Sonunda beni anlayan, benimle aynı dilden konusan birinin yorumuna denk gelmek ne güzel :)Antabus alkol tedavisinde kullanılan ve alkol aldıktan sonra değil almadan önce içilmesi gereken, alkolle alındığında ölüme yol açan bir ilaç. Eşinizin alkol sorunu varsa doktorla görüşmeli ve Selincro gibi ölümle sonuçlanmayacak ilaçlar hakkında bilgi almalısınız. Eşinizin annesine diyecek söz bulamadım, bilgimi paylaşmak istedim. Geçmiş olsun.
Bir arkadasin yazdigi maddiyat ile ilgili seyden sonra bunu yazip, tepki alinca da sagliksiz gebeliğe doğru durumu nasil kivirmaya çalıştı konu sahibi ilginçBunun farkındayım zaten o sebeple 1 hafta önce kürtaj oldum
İnsan, kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. Darısı başına canımBu da hanimefendinin eski konusu. Yani neresinden tutulsa elde kalan bir evlilik.
Bunun farkındayım zaten o sebeple 1 hafta önce kürtaj oldum
Evet hamileydim 6 haftalık bi gebelikti ama bebek normal gelişmiyordu alındı
Kinamadim. Senin gibi birine uzulmekte hata etmisim. Insanlara beddua edecegine otur da ben bu rezil birliktelik icinde neden varim de. Kaynimla ayni evde kocamla nasil sevisiyorum de. Bu cahil kaynanayi niye çekiyorum de. Masraflarini bizim karsiladigimiz evden nasil kovuluyorum de. Benim kocam maddi durumu yokken nasil eve sarhos gelebiliyor de. Iciyorsa da benimle beraber icip neden keyifli bir gece geçirmiyor da YALNIZ icip neleri dusunup nelere dertlenip eve gelip kavga cikariyor de. Hadi ablacim kolay gelsin.İnsan, kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. Darısı başına canım
Kıwırma çabası yok. Resme büyük yerden baksanız anlaması çok kolay. Sağlıksız bir gebelik de pekala ailenin takdir-i ilahi bakış açısı doğrultusunda devam ettirilebilir. Birsürü ebevenynin engelli çocuğu var değil mi? Ben de aynı cesareti gösterip Allah ne verdiyse hayırlısıdır düşüncesiyle gebeliği devam ettirebilirdim ama içinde bulunduğum koşullar yeterince sıkıntılı olduğu için kısmen bencilce davrandım ve bir sıkıntının daha önüne geçilebiliyorken önüne geçtim o kadar. Konumuz sağlıksız gebelik veya kürtaj değil o yüzden konunun bu kısmının alınarak uzatılması hoşuma gitmedi.Bir arkadasin yazdigi maddiyat ile ilgili seyden sonra bunu yazip, tepki alinca da sagliksiz gebeliğe doğru durumu nasil kivirmaya çalıştı konu sahibi ilginç
Yazdıklarınızda çelişki var. Şu anda evleri ayırmak için imkanımız yok yazmışsınız birkaç mesaj sonrada abisi tek başına evi geçindiremez diye ayrılamıyoruz yazmışsınız fakat kv deniz böyle davranacaksanız gidin demiş demek ki evi ayırmayan taraf sizsiniz çünkü babamın evine gidelim teklifinizi eşiniz kabul etmemiş, ayrı ev açalım gibi bir düşünceniz hiç yok
Eğer laf banaysa söyleyeyim. Kimse kürtaj olmasına kızmıyor. İnsanların kızdığı nokta önce "şartlar uygun değildi o nedenle kürtja oldum" deyip tepki alınca "sağlıksızdı ondan kürtaj oldum" diye çevirmesi. İsterse her ay kürtaj yaptırsın, bu kimseyi ilgilendirmez. Ama buraya gelip bir öyle bir böyle diyip insanları saf yerine koyamaz.Yazmayayım yazmayayım diyorum ama bazı üyeler asla had hudud bilmiyor.
Kadın kürtaj olmussa olmus . Kime ne ??
