Tek seçenek evlilik değil, zaten onu da desteklemiyorum ama kpss ye hazırlansın, biraz sosyallessin ne bileyim insan annesinin evinde de rahat bir nefes alamayacaksa neden yaşıyor ki ? Günü gelir hiç bir iş yapmak istemez bu kız ne yani kimsenin öyle günleri yok mu ? Anne bunlara hep soyleniyrmus ve iletişimleri yokmuş ama erkek kardeşe öyle değil, burdaki yorumlayanlar bile erkek kardeşin iş yapmamasini yadirgamiyor çok garip ? Benim annem de çalışıyor ben izinde oraya gittiğimde annem işten gelince hiçbir iş yaptirmam ama o da bana şunu yap vs demez hatta sen de izine geldin zaten bırak yapma birşey der, kız evde destek olurken iki sohbet muhabbet mi çok ? Ben bekarken yine evde iş yapardım ama annem hep, zaten ilerde kendi evin olunca bir sürü işin olacak şimdi çok yapma keyfini çıkar derdi, ben de kızıma öyle yapmayı düşünüyorum çünkü insan zaten kendi evine geçince herşeyin sorumluluğu onda oluyor
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum sözde kadın erkek eşitliği savunulur ama içten içe herkes kabullenmiş, erkek kardeşten öyle bir beklenti yok

sormuyorlar bile