- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Ooooohhhhh afiyet olsun ikiz bebek besliyorsun farkin olacak tabiUtandigimdan yazamiyorumsabah kahvaltimi yarim simitle besleyici bi sekilde yaptim oglene kadar bir kahve ile bi tane after eight cikolatasi yedim oglen annem sagolsun patatesli borek yapmis bi sürü yedim aksam da bi kac dilim kiymali pide yedim annem olmayinca difrizde ne varsa onlarla idare ediyoruz maalesef
Maşallah Can'ım sen diyeti bozmuşsunUtandigimdan yazamiyorumsabah kahvaltimi yarim simitle besleyici bi sekilde yaptim oglene kadar bir kahve ile bi tane after eight cikolatasi yedim oglen annem sagolsun patatesli borek yapmis bi sürü yedim aksam da bi kac dilim kiymali pide yedim annem olmayinca difrizde ne varsa onlarla idare ediyoruz maalesef
Ahhh annelerrr iyiki uzagim anneme anne yemekleride bi baska lezzetliMaşallah Can'ım sen diyeti bozmuşsunGerçi ben de dün annemdeydim. Biraz benim de bozulur gibi oldu, bugün toparladım. Bakalım yarın sabah tartıda ne çıkacak
Ben havalardan dolayı dışarı çıkamıyorum.Leslie yi burdan duydum. Kızkardeşim indirmiş bana yolladı sağolsun . Yarından itibaren ben de başlayacam inşAksam yemiyorum canim yine de elestirin cnm sorun yok sporu hergun yapmayi planliyorum leslie nin 1 mil yaparim insaallah
Yapabilirsen minder hareketleri cok.iyi yillar once aerobic yapiyordum leslie deki hareketlerin aynisininyapmisimBen havalardan dolayı dışarı çıkamıyorum.Leslie yi burdan duydum. Kızkardeşim indirmiş bana yolladı sağolsun . Yarından itibaren ben de başlayacam inş
Sorma canım, bir de süt olsun diye yedirdikçe yediriyor. Dün kararlılığımı göstermeye çalıştım ama annem baskın geldiAhhh annelerrr iyiki uzagim anneme anne yemekleride bi baska lezzetli
Annemler merkezde ben ilcedeyim esimin isi icin burdayiz hoss annem olsa da onun yemeklerini de yiyemiyorumSorma canım, bir de süt olsun diye yedirdikçe yediriyor. Dün kararlılığımı göstermeye çalıştım ama annem baskın geldi
Senin annenler nerde canım, başka memlekette mi
Valla Can'ım bakmadım daha, 1,2,3 diye videolar var. Onların içinde mi acabaYapabilirsen minder hareketleri cok.iyi yillar once aerobic yapiyordum leslie deki hareketlerin aynisininyapmisim
Floor bisey di de hatirlayamadimValla Can'ım bakmadım daha, 1,2,3 diye videolar var. Onların içinde mi acaba
Annemler merkezde ben ilcedeyim esimin isi icin burdayiz hoss annem olsa da onun yemeklerini de yiyemiyorum
Anladım Can'ım bi bakayım, yoksa eğer indirelimFloor bisey di de hatirlayamadim
Evt cnm allerjiden sayili seyler yiyebiliyorum maalesefAyy canım ya alerjiden sebep değil mi,Allahtan geçici bi durum.Üzülme lütfen
Anladım Can'ım bi bakayım, yoksa eğer indirelim
Evet olabilir Can'ım bu şekilde hatalarımızı görebiliriz. Tabi ara sıra küçük kaçamakları görmezden gelebiliriz
Iyi aksamlar
Bende 5 gundur diyetteyim
Kilom : 60.1 Boy : 156
Basladigim kilo : 62.4 olmak istedigim : 48
Bende gunluk birlikte birbirimize gaz verecek bi grup ariyorumKatilabilirmiyim buraya?
Hadi beeeeeeHayirli sabahlar kizlar :)
Gecen hafta=69.200
Bugün=67.500
Giden 1.700kg :) İnşaAllah devami gelir.
Hadi beeeeeemasaallah subhanallah nazar degmez insaallah ne guzel gitmis kilolar oylee darisi bana bak simdi psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?