- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Yakin olsak elbirligi ile temizlerdik spor niyetineoff ya benimde temizlik yapmam lazımama olmuyor,
resmen 2 haftadır elim ayağıma dolaşıyor nerden başlayacağımı bilemiyorum
bi yandan ev taşıcam eşyaları kolile bi yandan oğlum huysuz onunla ilgilen bi yandan masa beşınde bitmeyen acil işler
birde taşınacagımız evin temizliği var
kocama diyorum kadın tutalım sadece mutfak ve camları halletsin ben yapamam
peeeh onlar cok titiz temizlemezler para da vermem onlara kendim yaparım diyor ama biliyorum yapmıcak
be adam sana ne ev işlerinden yaaa sanaaaa neeeeee
Dun iyi yemissin masaallahYazmayi unutmusum 2 küçük dilim ev yapimi kek :)
Dun iyi yemissin masaallah
Ay valla canim zar zor yapiyorum mecburen 2 buyuk afacan var bende cok dagitiyorlar bebekte olunca zorlaniyorum dun uyuttum 1 saatte yatak od. Cocuk od. Salonun camlarini sildim uyandi uyanikken supurge sesine izin veriyor o camlarini sildigim ofalari supurdum sildim toz aldim tabi bu silip toz alma kismini kanguruyla yaptim bugun oturma od. Ve mutfak vam kapilari silinecek balkonu yikanacak ev komple tekrar suourulecek elektrk yok minnaki oyaliyorum yorulsun da uyutup camlari kapilari siler balkonu hallederm uyaninca da supurge yaoarimGünaydın kızlar bende katılıyorum sizlere.27 şubatta doğum yaptım. 55 ile hamile kalıp 72 ile doğuma gittim.suan 64 kiloyum.hedef 52 inşallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz .Bu arada nasıl temizlik falan yapıyorsunuz kızlar ya yani ben oğluştan yapamıyorum kahvaltı bile yapamıyorum.mesela bugün kahvaltıda çeyrek ekmeğe peynir koyup yedim hafta sonları eşim varken düzgün yapabiliyorum kahvaltıyı ve temizliği
Valla özendim ya maşallah diyorumAy valla canim zar zor yapiyorum mecburen 2 buyuk afacan var bende cok dagitiyorlar bebekte olunca zorlaniyorum dun uyuttum 1 saatte yatak od. Cocuk od. Salonun camlarini sildim uyandi uyanikken supurge sesine izin veriyor o camlarini sildigim ofalari supurdum sildim toz aldim tabi bu silip toz alma kismini kanguruyla yaptim bugun oturma od. Ve mutfak vam kapilari silinecek balkonu yikanacak ev komple tekrar suourulecek elektrk yok minnaki oyaliyorum yorulsun da uyutup camlari kapilari siler balkonu hallederm uyaninca da supurge yaoarim
Ayy senmi ben mi boyle kucuk yerlerde kalinca insan koreliyor arkadasim hayat sıkıcı oluyor aktvite yok arkadas yok bende eve sariyororumValla özendim ya maşallah diyorumgaliba ben biraz tembellik yapıyorum. Çünkü evde sıkıldım artık hiçbirşey yapmak istemiyorum köy okulunun lojmanında kalıyoruz beni en çok sıkan bu ne bi arkadaş var ne bi aktivite herkes kendi halinde
Tabi böyle olunca da ye ye kilo alıyoruz yani ben öyleyimAyy senmi ben mi boyle kucuk yerlerde kalinca insan koreliyor arkadasim hayat sıkıcı oluyor aktvite yok arkadas yok bende eve sariyororum
Selamlarrr herkese
Hamileliktee aldim aldimm simdi nasil verecegim bakalim
62 ile basladigim hamileligimde 87 tamamladimmsuann sabah ac karnina ve kiyafet yokken( ki en saglikli tarilma sekli wcden sonra kiyafetsiz) 73.9 um..
huzurunmeraklisi canim yani suan 73.9 um hedef aslinda en fit halim 57 falan ama suan icin 65 diorum sonra hedefi 55 yapariz bi ikidekilo alma hakkim olur hem
hoşgeldiniz canlarım, fit olmanız dileği ve ümidi ile listeye sizleride ekliyorumGünaydın kızlar bende katılıyorum sizlere.27 şubatta doğum yaptım. 55 ile hamile kalıp 72 ile doğuma gittim.suan 64 kiloyum.hedef 52 inşallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz .Bu arada nasıl temizlik falan yapıyorsunuz kızlar ya yani ben oğluştan yapamıyorum kahvaltı bile yapamıyorum.mesela bugün kahvaltıda çeyrek ekmeğe peynir koyup yedim hafta sonları eşim varken düzgün yapabiliyorum kahvaltıyı ve temizliği
Hosbulduum canimhoşgeldiniz canlarım, fit olmanız dileği ve ümidi ile listeye sizleride ekliyorum
benim kurtarıcım oyun halısı oldu canım onunla en az yarım saat vakit geçiriyor zaten üzerine yoruluyor birde ben emzirince uyutuyorum, uykularımız kısa yarım saatlık ama olsun yarım saat oyun yarım saat uyku idare ediyoruz, birde mama sandalyesine geçiş yaptık arkaya 45 derece ile eğiyorum birlikte mutfakta bağıra cağıra şarkılı yemek yıyoruz
Hosbulduum canimmama sandalyesi fikri güzelmiş.
merhabalar
bende şubat annelerindenimgebeliğimde sadece 7 kilo almıştım 62 kilo ile gebeliği kapattık
ammaaaa ah şu süt olayı
ye iç süt falan yok. sütüm olsun diye yedim içtimve gebelikten sonra 62 olan kilom şimdi 65
sütüm artamadı ama kilolar benle kaldı
şimdide iştahım çok açıldı tabi. ilk defa diyet yapıcam. arada bende aranıza katılıp size eşlik etmek isterim. hiç bir kıyafetim olmuyor gardrobumu yenilemem gerek.
benim hedefim şimdilik 60 inşallah.
Bu söylediğini denicem canım inşallah ise yararcanım ana kucağında yanında duruyorsa ona koyupta mutfakta birlşkte vakit geçirebilirsiniz, bazen durmuyor ne oyun halısında ne orda burda benimle mutfakta yemek kokuları içinde takılıyor
hayırlı olsun canım benim, aahhh kıyafetler yok mu
hamile kaldığım kiloma 2 kg var ama gel görki pis öğğ bir göbek kaldı onun için uğraşıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?