- 29 Mayıs 2016
- 323
- 1.043
- 28
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Artik psikolojikmi bilmiyorum ama ben tarcinli sut ictimmi pek istemiyorum tatli. Istersen deneyebilirsinkızlar ben tatlı yemeden duramıyorum ne yapcam sasırdım. dün oturdum 2 dilim pasta yedimbugun de yedim ( cok mutsuzum.
Yaa sen bu kadar az yemeyle doyuyor musun sütünde azalma olmuyor mu ben bunun en az 3katını yiyorum sabah kahvaltimiv2-3 dilim ekmekle yaptim ara öğün 1sade kahve yanina incecik çikolata öğlen pilav üstü nohut ama nohutu bol pilavı az. Az önce bi sürü kuruyemiş yedim henüz akşam yemeği yemedim hava almaya dışarı gidiyoruz heralde yiyip gelirizKizlar ben aksam yemegimide yemis bulunmaktayim
Sabahi yazmistim zaten
Oglen : corba
Ara : tarcinli sut
Aksam : peynirli salata ve 2 yumurta
Gece yatmadan oncede yogurtlu limonlu pul biberli karisimi yiyecem ins.
Bugun benim 6ci gunum. Ilk 2 gun zorlandim ama simdi alistim galiba pekte acikmiyorum. Hatta salata bile bi siskinlik verdi evdekilere soruyorum acaba cokmu yedim diye.Yaa sen bu kadar az yemeyle doyuyor musun sütünde azalma olmuyor mu ben bunun en az 3katını yiyorum sabah kahvaltimiv2-3 dilim ekmekle yaptim ara öğün 1sade kahve yanina incecik çikolata öğlen pilav üstü nohut ama nohutu bol pilavı az. Az önce bi sürü kuruyemiş yedim henüz akşam yemeği yemedim hava almaya dışarı gidiyoruz heralde yiyip geliriz
deneyim tesekkürler :) ama bu tatlı yeme işini iyice kafama takmaya basladım. taktıkca daha cok yiyorum.Artik psikolojikmi bilmiyorum ama ben tarcinli sut ictimmi pek istemiyorum tatli. Istersen deneyebilirsin
Canım leslieye gerek kalmamış maşallah baya kalori yakmışsindorBugun leslie yapamadim onun yerine camlari sildim 3 odayi supurup sildim kalanina yarin devam etcem kapi cam yordu 2 de balkon tabi yarinda yine boyle yaparsam tamamdir
Ben de kesemicem birden. Ama yaz sıcağında abur cubur isteğim azalıyor insallah. Bugün öğleden önce sadece küçücük cikolata yedim kahveyi şekersiz sütsüz ictigimden tek gitmiyor. Ama akşamüstü dışarı ciktik dayanamadim bir dilim pastanın çoğunu ben yedim ama üstüne 2-3km yürüdüm üstelik yarı yolda 7kg.lik kuzucugum kucagimdaydi.maşAllah size yaaa
sabah süper başlıyorum öğlen iyi devam ediyorum akşama bi şekilde bi sebeble bozluyor bu diyet
sabah
1 kase kahvaltı gevreği
öğlene doğru ufak kahvaltı
1 yumurta , 3 zeytin , domates , salatalık , 2 dilim ekmek
öğlenden sonra 3 gibi 1 kayısı 1 tatlı elma
akşam yemeğini eşim maça gitti geç geldiği için gec yaptık 8 gibi
4 kaşık pilab 7 kaşık yeşil fasulye ve salaatalık cacık
eşime yarın kahvaltısı için ona poğaca yaptım yaptığımdan 1 tane yedim (özellikle büyük olanı sectim)
komşunun doğum ginisiydü bizi çağırdı eşimin pastasından tırtıkladım
sanırım ben 1 hafta içinde öğrenebileceğim azaltmayı bünyem katı yemeğe alışmış birden kesemiyor
Yemeyince çok kötü oluyorum midem bomboş olduğunu anlatircasina gurulduyor ve midem bulanmaya başlıyor şekerim düşüyor ve kendimi tutamayıp ne bulursam saldiriyorum. Evde sürekli yemek yapıp duruyoruz kalabalık oldugumuz için yemek de dayanmıyor hafta sonu annem olmadığından her şey bana kalıyor bazen yemeği yetistiremiyorum pide falan söylüyoruz dışardan.
Ayy ben de kesebilsem keşke. Ben bu sabah tartilmadim evde temizlik var onun derdine düştüm şimdi çocuk sallamak zorunda kalınca oturdum. Yarın sabah tartilayim ben de. Ama bi sey dicem ben bazen sabahları oglenki kilomdan daha ağır oluyorum. Sabah yemekten önce daha hafif olmam gerekmiyor mu. Emzirdigimden artık geceleri de 2-3bardak su içiyorum ama icmeyince de öyle oluyor
Gecmis olsun..Selam kızlar giremedim bi iki gündür kp ufak bi kaza atlattı geçmiş olsuna gelen giden çok oluyor 78.7 kg pek bişey yok yani giden bebekle o koşuşturmacama ben dedim 2 kg gitmesi lazım pekte dikkat edemedim zaten ama yılmak yok yola devaaamm
Gece atirtirmam hic. Çocuklar yüzünden bazen 10a kadar yemek yiyemiyorum geç saatte yediğim için rahatsız oluyorumCan'ım eve abur cubur sokma, onun yerine mevsim meyveleri ile doldur dolabını. Ben öyle yaptım, midem kazındıkça meyveye ya da sebzeye saldırıyorum mecburen.
Pidenin yanına salata yap mesela, pideyi daha az ye salataya dadan. Ben bugün öyle yaptım.
Can'ım sabah aç karna, tuvalete çıktıktan sonra tartıl. Acaba gece atıştırıyor musun, ya da kıyafetten mi ağır çıkıyorsun. Daha hafif çıkman gerekiyor çünkü. Ben de çok su içiyorum ama sabah tuvalete çıkıp tartıldığımda daha az çıkıyorum.
Gece atirtirmam hic. Çocuklar yüzünden bazen 10a kadar yemek yiyemiyorum geç saatte yediğim için rahatsız oluyorum
Yarın sabah unutmazsam tartılayım sabaha da öyle bi yoğunluğa uyanıyorum ki her şeyi unutuyorumA
Anladım Can'ım yarın aç karna tuvalete çıktıktan sonra denesene bi daha , yine daha mı ağır çıkacaksın. Bir de ince kıyafetlerle tartıl ben öyle yapıyorum.
Sorma cnm bir fiil calistim ev cok buyuk temizle temizle bitmiyorCanım leslieye gerek kalmamış maşallah baya kalori yakmışsindor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?