- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi zalimhayat_82
-
Ben gerçekten merak ediyorum anneniz benim annemin dediklerini size dese aaa evet annecim evlen tabi mi derdiniz daha babanızdan boşanmadan
Annemin babamın kahrını çekmesi istediğim yok ki,ayrılmak istiyorum daha mutlu olucam dedi tamam sen nasıl mutlu olucaksan dedim bu mu suç?
Kim daha annesi babasından ayrılmadan annesiyle evlenme muhabbetleri yapar,insanın zaten şu dönemde böyle şeyler gözü görmez ki,herşeyin zamanı var.
Benim babam daha önce başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle barıştı,ben o dönemle babamla da küstüm konuşmadım,babamın başkasıyla evlenmesine meraklı değilim yani,bu ikisi içinde geçerli
Babamı ömür boyu çekmesi modernlik değil,boşanmadan başkasıyla evlilik düşünmesi bana göre modernlik
Babanızdan boşanmadan daha bu söylediğiniz gibi konulmaları yaparsanız sizi tebrik ederim vallaEvet annem babamdan cok cekmis ise ilerde ona huzur ve mutluluk veren biri ile evlenmesini isterim. Bunda ne var? Burda baban icin evlensin diye tepki verenlere sessiz kaliyorsun fakat annen evlenmek istediginde bir nevi namussuzluk ile sucluyorsun. Cifte standart bu olsa gerek.
Dedigim gibi evlilikleri yillar önce bitmis aslinda, simdi sadece yasallastiriyorlar.
Bilmiyorum ben pek sizin gibi bakamıyorum,bunu 55 yaşında mı hissetti yani,annemin boşanmasını destekliyorum ama başkasıyla evlenmesini desteklemiyorum,şu an gözümde bile canlandıramıyorum annemi başka bir adamla
Çocuklarıyla yıllardır mutlu olan kendini çocuklarına adamış kadın,55 yaşında mı ilgi sevgi arıyor
Yanlızlık zor ama yanında kimse yokken bütün çocukları uzaktayken zor,biz şu an annemin yanındayız ki,mutlu olması için elimizden geleni yapıyoruz
Kısacası aile zaten bölünecek,eski günlerimiz olmucak bir de bunun üzerine annemin başkasıyla evlenme düşüncesi beni şu an üzüyor
Günaydın arkadaşım.Ben gerçekten merak ediyorum anneniz benim annemin dediklerini size dese aaa evet annecim evlen tabi mi derdiniz daha babanızdan boşanmadan
Annemin babamın kahrını çekmesi istediğim yok ki,ayrılmak istiyorum daha mutlu olucam dedi tamam sen nasıl mutlu olucaksan dedim bu mu suç?
Kim daha annesi babasından ayrılmadan annesiyle evlenme muhabbetleri yapar,insanın zaten şu dönemde böyle şeyler gözü görmez ki,herşeyin zamanı var.
Benim babam daha önce başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle barıştı,ben o dönemle babamla da küstüm konuşmadım,babamın başkasıyla evlenmesine meraklı değilim yani,bu ikisi içinde geçerli
Babamı ömür boyu çekmesi modernlik değil,boşanmadan başkasıyla evlilik düşünmesi bana göre modernlik
Babanızdan boşanmadan daha bu söylediğiniz gibi konulmaları yaparsanız sizi tebrik ederim valla
Babamın evlenmesi için yorum yapmadım,Çünkü daha önce babam başkasıyla evlendi ve boşandı sonra annem tekrar evlendi nasıl bir durum olduğunu biliyorum,babam kimseyle evlenmez şu an biliyorum çünkü,babamın kahrını kimse çekmez
Ama annem istese hemen evlenir,ben annemi düşünemiyorum başka bir adamla aynı yatakta,yan yana düşünemiyorum yani ben ne yapayım bu kötü birşey mi?Bana göre eşinden bu kadar çeken bir kadının gözü adam filan görmez kimseyle uğraşamam bu yaştan sonra der,annem zaten yıllardır yalnızlığı seven bir kadın,şimdide neler söylüyor
Ben annem içim seviniyorum mutlu olmasını çook istiyorum,yanlış anlaşılmasınBabanizin 2 eli , 2 kolu yok mu?
Annenizden farki ne? Sadece erkek olmasi
Erkekler kendi baslarina yasayamayan , her daim bakima ihtiyac duyan aciz yaratiklar mi ki bu kadar uzuliyorsunuz?
