- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
Kurtaj için evli olmaya gerek var mı?10 ay içinde iki kürtaj mı? 3 aylık evli olduğunu yanlış mı okudum?
O manada sormadım ki. Evliliğinde iki kürtaj dedi. 3 ay ve 10 ay lafı geçti evlilik için. Ay bazında yanlış mı yazıldı diye sordum. Konunun devamını okursanız anlarsınız. Saldırmak ve yargılamak daha kolay tabii..Kurtaj için evli olmaya gerek var mı?
Sadece soru sordum ne saldırısı:)) kadın evlenmeden önce hamile kalmış tüm konuyu okudum ve bunu anladım.O manada sormadım ki. Evliliğinde iki kürtaj dedi. 3 ay ve 10 ay lafı geçti evlilik için. Ay bazında yanlış mı yazıldı diye sordum. Konunun devamını okursanız anlarsınız. Saldırmak ve yargılamak daha kolay tabii..
Konunun tamamını okuyup ben gibi kansere yaklaşmadıysanız ne mutlu size..Sadece soru sordum ne saldırısı:)) kadın evlenmeden önce hamile kalmış tüm konuyu okudum ve bunu anladım.
Bence siz konuyu okurken fazla gerilmissiniz:))Konunun tamamını okuyup ben gibi kansere yaklaşmadıysanız ne mutlu size..
Bence daha atlatmamışlar.. birkaç güne yeni konusu gelir..Bence siz konuyu okurken fazla gerilmissiniz:))
Halbuki klasik sorumsuz yurdum insanı... fakat gizlice ilaç icirilen adam ölse o zaman tam 3.sayfa haberi olur, Muge anlı kimin adamı hapladigini bulmaya çalışır, ma aile televizyonlarda rezil olurlardi.
Neyseki ucuz atlatmislar
Yazık size ne kadar zavallısınız. Uygun olmayan şartlara rağmen evlenip hamile kalınca Yine sizin yüzünüzden kötü olan şartlardan dolayı kürtaj olmak... Sadece üç aylık evliyim diye kürtaj oldum deseydiniz anlardım ama şartlar müsait değil ifadesini de ekleyince gerçekten acıdım halinize. Herkeze anne baba olmamalı zaten. Hele de bile bile içinde bulunduğu şartları kendi oluşturup sonra da dert yananlar. Evlisiniz ama evinizde yemek bile yemiyorsunuz. Siz düşünün artıkKorunduğum halde beklenmeyen bir durumdu.kocama güvenmemekten öte hem henüz 3 aylık evliyiz hem de belirttiğim gibi şartlar çocuk için hiç uygun değil şuanda..
Annesi şuan diğer oğluna güveniyor ama aslında boşa.. oğlu boşanınca evlenirken çok borca girdiği için döndü bu eve ve 2 sene daha borçlarını ödemeye devam edecekmiş.. borçları bittiğinde de gideceğini söylüyor yani eşimden başka hiçbir çocuğu annem yalnız kalamaz ona kim bakacak gibi bir derde düşmüyor.. biz gidersek eşimin abisi kirayı ödeyebilir mi annesi neye güvenerek böyle dawranıyor onu da bilemiyorum..eskiden olsa evet anne tek kalamaz derdi
ama şimdi abi var anne de gidin diyor
normal şartlarda topukları poposuna vurarak gitmesi lazımdı
keza sizin de tutturmanız lazımdı ama sizde de bu yönde bir davranış yok gibi
adam verdiği ilaçlar nedeni ile ölecekmiş diyorsunuz hala aynı evde yaşıyorsunuz
ben sizin yerinizde olsam sabahın ilk ışıkları ile çıkar iş ve ev arardım
Hayır cnm ilk kürtajımda sevgiliydik. Şuan 3 aylık evliyiz.O manada sormadım ki. Evliliğinde iki kürtaj dedi. 3 ay ve 10 ay lafı geçti evlilik için. Ay bazında yanlış mı yazıldı diye sordum. Konunun devamını okursanız anlarsınız. Saldırmak ve yargılamak daha kolay tabii..
Annesi şuan diğer oğluna güveniyor ama aslında boşa.. oğlu boşanınca evlenirken çok borca girdiği için döndü bu eve ve 2 sene daha borçlarını ödemeye devam edecekmiş.. borçları bittiğinde de gideceğini söylüyor yani eşimden başka hiçbir çocuğu annem yalnız kalamaz ona kim bakacak gibi bir derde düşmüyor.. biz gidersek eşimin abisi kirayı ödeyebilir mi annesi neye güvenerek böyle dawranıyor onu da bilemiyorum..
Her mesajımda "siz" diye hitap ettim. Bana yazarken "cnm" diye hitap etmeyin lütfen.Hayır cnm ilk kürtajımda sevgiliydik. Şuan 3 aylık evliyiz.
