir,iki sabrediyorsun,sonra tamam deyip boşanma kararı alıyorsun. Evladın ya da başkası seni eleştirse hoşuna gider mi,bile bile mutsuzluğumu istiyorlar diye düşünmez misin?
Elbette kendi aileni geri plana atma. Annedir tabii ki ilgilen,istersen babanla da ilgilen (ben silerdim o ayrı) ama önceliği kendi ailene ver,bu gücü kendinde toplamazsan üzgünüm bu takıntılarından kurtulamazsın.

Kadin bu yasima kadar sevilmedim diyor. Daha ne desin ? Cok bencilsiniz babadan mi bu huy ? Uzuldum annenizin haline umarim cok sevilir cok mutlu olur.

Anneniz zamaninda nasıl başının çaresine baktıysa babanız da zamanı gelince başının çaresine bakar...etme bulma dünyası.

Şu cümle dikkatimi çekti , "babam sinir küpü gibiydi ama onu annem böyle yaptı,ona hiç sesini çıkarmadı ben dedim sürekli hakkını savun kendini savun diye", hayır bu annenizin suçu değil. Benim annem de tam tersi kendini savundu hep, savundukça babam daha çok üstüne gitti. Sakin kalıp alttan almaya çalışmış anneniz ama işe yaramamış, burda annenizin suçu yok.

Bu yazdığınız çok yanlış, kadın senelerdir ilgisiz sevgisiz hakaretle aldatılarak geçirmiş hayatını, durduğu kabahat bu zamana kadar tabi ki düşünecek...

Burda niye "baba evlensin" tavsiyesi veriliyor? Hayirdir, evlilik hizmetçilikmi? Kadinlar annesinin karnindami öğreniyor yemek yapmayi, ev temizlemeyi?

Ne zaman kadinlar kendini değerli görecek? Bare baska kadinin hayatini yakmasin bu adam. Gerekirse az yesin temizlikçi kadin tutsun. Milyon tane youtube videolari var yemek tarifleri ile.

Z zalimhayat_82 Kisacasi annen nasil kendine bakiyorsa, babanda kendine bakacak.

Babam yemek bilmez aç kalır kendine bakamaz diye üzülüyorsunuz da kadınlar da bunları bilerek dünyaya gelmiyor zorda kalınca pasa pasa yapar anneniz bosanmak isterken babanızın istememe sebebinin yüzde 70i ev duzeninin kendi düzeninin bozulmamasıni istemesindendir emin olun . Annenizin arkasında olmaniz güzel o da kalan ömründe mutlu olmak istiyor öncesinde dayanmış zaten yeterince

Kadınlar ev işi yapmayı bilerek dünyaya gelmiyor ama yapılarında var
Babam birşey bilmez ekmek almak için markete gitmeye bile üşenir,böyle bir insan nasıl ev işi yapıcak ki

Bakıyorum heryerde emekli olmuş insanlar ikinci işte çalışıyor,yapan nasıl yapıyor,hastalığı hiç bitmiyor annem artık yabancı gibi,kardeşim de banane onu baştan düşünecekti diyor,ben ne yapıcam?

Annem yıllarca başkalarına ayıp senden büyük saygısızlık etme diye büyüttü bizi,babamdan da hep korktuk,etrafımda babası evine düşkün olduğu halde babasını azarlayan arkadaşlarımı görüyordum ama biz babamdan korkuyorduk belki korkmasaydık anneme küfür edemezdi

İki arada bir derede kaldım,durumumu yaşamayan bilemez
Derdim babamın üzerime kalması değil,ama nasıl yeterim diye de düşünüyorum açıkçası

Burada ki bazı yorumlr bence çok ağır. Sizi çok iyi anlıyorum.. bir baba ne kadar kötü olursa olsun evlat olarak düşünüyorsun nasıl olacak diye. Sırf bu yüzden annemle babamın ne kadar çok ayrılmasını istesemde işin içinden çıkamadığımdan şimdi ki durumun devam etmesi daha cazip geliyor, halbuki bu da hayat değil. Her halukarda zor.. siz elinizden geldiğince yardım edersiniz olmayan yerde illa bir çözüm bulunur. Akışına bırakın

Ben babacı değilim anneme düşkünüm,babam me yapar diye düşünmek babacılık mı oluyor?