Anneniz dik durup bosaniyor , bence sevinin
Babaniz da gayet guzel hayatta kalir merak etmeyin
Ben annem içim seviniyorum mutlu olmasını çook istiyorum,yanlış anlaşılmasın
Ben babamı biliyorum,şimdiden surat yapıyor biz artık karışmıyoruz aralarını düzeltmiyoruz diye,önceden de birşey olurdu upuzun bir mesaj yazardı yada bir telefon ederdi bütün huzurumuzu bozardı,çok farklı huyları var,psikolojik çok etkiliyor
Şimdi boşanınca ne hastalığı biter ne sorunları,kardeşimin umrunda değil ama ben daha duygusalım herkese karşı öyleyim
Babanızdan boşanmadan daha bu söylediğiniz gibi konulmaları yaparsanız sizi tebrik ederim valla
Babamın evlenmesi için yorum yapmadım,Çünkü daha önce babam başkasıyla evlendi ve boşandı sonra annem tekrar evlendi nasıl bir durum olduğunu biliyorum,babam kimseyle evlenmez şu an biliyorum çünkü,babamın kahrını kimse çekmez
Ama annem istese hemen evlenir,ben annemi düşünemiyorum başka bir adamla aynı yatakta,yan yana düşünemiyorum yani ben ne yapayım bu kötü birşey mi?Bana göre eşinden bu kadar çeken bir kadının gözü adam filan görmez kimseyle uğraşamam bu yaştan sonra der,annem zaten yıllardır yalnızlığı seven bir kadın,şimdide neler söylüyor
Babanız sizi mi aramadı 25 yıl,siz nasıl davranıyorsunuz,benim babam bana şu an soğuk davranıyor sanki ben getirdim onları bu hale,yapıyor yapacağını sonra bizden medet umuyor
Üzülme canım baban ikinci evlilik yapar, bunları da şimdiden dert etmeAnnem yıllardır süren huzursuzluğun,kavganın sonunda boşanma kararı aldı,babam istemese de ayrılmayı annem çok istiyor,ben de ayrılmalarını istemiyorum ama annem çok çektiği ve mutlu olmasını istediğim için sesimi çıkarmıyorum
Ama aklımda sürekli düşünceler var.belki artık kavga içinde olmucaz,asık surat görmücez,günlerce küslük olan huzursuz bir ortam olmucak ama ben hem annemi hem babamı ayrı ayrı düşünücem
Babam çok çektirmiş olmasına rağmen,biz çocukken bizle ilgilenmeyip ailesine ve arkadaşlarına düşkün olmasına rağmen,anneme iyi bir eş olmamasına ve sorumsuz olmasına rağmen ben yine de babam için üzülüyorum
Ev işi bilmez,yemek yapmayı bilmez,yarın öbür gün yaşlanıcak elden ayaktan düşücek,hasta olduğu zamanlar olucak yanında kim olucak diye sürekli düşünüyorum
Benim de çoçuğum var ya başka bir şehire gitmemiz gerekirse ya da şu an çalışıyorum evde yorgunluktan halim kalmıyor yani nasıl olucak
Babanda aklını başına alsaymış bunları düşünseymiş diyen olur haklı da ama işte ben yine de bir taraftan üzülüyorum,Kardeşim hiç üzülmüyor
Annem kendi işini kendi görür ki yarın öbür gün onu yanıma bile alırım ama babam?
Annesi babası boşananlar nasıl düzen kurdunuz,anneniz ve babanızla aranız nasıl,sorumluluklarınız?bana yol gösterir misiniz?
Annemin hikayesi tabi ki sizinki gibi bitmesin ben annemin mutsuzluğunu istemiyorum niye istiyormuşum gibi yazıyorsunuzBabanız böyle aldatmış fln bir adamsa yeniden evlenir zaten. Yeni eşim baksın bana diye düşünür. Ama ciddi bir hastalık geçirirse tabii ki siz bakacaksınız. Bakacak vaktim yok derseniz bir huzurevi bulup arada ziyaret edersiniz. Anladığım kadarıyla babanız zaten bundan fazlasını hak etmiyormuş.
Ayrıca anneniz de düzgün birini bulursa evlenir.Boşanmış bir anne olduğu için neden bütün özel hayatı bitsin kadının? Bekar olduktan sonra ister sevgili yapar ister evlenir siz buna karışamazsıniz.Keşke annecim yaşasaydı da babamı terkedip yeni sevgili yapsaydı mutlu olsaydı kadın. Kadincagiza mutluluk hiç nasip olmadı maalesef. Sizin hikayeniz de böyle mi bitsin istiyorsunuz ?
Bunu babanız sizin kadar dusunse bu hale düşmezdi .bence siz de kimseye acımayın acınacak duruma düşersiniz.Annemin hikayesi tabi ki sizinki gibi bitmesin ben annemin mutsuzluğunu istemiyorum niye istiyormuşum gibi yazıyorsunuz
Evlenmesini istemiyorum demek annemin mutsuzluğunu istemek mi,mutlu olması için koca mı lazım illaki
Babam da bize kızıyor kardeşimle bana psikolojik olarak bizi etkiliyor eee biz ne yapalım
Babamın kahrını kimse çekmez evleneceğini sanmıyorum
Babam ne yapar diye düşünmek neden suç
Evet babam bu hale düşmezdi ama şu durumda bile ben ne yaptım diye bile bize sorabiliyorBunu babanız sizin kadar dusunse bu hale düşmezdi .bence siz de kimseye acımayın acınacak duruma düşersiniz.
Anneniz evlenerek mutlu olacaksa öyle olsun kadının nasıl mutlu olması gerektiğine neden siz karar veriyorsunuz?
Kadınlar ev işi yapmayı bilerek dünyaya gelmiyor ama yapılarında var
Babam birşey bilmez ekmek almak için markete gitmeye bile üşenir,böyle bir insan nasıl ev işi yapıcak ki
Bakıyorum heryerde emekli olmuş insanlar ikinci işte çalışıyor,yapan nasıl yapıyor,hastalığı hiç bitmiyor annem artık yabancı gibi,kardeşim de banane onu baştan düşünecekti diyor,ben ne yapıcam?
Annem yıllarca başkalarına ayıp senden büyük saygısızlık etme diye büyüttü bizi,babamdan da hep korktuk,etrafımda babası evine düşkün olduğu halde babasını azarlayan arkadaşlarımı görüyordum ama biz babamdan korkuyorduk belki korkmasaydık anneme küfür edemezdi
İki arada bir derede kaldım,durumumu yaşamayan bilemez
Derdim babamın üzerime kalması değil,ama nasıl yeterim diye de düşünüyorum açıkçası
Evet babam bu hale düşmezdi ama şu durumda bile ben ne yaptım diye bile bize sorabiliyor
Neden illa başkasıyla evlenerek mutlu olucak ben bunu anlamıyorum,benim etrafımda var evlenmeyen çokta mutlu olan kadınlar
Ben babama acımıyorum Acımak Allah’a mahsustur ama üzülüyorum hem anneme hem babama,keşke bir mucize olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?