Annesi gizli gizli eşimin yemeklerine ilaç koyuyor.

Sonunda beni anlayan, benimle aynı dilden konusan birinin yorumuna denk gelmek ne güzel :)

Yazdıklarınızda çelişki var. Şu anda evleri ayırmak için imkanımız yok yazmışsınız birkaç mesaj sonrada abisi tek başına evi geçindiremez diye ayrılamıyoruz yazmışsınız fakat kv deniz böyle davranacaksanız gidin demiş demek ki evi ayırmayan taraf sizsiniz çünkü babamın evine gidelim teklifinizi eşiniz kabul etmemiş, ayrı ev açalım gibi bir düşünceniz hiç yok

İnsan, kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. Darısı başına canım
Kinamadim. Senin gibi birine uzulmekte hata etmisim. Insanlara beddua edecegine otur da ben bu rezil birliktelik icinde neden varim de. Kaynimla ayni evde kocamla nasil sevisiyorum de. Bu cahil kaynanayi niye çekiyorum de. Masraflarini bizim karsiladigimiz evden nasil kovuluyorum de. Benim kocam maddi durumu yokken nasil eve sarhos gelebiliyor de. Iciyorsa da benimle beraber icip neden keyifli bir gece geçirmiyor da YALNIZ icip neleri dusunup nelere dertlenip eve gelip kavga cikariyor de. Hadi ablacim kolay gelsin.

Bir arkadasin yazdigi maddiyat ile ilgili seyden sonra bunu yazip, tepki alinca da sagliksiz gebeliğe doğru durumu nasil kivirmaya çalıştı konu sahibi ilginç
Kıwırma çabası yok. Resme büyük yerden baksanız anlaması çok kolay. Sağlıksız bir gebelik de pekala ailenin takdir-i ilahi bakış açısı doğrultusunda devam ettirilebilir. Birsürü ebevenynin engelli çocuğu var değil mi? Ben de aynı cesareti gösterip Allah ne verdiyse hayırlısıdır düşüncesiyle gebeliği devam ettirebilirdim ama içinde bulunduğum koşullar yeterince sıkıntılı olduğu için kısmen bencilce davrandım ve bir sıkıntının daha önüne geçilebiliyorken önüne geçtim o kadar. Konumuz sağlıksız gebelik veya kürtaj değil o yüzden konunun bu kısmının alınarak uzatılması hoşuma gitmedi.

onu yazdı eğer ayrı ev açarlarsa mal mülk sahibi olamazlarmış

yani kv evinde kalıp yiyip içecekler sözde kendi paralarını da biriktirecekler

kv eskiden oğluna muhtaçmış belki geliri olmadığı için ama şimdi öbür oğlu var

kirayı da o öder ana oğul yaşarlar

alkol parası ile de uğraşmazlar

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama bazı üyeler asla had hudud bilmiyor.

Kadın kürtaj olmussa olmus . Kime ne ??
Eğer laf banaysa söyleyeyim. Kimse kürtaj olmasına kızmıyor. İnsanların kızdığı nokta önce "şartlar uygun değildi o nedenle kürtja oldum" deyip tepki alınca "sağlıksızdı ondan kürtaj oldum" diye çevirmesi. İsterse her ay kürtaj yaptırsın, bu kimseyi ilgilendirmez. Ama buraya gelip bir öyle bir böyle diyip insanları saf yerine koyamaz.

Çelişki yok aslında kayınvalide ayrı eve çıkın diyor ama ayrı eve çıktığımızda kirasını ödememizi de isteyecek. Bizim 2 ew birden geçindirecek durumumuz yok. Bir tane evleri var kentsel dönüşümde ve mahkemelik. Maddi durumun düzelmesinden kastım da o mahkemenin sonuçlanarak evin bitmesi. O zaman annesi ve abisi o ewde yaşabilir biz de kendi düzenimizi kurabiliriz. Ama diğer yandan da eşim ben annemi yalnız bırakmak istemiyorum diyordu bu ilaç mevzusu patlak verene kadar.. şimdi evleri sonuçlansa yine annemi bırakamam der mi bilmiyorum..

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama bazı üyeler asla had hudud bilmiyor.

Kadın kürtaj olmussa olmus . Kime ne ??

onu ilk yazan benim

kürtaj olmuşsa bizi ilgilendirmez

isteyen kürtaj da olur

ama konuda şartlar uygun değildi kürtaj oldum dedi

sonra spiral vardı ondan dedi

eski konusunda Ocak ta da kürtaj oldum demişti

10 ay içerisinde iki kürtaj fazla öncelikle korunun dedim zira eşi ile de sağlıklı bir yaşamları yok

Ben genel olarak söyledim. Daha önceki sayfalarda da yok canını sen vermedin tarzında yorumlar var. Aaaa neden kürtaj oldun diye tepkilerden çekinip öyle yazmıs olabilir.
Evet hiç kimseyi ilgilendirmez. O yüzden yorum yazarken insanların bu kadar da özeline girilmez.

Geçmişten gelen öfkesi yüzünden ailesine saldırganlaşıyor demiştiniz. Ama annesini de bırakmak istemiyor. Bu çelişkinin nedenini sordunuz mu?

10 ay içinde iki kürtaj mı? 3 aylık evli olduğunu yanlış mı okudum?

tekrar sorayım

abi neden kira ve ev masrafını yapamasın

şu an siz kira ödüyorsunuz o 4 kişilik aileyi geçindiriyor

iki kişilik geçim ve kira da gayet yürür

onu geçtim eşinizin maaşını da merak ettim

kaç lira geliri var da annesi kirasını isteyecek, siz geçineceksiniz üstüne alkol vs hallolacak

bana bir yerlerde bazı bilgileri vermiyorsunuz gibi geliyor

eşiniz annemi bırakmam demiş de şimdi evde yemek yemiyor da vs

eee nereden geliyor bu değirmenin suyu dışarıda her gün 3 öğün yemek yersen günlük 100 TL ödersin

bir de içki içsen zaten içki fiyatlarının yanına yanaşılmıyor

kaç kira ödenir bu harcama ile

acaba eşin mi annesini bırakmıyor yoksa bu oğlan iyice dağıtır diye annesi mi idare ediyor

Yukarıdaki yorumu belki görmemişsinizdir diye size de gönderiyorum.

Kıwırma çabası yok. Resme büyük yerden baksanız anlaması çok kolay. Sağlıksız bir gebelik de pekala ailenin takdir-i ilahi bakış açısı doğrultusunda devam ettirilebilir. Birsürü ebevenynin engelli çocuğu var değil mi? Ben de aynı cesareti gösterip Allah ne verdiyse hayırlısıdır düşüncesiyle gebeliği devam ettirebilirdim ama içinde bulunduğum koşullar yeterince sıkıntılı olduğu için kısmen bencilce davrandım ve bir sıkıntının daha önüne geçilebiliyorken önüne geçtim o kadar. Konumuz sağlıksız gebelik veya kürtaj değil o yüzden konunun bu kısmının alınarak uzatılması hoşuma gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…