Siz mi çok modernsiniz,ben mi geri kafalıyım?
Daha annem boşanmadan başkasıyla neden evli olarak düşüneyim?
Annemin mutlu olması için illaki başkasıyla mı evlenmesi gerekiyor,kimse olmadan torunu ve çocuklarıyla da mutlu olabilir

Anne babamı ayrımına gitmeyin, hatalı da olsa babanız o sizin, ihyacı olduğunda ona da destek olmanız gerekir. Annemi yanıma alabilirim ama babam? Düşüncesi bile hoş değil, benimkiler ben 6 yaşındayken ayrıldı babam 25 yıl aramadı çocuklarını ama yine de ihtiyacı olduğunda yanındaydım tabi ki annem gibi olmaz yeri ama babadır bırakmadım

Canım evladı olarak üzülmeni anlıyorum ama burada da annene çok haksızlık ediyorsun. Annen babanın hizmetçisi değildi yani annenin çektiği eziyetler gözün görmüyor boşanmalarına sevinmek gerekirken babanın yemeği çamaşırını düşünmen çok yalnış geldi bana.

Emin ol olan sadece kadına oluyor bak bi bosansınlar o üzüldüğün baban 2 3 aya evlenmek isteyecek. İnşaAllah annenin de karşısına ona kıymet veren değer veren bir insan çıkar boşver üzülme bu dünyada herkesin yaptığı yanına kalıyor.

Ayni seyi baban icin düsünmüyorsun ama. Simdi bile 2.kadin gelse razi olursun. Burdada bircok kadin babanin evlenmesini diliyor.

O zaman babanda evlenmesin. Ne o, sadece torunu ve cocuklari ile mutlu olamazmi o?

Ha bide söyleyim, kadinlar ev islerine felan daha yatkin degil. Dünyada en iyi restoranlarda erkekler chef olarak calisiyor. Ben evlenmeden önce bir bardak bile kaldirmazdim dogru düzgün. Esimde ayni sekilde ve su an beraber ev isi yapiyoruz. Evin paspasini o yapar mesela.

Annenin baban ile evliligi coktandir bitmis aslinda, sadece yasal dokümanlari yoktu. Kadinin icine ilk defa umut dogumus, kim bilir bu yasta daha halen mutlulugu yakalayabilir diye.

Ama olmasin tabi, mutlulukta neymis. Babani ömür boyu ceksin, bir kadinin görevi bu dimi? Fazla modern düsünmemek lazim.

kadın belki de sevmek sevilmek istiyor
bunu nikahsız vs istemiyor ki ya da onu bırakıp onla bunla gezeyim tozayım günümü gün edeyim demiyor ki
karşıma iyi biri çıkarsa evlenirim diyor
kimi insan çocuk ve torunlarıyla mutlu olur kimi insan eş sevgisine muhtaçtır
Lütfen...

Ben gerçekten merak ediyorum anneniz benim annemin dediklerini size dese aaa evet annecim evlen tabi mi derdiniz daha babanızdan boşanmadan

Annemin babamın kahrını çekmesi istediğim yok ki,ayrılmak istiyorum daha mutlu olucam dedi tamam sen nasıl mutlu olucaksan dedim bu mu suç?

Kim daha annesi babasından ayrılmadan annesiyle evlenme muhabbetleri yapar,insanın zaten şu dönemde böyle şeyler gözü görmez ki,herşeyin zamanı var.

Benim babam daha önce başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle barıştı,ben o dönemle babamla da küstüm konuşmadım,babamın başkasıyla evlenmesine meraklı değilim yani,bu ikisi içinde geçerli

Babamı ömür boyu çekmesi modernlik değil,boşanmadan başkasıyla evlilik düşünmesi bana göre modernlik

Babanız sizi mi aramadı 25 yıl,siz nasıl davranıyorsunuz,benim babam bana şu an soğuk davranıyor sanki ben getirdim onları bu hale,yapıyor yapacağını sonra bizden medet umuyor

Bilmiyorum ben pek sizin gibi bakamıyorum,bunu 55 yaşında mı hissetti yani,annemin boşanmasını destekliyorum ama başkasıyla evlenmesini desteklemiyorum,şu an gözümde bile canlandıramıyorum annemi başka bir adamla

Çocuklarıyla yıllardır mutlu olan kendini çocuklarına adamış kadın,55 yaşında mı ilgi sevgi arıyor

Yanlızlık zor ama yanında kimse yokken bütün çocukları uzaktayken zor,biz şu an annemin yanındayız ki,mutlu olması için elimizden geleni yapıyoruz

Kısacası aile zaten bölünecek,eski günlerimiz olmucak bir de bunun üzerine annemin başkasıyla evlenme düşüncesi beni şu an üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…