- 29 Mayıs 2016
- 323
- 1.043
- 28
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Canim senide ekliyorum insAllah
Hayirli olsun insAllah
Hosgeldin canim hayirli olsun insAllah. Senide ekliyorum
ayyy dun cok yogundum cekimler vardi sonra ofise gectim eve geldigimde saat 22.00 olmus
ayak ustu hazir seyler yedim
sabah yumurta salatasi
oglen iki kayisi
aksam kinserve hazir barbunya 2 dilim.ekmek
malesef birde avuc soslu fistik yedim dayanamadim
Gunaydiin kizlaar
Sabah tartildim 59,4
Kahvaltida cornflakes muz ve salatalik yedim
Sabahlari benim kan sekerim ve tansiyonum dusuyor ve titremeye basliyorumne yapabilirim onu durdurmak icin?
Evet severim zaten yatmadan once onu iciyorum. Extradan birde sabahlari iceyim ben o zamanSeviyorsan tarcinli sut icebilirsin
hurma tuketebilirsin 3 4 adet
muz olabilir :)
Ben yer cucesi oldugum icin e normal bi adet daha insan olmasi. Senin muhtemelen boyun uzundurSarmadelisi
nasıl yane hedef 48
benimle aranda neredeyse 30 kilo olacak
bildiğin 30 kilo
bildiğin kocaman bir cocuk
bildiğin bir koca insan
Ben yer cucesi oldugum icin e normal bi adet daha insan olmasi. Senin muhtemelen boyun uzundur
orta boyluyum ne uzun ne kısa 1.68
evlenmeden önce diyetisyene gittiydim o zaman kilo 76
dedi ki sen var 68 falan 8 kilo ver yeter
tartıya çıktım dedi ki abov sen kilo göstermiyin sana hedef 63dahası seni çirkinleştirir
sanırım kilo vreceğime inanmadı barı düşük tutayım da modeli bozulmasın dedi
Yemeyince çok kötü oluyorum midem bomboş olduğunu anlatircasina gurulduyor ve midem bulanmaya başlıyor şekerim düşüyor ve kendimi tutamayıp ne bulursam saldiriyorum. Evde sürekli yemek yapıp duruyoruz kalabalık oldugumuz için yemek de dayanmıyor hafta sonu annem olmadığından her şey bana kalıyor bazen yemeği yetistiremiyorum pide falan söylüyoruz dışardan.Maşallah Can'ım sen diyeti bozmuşsunGerçi ben de dün annemdeydim. Biraz benim de bozulur gibi oldu, bugün toparladım. Bakalım yarın sabah tartıda ne çıkacak
Ayy ben de kesebilsem keşke. Ben bu sabah tartilmadim evde temizlik var onun derdine düştüm şimdi çocuk sallamak zorunda kalınca oturdum. Yarın sabah tartilayim ben de. Ama bi sey dicem ben bazen sabahları oglenki kilomdan daha ağır oluyorum. Sabah yemekten önce daha hafif olmam gerekmiyor mu. Emzirdigimden artık geceleri de 2-3bardak su içiyorum ama icmeyince de öyle oluyorGünaydın canım ben de 65,1 çıktım. 66 idim. Cumadan beri dikkat ediyorum. Beklediğimin üstünde vermişim, abur cuburu kesince farketti sanırım
Ayyy ne güzel bi kilo. Benim erişmek istediğim kg. 58-59 olsam ya artık ama hiç bi sey yapmadan versem kilolarıGunaydiin kizlaar
Sabah tartildim 59,4
Kahvaltida cornflakes muz ve salatalik yedim
Sabahlari benim kan sekerim ve tansiyonum dusuyor ve titremeye basliyorumne yapabilirim onu durdurmak icin?
Ayy ben de kesebilsem keşke. Ben bu sabah tartilmadim evde temizlik var onun derdine düştüm şimdi çocuk sallamak zorunda kalınca oturdum. Yarın sabah tartilayim ben de. Ama bi sey dicem ben bazen sabahları oglenki kilomdan daha ağır oluyorum. Sabah yemekten önce daha hafif olmam gerekmiyor mu. Emzirdigimden artık geceleri de 2-3bardak su içiyorum ama icmeyince de öyle oluyor
Çok dikkat etmedim ona ama bazen öncesi ve sonrası tartildigimda çok fark olmuyortuvaletten önce mi tartılıyorsun sonra mı
Çok dikkat etmedim ona ama bazen öncesi ve sonrası tartildigimda çok fark olmuyor
Eriseceksin! Erisecegiz! Ilk basta abur cuburu kestinmi alisiyosun zaten sonra kendin bile istemiyeceksin yemeyi sadece disini biraa daha sIk cnm. Benimde hedefim 48 kiloAyyy ne güzel bi kilo. Benim erişmek istediğim kg. 58-59 olsam ya artık ama hiç bi sey yapmadan versem kiloları
Zaten yaz gelince sıcaktan canım abur cubur istemiyor yaz meyveleri güzel gidiyor onlar da hep sulu sulu. İnşallah bu yaz eriyecegizEriseceksin! Erisecegiz! Ilk basta abur cuburu kestinmi alisiyosun zaten sonra kendin bile istemiyeceksin yemeyi sadece disini biraa daha sIk cnm. Benimde hedefim 48 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?