Beddua etmeniz olmadı..İnsan, kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. Darısı başına canım
Çelişki yok aslında kayınvalide ayrı eve çıkın diyor ama ayrı eve çıktığımızda kirasını ödememizi de isteyecek. Bizim 2 ew birden geçindirecek durumumuz yok. Bir tane evleri var kentsel dönüşümde ve mahkemelik. Maddi durumun düzelmesinden kastım da o mahkemenin sonuçlanarak evin bitmesi. O zaman annesi ve abisi o ewde yaşabilir biz de kendi düzenimizi kurabiliriz. Ama diğer yandan da eşim ben annemi yalnız bırakmak istemiyorum diyordu bu ilaç mevzusu patlak verene kadar.. şimdi evleri sonuçlansa yine annemi bırakamam der mi bilmiyorum..Yazdıklarınızda çelişki var. Şu anda evleri ayırmak için imkanımız yok yazmışsınız birkaç mesaj sonrada abisi tek başına evi geçindiremez diye ayrılamıyoruz yazmışsınız fakat kv deniz böyle davranacaksanız gidin demiş demek ki evi ayırmayan taraf sizsiniz çünkü babamın evine gidelim teklifinizi eşiniz kabul etmemiş, ayrı ev açalım gibi bir düşünceniz hiç yok
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama bazı üyeler asla had hudud bilmiyor.
Kadın kürtaj olmussa olmus . Kime ne ??
Ben genel olarak söyledim. Daha önceki sayfalarda da yok canını sen vermedin tarzında yorumlar var. Aaaa neden kürtaj oldun diye tepkilerden çekinip öyle yazmıs olabilir.Eğer laf banaysa söyleyeyim. Kimse kürtaj olmasına kızmıyor. İnsanların kızdığı nokta önce "şartlar uygun değildi o nedenle kürtja oldum" deyip tepki alınca "sağlıksızdı ondan kürtaj oldum" diye çevirmesi. İsterse her ay kürtaj yaptırsın, bu kimseyi ilgilendirmez. Ama buraya gelip bir öyle bir böyle diyip insanları saf yerine koyamaz
Geçmişten gelen öfkesi yüzünden ailesine saldırganlaşıyor demiştiniz. Ama annesini de bırakmak istemiyor. Bu çelişkinin nedenini sordunuz mu?Çelişki yok aslında kayınvalide ayrı eve çıkın diyor ama ayrı eve çıktığımızda kirasını ödememizi de isteyecek. Bizim 2 ew birden geçindirecek durumumuz yok. Bir tane evleri var kentsel dönüşümde ve mahkemelik. Maddi durumun düzelmesinden kastım da o mahkemenin sonuçlanarak evin bitmesi. O zaman annesi ve abisi o ewde yaşabilir biz de kendi düzenimizi kurabiliriz. Ama diğer yandan da eşim ben annemi yalnız bırakmak istemiyorum diyordu bu ilaç mevzusu patlak verene kadar.. şimdi evleri sonuçlansa yine annemi bırakamam der mi bilmiyorum..
10 ay içinde iki kürtaj mı? 3 aylık evli olduğunu yanlış mı okudum?onu ilk yazan benim
kürtaj olmuşsa bizi ilgilendirmez
isteyen kürtaj da olur
ama konuda şartlar uygun değildi kürtaj oldum dedi
sonra spiral vardı ondan dedi
eski konusunda Ocak ta da kürtaj oldum demişti
10 ay içerisinde iki kürtaj fazla öncelikle korunun dedim zira eşi ile de sağlıklı bir yaşamları yok
Çelişki yok aslında kayınvalide ayrı eve çıkın diyor ama ayrı eve çıktığımızda kirasını ödememizi de isteyecek. Bizim 2 ew birden geçindirecek durumumuz yok. Bir tane evleri var kentsel dönüşümde ve mahkemelik. Maddi durumun düzelmesinden kastım da o mahkemenin sonuçlanarak evin bitmesi. O zaman annesi ve abisi o ewde yaşabilir biz de kendi düzenimizi kurabiliriz. Ama diğer yandan da eşim ben annemi yalnız bırakmak istemiyorum diyordu bu ilaç mevzusu patlak verene kadar.. şimdi evleri sonuçlansa yine annemi bırakamam der mi bilmiyorum..
Yukarıdaki yorumu belki görmemişsinizdir diye size de gönderiyorum.Eğer laf banaysa söyleyeyim. Kimse kürtaj olmasına kızmıyor. İnsanların kızdığı nokta önce "şartlar uygun değildi o nedenle kürtja oldum" deyip tepki alınca "sağlıksızdı ondan kürtaj oldum" diye çevirmesi. İsterse her ay kürtaj yaptırsın, bu kimseyi ilgilendirmez. Ama buraya gelip bir öyle bir böyle diyip insanları saf yerine koyamaz.
10 ay içinde iki kürtaj mı? 3 aylık evli olduğunu yanlış mı okudum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?