Annemle babam boşanınca,babama kim bakıcak düşüncesi

Evet annem babamdan cok cekmis ise ilerde ona huzur ve mutluluk veren biri ile evlenmesini isterim. Bunda ne var? Burda baban icin evlensin diye tepki verenlere sessiz kaliyorsun fakat annen evlenmek istediginde bir nevi namussuzluk ile sucluyorsun. Cifte standart bu olsa gerek.

Dedigim gibi evlilikleri yillar önce bitmis aslinda, simdi sadece yasallastiriyorlar.

Babanızdan boşanmadan daha bu söylediğiniz gibi konulmaları yaparsanız sizi tebrik ederim valla
Babamın evlenmesi için yorum yapmadım,Çünkü daha önce babam başkasıyla evlendi ve boşandı sonra annem tekrar evlendi nasıl bir durum olduğunu biliyorum,babam kimseyle evlenmez şu an biliyorum çünkü,babamın kahrını kimse çekmez
Ama annem istese hemen evlenir,ben annemi düşünemiyorum başka bir adamla aynı yatakta,yan yana düşünemiyorum yani ben ne yapayım bu kötü birşey mi?Bana göre eşinden bu kadar çeken bir kadının gözü adam filan görmez kimseyle uğraşamam bu yaştan sonra der,annem zaten yıllardır yalnızlığı seven bir kadın,şimdide neler söylüyor

Ailelerimiz bizim kuklalarımız değil, hayatlarını bizim duygu durumlarımıza göre yaşamalarını beklememiz haksızlık. Siz annem var kocası ona karşı iyi değil bir başına dur evlenmeyeyim, çocuk yapmayayım hayatımı ona adayayım dememişsiniz değil mi? O neden böyle yapsın, insanın hayatında başına bir kez talihsizlik geldi diye artık hayatının sonuna kadar her şeyi ertelemesi mi gerekiyor. 55 yaş gayet genç bir yaş, daha önünde 30 yıllık bir hayat var ortalamaya bakarsak, bu hayatı size adamasını beklemek sizce ona haksızlık değil mi?

Günaydın arkadaşım.
Ben evet evlen annecim derdim.
Hatta o düşünmese bile ben aklına sokardım.
Niye yalnız kalsın kadın?
Ben yanıma alırım,şöyle bakarım,böyle gezdiririm gibi fedakarlıklar da yapamam açık söyleyeyim. Elbette gezeriz,eğleniriz ama kocam ve evladım herşeyden önce gelir. Annemin de kendi düzenini/ailesini kurması için de maddi manevi her türlü desteği olurum.
Yine diyorum baba denen kişinin de sokağından geçmem!

konu sahibi annesine takmış durumda daha öncede dedim kendi hezeyanlarını annesine yansıtıyor yukarıda ki mesajı da bunun kanıtı

sizin eşiniz var,çocuğunuz var mutlu bir yuvanız var ama anneniz siz istemediğiniz için evlenmemeli değil mi?zaten boşanmasını da bu yüzden istemiyorsunuz

bencillikte sınır yok.

Babanizin 2 eli , 2 kolu yok mu?
Annenizden farki ne? Sadece erkek olmasi
Erkekler kendi baslarina yasayamayan , her daim bakima ihtiyac duyan aciz yaratiklar mi ki bu kadar uzuliyorsunuz?

Anneniz dik durup bosaniyor , bence sevinin
Babaniz da gayet guzel hayatta kalir merak etmeyin

Ben annem içim seviniyorum mutlu olmasını çook istiyorum,yanlış anlaşılmasın
Ben babamı biliyorum,şimdiden surat yapıyor biz artık karışmıyoruz aralarını düzeltmiyoruz diye,önceden de birşey olurdu upuzun bir mesaj yazardı yada bir telefon ederdi bütün huzurumuzu bozardı,çok farklı huyları var,psikolojik çok etkiliyor
Şimdi boşanınca ne hastalığı biter ne sorunları,kardeşimin umrunda değil ama ben daha duygusalım herkese karşı öyleyim

Bosuna yipratmayin kendinizi , su akar yolunu bulur , o da basinin caresine bakar , sizin bu yonunuzu biliyorsa kullanmaya calisacaktir , ona uzulmek yerine yalniz basina basarabilecegi konusunda konusun ve destek olun

Tam tersi esinden bu kadar ceken bir kadin artik ona huzur , sevgi verecek bir adam ister , cok yanlis dusunuyorsunuz , birakin kadin mutlu olsun

Babanız sizi mi aramadı 25 yıl,siz nasıl davranıyorsunuz,benim babam bana şu an soğuk davranıyor sanki ben getirdim onları bu hale,yapıyor yapacağını sonra bizden medet umuyor

Boşandılar ablam 13, ben 6, küçüğüm 3, en küçüğümüz 6 aylıktı. Benim velayetim babama verildi 14 yaşıma kadar onunla kaldım. Sonra anneme verdi beni, bir daha da aramadı, ne orda kaldığım 8 yıl ne de ssonrasında hiç görmedi kardeşlerimi, benden küçük iki kardeşimi yolda görse tanımazdı. Sitemi hep vardı beni aramadılar diye el kadar çocuklar nasıl bulacaksa onu hele ki bizim zamanımızda cep telefonu, sosyal medya falan hiç yoktu. 2011 yılında öldü, yine de bırakamadım hastalığı boyunca gittim, son suyunu elimden içti ve öldüğünde içim yandı, uzun süre atlatamadım. O bizi hiç özlemedi ama ben onu hala çok özlüyorum....