Onlar derde düşmüyor bizim gelin hanim dert ediyor. Bence evi gecindirrmeyen siz olacaksiniz ondan dert ediyorsun. Yoksa kadindan boyle bahsedip birde geçimini dert edinmezsin.Annesi şuan diğer oğluna güveniyor ama aslında boşa.. oğlu boşanınca evlenirken çok borca girdiği için döndü bu eve ve 2 sene daha borçlarını ödemeye devam edecekmiş.. borçları bittiğinde de gideceğini söylüyor yani eşimden başka hiçbir çocuğu annem yalnız kalamaz ona kim bakacak gibi bir derde düşmüyor.. biz gidersek eşimin abisi kirayı ödeyebilir mi annesi neye güvenerek böyle dawranıyor onu da bilemiyorum..
Bence burada bilmediğin bir seyler var gibi. Adam madde bagımlısı tedavi mi gördü. Gizlice verilen ilaçla alkol alsa ne olur. Demediği Baska bir hastalığı mı var. Hastalık yok kv neden gizli ilaç veriyor. Bunlar normal şeyler değil. Birileri bir yalan söylüyuor ama bilemedim dikkatli ol bence. Kutudaki ilaç belki Baska birsey de olabilir. Eşinin de birşeylerden haberi var gibi geldi bana
Ben onun geçimini dert etmiyorum ki eşim dert ediyor. Biz ayrı eve çıkarsak annesine yardım edemeyiz. Şahsen o saatten sonra bnm umrumda da olmaz kadının ne yağtığı ama eşim annesi diye kıyamayıp yardım etmeye kalkarsa da yine eşimle ben sorun yaşarız hem maddi hem manevi.Onlar derde düşmüyor bizim gelin hanim dert ediyor. Bence evi gecindirrmeyen siz olacaksiniz ondan dert ediyorsun. Yoksa kadindan boyle bahsedip birde geçimini dert edinmezsin.
Ben de uzaklaşmak istiyorum zaten o yüzden napacağımıza sağlıklı karar werebilmek adına bikaç gün otelde kalmayı bile teklif ettim eşime ama kabul etmedi. Ayrıca biz göçebe miyiz gidelim olmadı tekrar dönelim olmazsa bidaha gideriz.. çocuk oyuncağı değil bu bir kere taşınıp bir düzen kurarsak o saatten sonra ne annesine yardım edebiliriz ne de annesi ortada kalırsa onu yanımıza alabiliriz. Gördüğüm yerde selamı esirgemem o kadar.tamam iyi hoş da bunlar gelecek yani daha ortada bir şey yok
siz gidin kurun düzeninizi
abi ödemezse o zaman düşünsün kv
ben hala bizi iknaya çalışmanızı da anlayamıyorum
adamı öldürecekmiş diyen sizsiniz
gider 3-5 ay ayrı yerlerde yaşarsınız gerekirse annesi de hatasını anlar vs vs sonra barışılır
aynı evde yaşama ısrarı neden
sizi bağlayan bir şey yok, iki kişi gideceksiniz, 6 ay sonra gerekirse anne gelir yalvarır dönün diye ama onun kirasını 3 yıl sonra kim öder deyip de şimdi kalmak cidden makul değil
ha eşin gelmiyorsa madem ailen de varmış sen gideceksin
ya kv senin de yemeğine çayına bir şey katarsa
gece uyurken bir şey yaparsa
o evde normal olmayan bir şeyler olduğu kesin
kimden kaynaklı henüz çözemedik ama olağan değil
bu durumda çözüm o evden uzaklaşmak
Siz de bnm kv gibi evde boş boş oturup tüm gün aptal kutusunun karşısında takılırken izlediğiniz programların etkisiyle ne güzel entrikalar çevirip senaryolar yazıyosunuz. Kafalarınızın aynı sapkınlıkta çalışmasına şaşırmamak gerek.Bence siz konuyu okurken fazla gerilmissiniz:))
Halbuki klasik sorumsuz yurdum insanı... fakat gizlice ilaç icirilen adam ölse o zaman tam 3.sayfa haberi olur, Muge anlı kimin adamı hapladigini bulmaya çalışır, ma aile televizyonlarda rezil olurlardi.
Neyseki ucuz atlatmislar
Oha. Adam akıllı korunmak yerine masum bi bebeğin canına mı kıydın sen? Allahım sen aklıma mukayyet olBunun farkındayım zaten o sebeple 1 hafta önce kürtaj oldum
Tabi o kutunun içinde o ilaç varsaBahsettiği ilacı alkol bağımlılığı tedavisi sırasında kullanıyorlar. Kullanan kişi kullandığında alkol alırsa çarpıntı nefes tıkanıklığı mide bulantısı vs. Yan etkiler yaşayacağını biliyor o nedenle alkolden uzak duruyor vs. Ama bazı insanlar gizli gizli kullanıyor tedaviye yanaşmayan aile bireylerini alkolden onlar farketmeden tiksindirmek için bu da tehlikeli.
Kanser oldum okurken fln diyosun ama bir sonraki bölümü de heyecanla bekliyosun. Farketmeden bağımlılık yaptı hayat hikayem sende. Napsan tedawi mi olsan acaba çok geç kalmadan?Bence daha atlatmamışlar.. birkaç güne yeni konusu gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?