- 2 Aralık 2022
- 72
- 54
- 8
- 29
- Konu Sahibi lemansgel1
Merhaba arkadaşlar artık annemle birbirimize katlanamaz hale geldik ben 25 yaşındayım annem 44 yaşında ne desek birbirimize batıyor sanki zorla konuşuyor benimle yA da azarlıyor beni bende yükselince ben saygı istiyorum diyor ne derse desin susmamı istiyor karşısında ama dayanamıyorum. Bekarım aynı evde yaşıyoruz babam vefat etti kardeşim annem ben. Herşeyi başımıza kakıyor kardeşim 20 yaşında ona pek ses etmez erkek o der ama bana hayatı zindan ediyor Allah razı olsun maddi yönden giç eksik bırakmadı ama bugüne kadar bana hep bunları lütuf gibi 10 yaşımdan beri başıma kaktı. Kendimi evde o kadar fazlalık ve kötü hissediyorum ki. Çünkü biliyorum annem beni istemiyor, Yanyana gelince bu suratından bile belli oluyor. Önceleri KPSS çalışıp kurtulmayı istiyordum ama koskoca 2 sene nasıl geçecek bilmyiorum. Mantıklı biriyle evlenmek mi çare yoksa bugüne kadar sabrettiğim gibi 2 sene daha dişimi sıkıp bu şehirden başka bir yere atanmak mı? Arkadaşlar lütfen beni yargılamayın ama gerçekten aramızda anne kız ilişkisinden çok gelin kaynana ilişkisi var annem evde boş olduğum için beni köle gibi görüyor dışarı çıkacak olsam bile gözünü devirip hayırdır diye mırıldanıyor her şeyime karışıyor. İnanın huzurum kalmadı tek göz odada yaşasam köy gibi yerde ama tek olsam huzurum yerinde olsa bundan daha iyidir . Özellikle yaşı büyük tecrübe sahibi ablalarım bana biraz yardımcı olun lütfen