Annemle birbirimize tahammül edemiyoruz yan yanayken sanki saatler geçmiyor artık

Tüm yaşamlarını bilmiyoruz,ayrıntıları aralarda anlattıysa konu sahibi bilmiyorum. Kpssye hazırlansın zaten,annesinin laf edeceğini sanmam. Ama gününü düzgün planlarsa herşeye de yetişir 25 yaşında insan yani,taşı sıksa suyunu çıkarır. Hem part time çalışabilir,hem kpssye hazırlanabilir bu yaşta. Hiç birini de yapmayıp sadece anneden şikayetçi olmakla bir yere varamaz

İş yok deyip kolları kavuşturup otursun mu insanlar? Bir yerden başlıyorlar. Ülkenin durumunu hepimiz biliyoruz ama kalkıp evleneyim mi de demiyoruz. Üniversite öğrencileri bile sağda solda çalışma derdine düşüyorlar napsınlar? 25 yaşındaki insana elbette taşı sıksan suyunu çıkarırsın diyeceğim,ne diyeyim? Git evlen kocanın donunu yıka,kaynananla altın gününe git diyecek halim yok ya

Kadın evlense rahat eder aslında ama çocuklar büyük diye çekinip evlenemez de

O yüzden çocuklarla kavga dövüş geçer işte ömür
Belli yastan sonra zaten rahata alisiyor kadinlar.. yani artisi eksisine bakip muhtemelen evlenmiyolar. Birde insanin ese ihtiyaci cocuklar kucukken gerekiyor.. maddiyattan ziyade manevi destek vs. Gecirmis bunlarin hepsini kadin

Ben de diyorum ki taş bulsalar zaten suyunu çıkaracaklar. Sorun taş dahi bulamamak. Evlenmek elbette çare değil, hedef de olmamalı.

Ben de diyorum ki taş bulsalar zaten suyunu çıkaracaklar. Sorun taş dahi bulamamak. Evlenmek elbette çare değil, hedef de olmamalı.
Konuda öyle bir şey anlatılmıyor ki arkadaşım. Konu sahibi iş aradım bulamadım demiyor çünkü hemüz böyle bir girişimi yok. Annem kızıyor deyip durmuş. 25 yaşında insan gidip iş arar,bunun için annesinden izin de almaz onu anlatmaya çalışıyoruz. Ülkenin işsizlik durumu değil konumuz.

Bakin burda yazmis annem tabagini bile kaldirmaz diye.. yani bir evde koca calissa kadin calismasa 1 tabak bile kaldirmasa kocasi soylenilecek seyler belli.. evde olan kadinda bos durmuyor neticede..anne calisiyor para getiriyor diye istedigini yapabilir mi yaya da yapmama luksune sahip mi yani? var mi boyle bir dunya.. ee sizin dediklerinizi diyeyim o zaman.. bu kiz bu dunyaya gelmeyi kendisi secmedi bu kadin ve kocasi getirdi. Tek bir tabagi bile kaldirmamak baska birsey bunun calismayla ilgisi yok! Resit filan demeyin kiz icin artik resit olmak birsey ifade etmiyor. Bu kiz bir is sahibi olana kadar, kendi duzenini kurana kadar her turlu yardimci olmasi lazim.. yoksa dunyaya getirmeseydi yani..

Ben kabul etmiyorum bu durumu buyuklerimiz boyle yapsa bile ben istemiyorum boyle bir duzen..annesi kendiside tabagini kaldirmiyirmus yani sasirmadim suan.. kizi degilde evin hizmetkari olarak goruyor

Ne tasi ne suyu dhhdh evde oturuyosa. kalk bi isin ucundan tut, yemektir, temizliktir her seyi calisan anandan bekleme dedim ben. Okudugunuzu anliyo musunuz siz? 25 yasinda yayilip yatma anan çalışıyorken bi zahmet

İnatla anlamiiii

Başka bir şehirde is bulup,gidin.Ev arkadaşı falan bulursunuz yanınıza.25 yaş bir düzen kurmak için gayet iyi,Kpss beklemenize gerek yok.

