Anneyim Diyetteyim :)

Selamlarrr herkese
Hamileliktee aldim aldimm simdi nasil verecegim bakalim
62 ile basladigim hamileligimde 87 tamamladimm suann sabah ac karnina ve kiyafet yokken( ki en saglikli tarilma sekli wcden sonra kiyafetsiz) 73.9 um..
huzurunmeraklisi canim yani suan 73.9 um hedef aslinda en fit halim 57 falan ama suan icin 65 diorum sonra hedefi 55 yapariz bi ikidekilo alma hakkim olur hem

S serapppp aynennn sana katiliyorum evdeyken canavara donusuyorum resmensıķıntıdan herseyi yiyorum disarda bu kadar degill ev de aynen yemem gerek gibi yiyorum..benimde kendimi disari atmam lazim acilll

Günaydın kizlar dünkü menümü simdi yaziyorum
Sabah
2has.yumurta,1bucuk dilim ekmek
Salatalik,1tatli kasigi recel
1kk peynir,1bardak süt
Ara rezene cayi,ceviz,hurma
Öğle
Yulafli,tarcinli,elmali yogurt
Aksam
Yarim kase corba,2 dolma
4 kasik tavuk sote,cacik
Spor yapamadim

Yakin olsak elbirligi ile temizlerdik spor niyetine

Günaydın kızlar bende katılıyorum sizlere.27 şubatta doğum yaptım. 55 ile hamile kalıp 72 ile doğuma gittim.suan 64 kiloyum.hedef 52 inşallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz.Bu arada nasıl temizlik falan yapıyorsunuz kızlar ya yani ben oğluştan yapamıyorumkahvaltı bile yapamıyorum.mesela bugün kahvaltıda çeyrek ekmeğe peynir koyup yedimhafta sonları eşim varken düzgün yapabiliyorum kahvaltıyı ve temizliği

Ay valla canim zar zor yapiyorum mecburen 2 buyuk afacan var bende cok dagitiyorlar bebekte olunca zorlaniyorum dun uyuttum 1 saatte yatak od. Cocuk od. Salonun camlarini sildim uyandi uyanikken supurge sesine izin veriyor o camlarini sildigim ofalari supurdum sildim toz aldim tabi bu silip toz alma kismini kanguruyla yaptim bugun oturma od. Ve mutfak vam kapilari silinecek balkonu yikanacak ev komple tekrar suourulecek elektrk yok minnaki oyaliyorum yorulsun da uyutup camlari kapilari siler balkonu hallederm uyaninca da supurge yaoarim

Valla özendim ya maşallah diyorumgaliba ben biraz tembellik yapıyorum. Çünkü evde sıkıldım artık hiçbirşey yapmak istemiyorum köy okulunun lojmanında kalıyoruz beni en çok sıkan bune bi arkadaş var ne bi aktivite herkes kendi halinde

Ayy senmi ben mi boyle kucuk yerlerde kalinca insan koreliyor arkadasim hayat sıkıcı oluyor aktvite yok arkadas yok bende eve sariyororum

hoşgeldiniz canlarım, fit olmanız dileği ve ümidi ile listeye sizleride ekliyorum
benim kurtarıcım oyun halısı oldu canım onunla en az yarım saat vakit geçiriyor zaten üzerine yoruluyor birde ben emzirince uyutuyorum, uykularımız kısa yarım saatlık ama olsun yarım saat oyun yarım saat uyku idare ediyoruz, birde mama sandalyesine geçiş yaptık arkaya 45 derece ile eğiyorum birlikte mutfakta bağıra cağıra şarkılı yemek yıyoruz

Hosbulduum canimmama sandalyesi fikri güzelmiş.

merhabalar
bende şubat annelerindenim gebeliğimde sadece 7 kilo almıştım 62 kilo ile gebeliği kapattık
ammaaaa ah şu süt olayı
ye iç süt falan yok. sütüm olsun diye yedim içtim ve gebelikten sonra 62 olan kilom şimdi 65
sütüm artamadı ama kilolar benle kaldı
şimdide iştahım çok açıldı tabi. ilk defa diyet yapıcam. arada bende aranıza katılıp size eşlik etmek isterim. hiç bir kıyafetim olmuyor gardrobumu yenilemem gerek.
benim hedefim şimdilik 60 inşallah.

Hosbulduum canimmama sandalyesi fikri güzelmiş.

canım ana kucağında yanında duruyorsa ona koyupta mutfakta birlşkte vakit geçirebilirsiniz, bazen durmuyor ne oyun halısında ne orda burda benimle mutfakta yemek kokuları içinde takılıyor

hayırlı olsun canım benim, aahhh kıyafetler yok mu
hamile kaldığım kiloma 2 kg var ama gel görki pis öğğ bir göbek kaldı onun için uğraşıyorum :)

daha önce diyetteyken su detoksu hazırlamıştım kendime iyide gelmişti bu hafta malzemeleri alayım yeniden yapacağım.

1 Salatalık ya da 1 elma
5-6 yaprak taze yeşil nane
1 cubuk tarçın
4-5 öğütülmemiş tane karabiber

Günde 2 litre hem sağlıklı su hemde ödem atıyor

Kızlar ya sabah peynir ekmek ve kayısı suyu ile açtım günü sonra arada bir tane havuç yedim. Ve eee az öncede Sucuklu yumurta yapıp ekmekle bi güzel saldirdimçok pişmanım suankendimi nasıl hakim olcam ben

Bu söylediğini denicem canım inşallah ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…