- 23 Nisan 2016
- 281
- 461
- 103
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Iyi aksamlar
Bende 5 gundur diyetteyim
Kilom : 60.1 Boy : 156
Basladigim kilo : 62.4 olmak istedigim : 48
Bende gunluk birlikte birbirimize gaz verecek bi grup ariyorumKatilabilirmiyim buraya?
Iyi aksamlar
Bende 5 gundur diyetteyim
Kilom : 60.1 Boy : 156
Basladigim kilo : 62.4 olmak istedigim : 48
Bende gunluk birlikte birbirimize gaz verecek bi grup ariyorumKatilabilirmiyim buraya?
Ayy sormaa sanki benim gobek daha bi cikti gibiKizlar yarin tarti günü
Ayy sormaa sanki benim gobek daha bi cikti gibi
Kizlar sabah mi tartiliyoruz aksam miYarin belli olur canim duruma göre kendine bi program yaparsin yeniden
Kizlar sabah mi tartiliyoruz aksam mi
Elestirelim de cnm ben mecbur oldugum bir beslenme stilim var keske baska seyler de yiyebilsem de elestirilsemKizlar günlük menulerimizi yaziyoruz ama hic birbirimize elestiri yapmiyoruz. Bence menulere herkes yarindan itibaren yorum yapsin böylece hatalarimizi duzeltme imkani buluruz. Siz ne dersiniz?
3 gun spor yaptim her yerim agriyo hic bi kiyafet olmuyo her bir yere gitme zamani bi kez daha bunalima giriyorumSabah kalktiginda ilk wc den sonra aç karnina tartil canim. Hatta üzerinde agirlik yapacak kiyafetlerini cikar öyle tartil.
Elestirelim de cnm ben mecbur oldugum bir beslenme stilim var keske baska seyler de yiyebilsem de elestirilsem
3 gun spor yaptim her yerim agriyo hic bi kiyafet olmuyo her bir yere gitme zamani bi kez daha bunalima giriyorum
Aksam yemiyorum canim yine de elestirin cnm sorun yok sporu hergun yapmayi planliyorum leslie nin 1 mil yaparim insaallahSenin durumunu biliyoruz canim. Seni elestirmeyelim torpillisin seno zaman sen spor ve su konusunda dikkat et canim. Her gun spor yapmasan da an az haftada 3 gun yapmaya calis. Bi de aksam yemekten sonra birseyler yememeye dikkat edersin
Aksam yemiyorum canim yine de elestirin cnm sorun yok sporu hergun yapmayi planliyorum leslie nin 1 mil yaparim insaallah
Sporunu düzgün yapabilirsen, suyunu da günlük 3 lt icersen o bile farkettiriyor kendini. Aksam gec saatte de yemiyormussun ki bence en onemlisi bu. Ben ayda 4 kilo verdim spor yapmadan sadece dikkat ederek. Yapabilirsen arada mekik de cek ya da ip atla cok etkisi oluyor. Ben spor yapmaya baslayali beri esim bile farketti sen zayiflamissin yüzün küçülmüş esofmanin bol gelmeye baslamis diyor
Ya benim sezaryenim cok aciyor dun.minder hareketleri yapayim dedim bugun aciyo anlamadim gitti 4 ay gecti haala cok acirmi bu 3. Dogum ama bi ouilesemedim diger ikisinde 48 e dusuyordum 6 aya bunda bi turlu gitmiyor ama suclu ekmek alerji olacak diye ekmek patates zeytin makarna pilav ye ye sistim yaa
Utandigimdan yazamiyorum
Evet olabilir Can'ım bu şekilde hatalarımızı görebiliriz. Tabi ara sıra küçük kaçamakları görmezden gelebilirizKizlar günlük menulerimizi yaziyoruz ama hic birbirimize elestiri yapmiyoruz. Bence menulere herkes yarindan itibaren yorum yapsin böylece hatalarimizi duzeltme imkani buluruz. Siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?