Okudum tum yazini,Aramizda pek yas yok ama yinede sana verecegim tek fikir ,galiba anladigim kadariyla okuyorsun,bos vakitlerin icin bir is bulman ,hem kendi parani kazanirsin hem evde daha az vakit,cunku yasin okadar kucuk degil 25 yasinda bir insan kendi parasini kendi kazanmali ,evlenmek fikrini cope at.Anneden kacmak icin evlenilirmi hic ?Insan sevdigi icin evlenir.Umarim duzelir hersey moralini yuksek tut.

İki yıl dediğine göre önlisans kpss. Sınav 2024 yani. Yapacağınız belli bir sene işe girip çalışacaksınız. Para biriktirip ikinci sene işten ayrılınca dershaneye gideceksiniz yine evde kalmayacaksınız.

Ne tasi ne suyu dhhdh evde oturuyosa. kalk bi isin ucundan tut, yemektir, temizliktir her seyi calisan anandan bekleme dedim ben. Okudugunuzu anliyo musunuz siz? 25 yasinda yayilip yatma anan çalışıyorken bi zahmet
Ben bunlardan şikayetçi değilim zaten mecbur yapmak zorundayım ama annem bunu ben hizmetçiymişim gibi yapması zoruma gidiyor yani davranış şekli.

Ben kabul etmiyorum bu durumu buyuklerimiz boyle yapsa bile ben istemiyorum boyle bir duzen..annesi kendiside tabagini kaldirmiyirmus yani sasirmadim suan.. kizi degilde evin hizmetkari olarak goruyor
Kesinlikle bende bu durumdan rahatsızım yoksa annem çalışsın ben gezeyim yatayım annem hem çalışsın hem evle uğraşsın demiyorum ki zaten yetişemez kadın haliyle yoruluyor hangi bir yere yetişsin ama bunu benim görevim hizmetçilikmiş gibi davranması asıl ağrıma giden

Hizmetcilik degil senin gorevinmis gibi davranıyor olabilir mi? Hani iş bölümü yapilmis gibi, birimiz evde calisal8m, birimiz disarda

Ben konu sahibiyle aynı durumdayim hatta benim annemde memur tek farkım konu sahibinden daha küçüğüm ve annem bana sen yap yap yap demiyo evde olmama rağmen robot süpürge aldı, her yemek yaptığımda Allah razı olsun diyo.

Ben konu sahibini anlıyorum şuan sınava çalışmadığım için her isi ben yapıyorum ama bı yerden sonra artık ev hanımına bagliyosun ve hic iyi bı psikoloji değil. Ben o yüzden kurslara yazıldım hep evde durmuyorum sabahtan akşama kadar. Ve evet konu sahibi neden tek başına yapsın mesela ben akşam yemeğinden sonra mutfağı topluyorum liseye giden kardeşim kendine yemek hazirliyo mutfağı toplamadan gidiyo bazen annem uyariyo kardeşimi hemen. Hem ev hanımı gibi iş yapip hemde kpss calisilmaz sınav tamamen odak istiyo.

Valla çaresi olsa kendim uygulardım hiçbir çaresi yok, üniden sonra 3 sene annemle yaşadım hergün ağlattı beni hergün sinir krizi geçirdim; hatta ünide yaz tatiline geldiğimde de gitmek için gün sayardım. neler denemedim ki karşıma alıp uzun uzun konuştum bana acıyan teyzem falan bile eşiyle bir olup konuştu annemle ama sonuç koca bir fiyasko. şimdi 30 yaşıdayım annemle 1 gece geçirsem yine kesin sinir krizine sokuyor beni bi şekilde. kaçıp kurtulmaktan başka çaren yok, asla düzelmez, ASLA. Sakın benim gibi bu sefer düzelcek diye her defasında ümit edip kendini perişan etme, düzelmeyecek. Tek çaren ondan uzak durmak, görmemek.

Genç yaşta bir anne kocası vefat edince sinirini kız çocuğundan çıkarır vakası

Geçmiş olsun
maalesef böyle olmuş tavrını koy bence kendini kullandırtma
Bu ne yapsan düzelmez muhattap olma. Kendi yaptığına bakmaz ben anneyim diye üste çıkmaya çalışır hiç kulak asma. Çok az muhattap ol, kendi gelsin konuşmaya çalışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…