Anneyim Diyetteyim :)

Kizlar günlük menulerimizi yaziyoruz ama hic birbirimize elestiri yapmiyoruz. Bence menulere herkes yarindan itibaren yorum yapsin böylece hatalarimizi duzeltme imkani buluruz. Siz ne dersiniz?

Kizlar günlük menulerimizi yaziyoruz ama hic birbirimize elestiri yapmiyoruz. Bence menulere herkes yarindan itibaren yorum yapsin böylece hatalarimizi duzeltme imkani buluruz. Siz ne dersiniz?
Elestirelim de cnm ben mecbur oldugum bir beslenme stilim var keske baska seyler de yiyebilsem de elestirilsem

Elestirelim de cnm ben mecbur oldugum bir beslenme stilim var keske baska seyler de yiyebilsem de elestirilsem

Senin durumunu biliyoruz canim. Seni elestirmeyelim torpillisin sen o zaman sen spor ve su konusunda dikkat et canim. Her gun spor yapmasan da an az haftada 3 gun yapmaya calis. Bi de aksam yemekten sonra birseyler yememeye dikkat edersin

3 gun spor yaptim her yerim agriyo hic bi kiyafet olmuyo her bir yere gitme zamani bi kez daha bunalima giriyorum

Bende ayni durumdayim canim. Hamilelikte de pek kiyafet almamistim. Bir yere gidecegimde ne giysem diye düşünüyorum. Kiyafet olmayinca insanin disari cikasi gelmiyor

Senin durumunu biliyoruz canim. Seni elestirmeyelim torpillisin sen o zaman sen spor ve su konusunda dikkat et canim. Her gun spor yapmasan da an az haftada 3 gun yapmaya calis. Bi de aksam yemekten sonra birseyler yememeye dikkat edersin
Aksam yemiyorum canim yine de elestirin cnm sorun yok sporu hergun yapmayi planliyorum leslie nin 1 mil yaparim insaallah

Aksam yemiyorum canim yine de elestirin cnm sorun yok sporu hergun yapmayi planliyorum leslie nin 1 mil yaparim insaallah

Sporunu düzgün yapabilirsen, suyunu da günlük 3 lt icersen o bile farkettiriyor kendini. Aksam gec saatte de yemiyormussun ki bence en onemlisi bu. Ben ayda 4 kilo verdim spor yapmadan sadece dikkat ederek. Yapabilirsen arada mekik de cek ya da ip atla cok etkisi oluyor. Ben spor yapmaya baslayali beri esim bile farketti sen zayiflamissin yüzün küçülmüş esofmanin bol gelmeye baslamis diyor

Ya benim sezaryenim cok aciyor dun.minder hareketleri yapayim dedim bugun aciyo anlamadim gitti 4 ay gecti haala cok acirmi bu 3. Dogum ama bi ouilesemedim diger ikisinde 48 e dusuyordum 6 aya bunda bi turlu gitmiyor ama suclu ekmek alerji olacak diye ekmek patates zeytin makarna pilav ye ye sistim yaa

Evet canim onlar cok kilo yapar. O zaman sen kendini zorlama onemli olan bebeginin sagligi. O iyi olsun yeter ki. Gec de olsa verirsin kilolarini.

S serppp ne yedin bakalim bugun huzurunmeraklisi nereye kayboldunuz
Utandigimdan yazamiyorum sabah kahvaltimi yarim simitle besleyici bi sekilde yaptim oglene kadar bir kahve ile bi tane after eight cikolatasi yedim oglen annem sagolsun patatesli borek yapmis bi sürü yedim aksam da bi kac dilim kiymali pide yedim annem olmayinca difrizde ne varsa onlarla idare ediyoruz maalesef

Evet olabilir Can'ım bu şekilde hatalarımızı görebiliriz. Tabi ara sıra küçük kaçamakları görmezden gelebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…