- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Ayy adam hakli canim pahali o kaar para aliyoniz diyet yemek yapinda verin demi bi listeye o parakızlar özel bi hastanede diyetisyene gittim bugün
3 aylık zayıflama programını tavsiye etti..her hafta liste yenilenecek her haftakontrol vs flan..
programı paket olarak alıyormuşsuun veee fiyatı 540 TLcikk
bunu duyduktan sonra benim yağlar erimeye başladı bile ahahahha
neyse kocama bu güzel ve ucuz zatıflama paketini söyleyeyim dedim..sanıyorum telin ucunda kısa süreli bi baygınlık geçirdi
Canımm o çaylar bebişte gaz yapmıyor mu BN hiç içemiyorum oyüzdenKizlar saat 7 de herkes girip bugun ne yedigini yazacaktiniz soyleyin bakalim bugun ne yediniz????? Ben sabah patates kizartmasi bir dilim ekmek 3 bard. Cay ictim ogle yemeginde ev yapkmi corek zeytin ve 4 bard cay aksam 1 tabak pirinc pilavi
Yok gaz sorunumuz yok sukurCanımm o çaylar bebişte gaz yapmıyor mu BN hiç içemiyorum oyüzden
7 tane hurma 1 kase yoğurt yedim sabahCanımm o çaylar bebişte gaz yapmıyor mu BN hiç içemiyorum oyüzden
Canım sende bebiş var mı? hurmalarla nasıl dayanıyorsun kızz ben herhalde mefta olurum7 tane hurma 1 kase yoğurt yedim sabah
Öğlen de 7 hurma 1 tane dolma biber
Aksam da bişey demedim
kızlar özel bi hastanede diyetisyene gittim bugün
3 aylık zayıflama programını tavsiye etti..her hafta liste yenilenecek her haftakontrol vs flan..
programı paket olarak alıyormuşsuun veee fiyatı 540 TLcikk
bunu duyduktan sonra benim yağlar erimeye başladı bile ahahahha
neyse kocama bu güzel ve ucuz zatıflama paketini söyleyeyim dedim..sanıyorum telin ucunda kısa süreli bi baygınlık geçirdi
Kahvalti
2has.yumurta,5zeytin
1kk beyaz peynir
Salatalik,biber,bol yesillik
1 bucuk dilim kepek ekmeği
1bardak süt
Ara
Rezene cayi, keciboynuzu,badem 1hurma
Öğle
4kasik z.yagli taze fasulye
Cacik,bol yesillik,biber
Aksam
1bucuk kase ayranli corba
3kasik z.yagli fasulye,bol yesillik
2.5lt su,1mil leslie yapildi
Öğlen yaptim bende iyi ki yapmisim benim kiza bi haller oldu ögleden sonra hicbir sey yapamadım
Iki gundur yapiyorum 1 mil olanibak o leslie ben daha yapamadım
vaktim olmadı ya
Valla benim tek çözümüm gezmek. Gezince unutuyorum yemek yemeyi. O da havalar böyle kotuyken ve 3çocuğun uyumadigi ve ayni zamanda keyfinin yerinde oldugu bi anı yakalamak oldukça zor. Bana da misafir geldi hem hediyelerini almışlar hem de her gelen bi şey yapmis getirmiş ev yiyecekten gecilmiyor. Tatlilar da bozulmasın diye yiyesim var. Ama hepsini toplayip yarin kardesime goturcembende yazayım.
sabah 1 tane kasarlı tost yumurta 5 zeytin 1 domates
öğlen 3 köfte 3 dilim ekmek
aksam 3 köfte mantar yemegi yogurt 2 dilim ekmek
veee aksam yemeginin üstüne oturup baklava yedim 3 tane. misafir gelince olmuyor. su ekmekle tatlıyı kesebilsem ama canım o kadar cok tatlı istiyor ki anlatamam. cozumu olan var mı
Ayy ne dusunceli misafirlerin var benimkiler cay bile koymadilarValla benim tek çözümüm gezmek. Gezince unutuyorum yemek yemeyi. O da havalar böyle kotuyken ve 3çocuğun uyumadigi ve ayni zamanda keyfinin yerinde oldugu bi anı yakalamak oldukça zor. Bana da misafir geldi hem hediyelerini almışlar hem de her gelen bi şey yapmis getirmiş ev yiyecekten gecilmiyor. Tatlilar da bozulmasın diye yiyesim var. Ama hepsini toplayip yarin kardesime goturcem
Çok şükür canım gelen nerdeyse bütün misafirlerim yemin verdirerek kendi çayını kendi aldi ekstradan bi de pasta kurabiye vs getiren de oldu. Bi de kucagimdaki çocuğu alıp azcik rahat et diyip zorla otutturdular koltugaAyy ne dusunceli misafirlerin var benimkiler cay bile koymadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?