Annen babanın bakıcısı mı canım? Ne demek kim bakacak:)) kendi kendine bakacak tabiki ha hastalanırsa tabi ki evlatları bakacak ne olursa olsun gerekirse altından alacaksın bakacaksın kaldı ki annende olsa baba hastalanınca sen kardesin bakacaksınız. Sırf of benim başıma mı kalır acaba diyr düşünerek annene haksızlık etme. O kadinda buyuk ihtimalle sizin buyumenizi bekledi rahata ermek için.

Üzülme canım baban ikinci evlilik yapar, bunları da şimdiden dert etme

Babanız böyle aldatmış fln bir adamsa yeniden evlenir zaten. Yeni eşim baksın bana diye düşünür. Ama ciddi bir hastalık geçirirse tabii ki siz bakacaksınız. Bakacak vaktim yok derseniz bir huzurevi bulup arada ziyaret edersiniz. Anladığım kadarıyla babanız zaten bundan fazlasını hak etmiyormuş.
Ayrıca anneniz de düzgün birini bulursa evlenir.Boşanmış bir anne olduğu için neden bütün özel hayatı bitsin kadının? Bekar olduktan sonra ister sevgili yapar ister evlenir siz buna karışamazsıniz.Keşke annecim yaşasaydı da babamı terkedip yeni sevgili yapsaydı mutlu olsaydı kadın. Kadincagiza mutluluk hiç nasip olmadı maalesef. Sizin hikayeniz de böyle mi bitsin istiyorsunuz ?

Annemin hikayesi tabi ki sizinki gibi bitmesin ben annemin mutsuzluğunu istemiyorum niye istiyormuşum gibi yazıyorsunuz
Evlenmesini istemiyorum demek annemin mutsuzluğunu istemek mi,mutlu olması için koca mı lazım illaki
Babam da bize kızıyor kardeşimle bana psikolojik olarak bizi etkiliyor eee biz ne yapalım
Babamın kahrını kimse çekmez evleneceğini sanmıyorum
Babam ne yapar diye düşünmek neden suç

Bunu babanız sizin kadar dusunse bu hale düşmezdi .bence siz de kimseye acımayın acınacak duruma düşersiniz.
Anneniz evlenerek mutlu olacaksa öyle olsun kadının nasıl mutlu olması gerektiğine neden siz karar veriyorsunuz?

Evet babam bu hale düşmezdi ama şu durumda bile ben ne yaptım diye bile bize sorabiliyor
Neden illa başkasıyla evlenerek mutlu olucak ben bunu anlamıyorum,benim etrafımda var evlenmeyen çokta mutlu olan kadınlar
Ben babama acımıyorum Acımak Allah’a mahsustur ama üzülüyorum hem anneme hem babama,keşke bir mucize olsa

Siz babanız olduğu için duygusal yaklaşıyor olabilirsiniz. Ben objektif baktığımda, yaşlılık ve hastalık durumu dışında herkes kendine bakabilmeli. Eşini ve çocuklarını uğruna üzdüğü kişilerin yanına da gidebilir.

Her mesajınıza ayrı bir şaşırdım.

Kadınların yapılarında ev işi yapmanın olması, erkeklerin olmaması düşünceniz fiziksel olarak kesinlikle geçerli değil. Erkek ve kadının da iki eli iki ayağı bir beyni olduğu sürece aynı işleri aynı şekilde yapabilirler. Hiçbir şekilde bir ayrım yok; olamaz. Sizin kafanızdaki bu düşünce içinde bulunduğunuz toplumun size dayattığı ve sizin de bunu doğru olarak kabul ettiğiniz yalanlar.

Ben neden annenize karşı bu kadar tepkili olduğunuzu anlayamıyorum. Babanız gitmiş başka kadınla aynı yatakta yatmış, evlenmiş de hatta. Hem de bunu annenizi aldatarak yapmış. Babanızı affettiniz sorun yok ama anneniz yasal yollarla boşanıp evlenmeyi istediği için vay efendim nasıl yapar. Neden? Siz boşansanız başkasına aşık olmayacağınızın garantisini verebiliyor musunuz?
Bence annenizin hayatına daha fazla müdahale etmeyin.
Daha önce de yazmıştım sizin şu anki tek göreviniz annenizin kararlarına destek olmak.

Yorumlarınızı okudukça sizi daha da haksız buldum.

Babanızın her türlü bakımını annenizin vazifesi görmeniz, eli ayağı tutan adama çaresiz muamelesi yapmanız bir yana, başka bir kadınla evlenen babanızı affederken annenizin evlenme ihtimalini bile kabul edemiyorsunuz.

Sırf babanızın rahatı bozulmasın diye boşanmalarını istemiyorsunuz. Annenizin mutlu olmaya hakkı olduğunu kabul etmiyorsunuz. Torun, evlat, anne-baba sevgisi farklıdır, eş sevgisi farklıdır. Madem size göre bunlar birbiri yerine geçen şeyler, öyleyse siz neden anne babanızın sevgisi ile yetinmeyip evlendiniz ki?

İnşallah anneniz boşanır, aşık olur ve çok mutlu yeni bir evliliği olur. Hepsini hak ediyor.

Babasından nefret eden biri olarak ilerde annem babamdan ayrılırsa anneme bakarım ama babamı bana ve aileme çektirdikleri nedeni ile arayıp sormam bile. Asla Merak etmedim bu zamana kadar. Hasta olsa üzülmedim. Ama anneme her şeyimi veririm bakarım da ona. Biz de annem de çok çektik ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…