Anneyim Diyetteyim :)

Ayy adam hakli canim pahali o kaar para aliyoniz diyet yemek yapinda verin demi bi listeye o para

Kizlar saat 7 de herkes girip bugun ne yedigini yazacaktiniz soyleyin bakalim bugun ne yediniz????? Ben sabah patates kizartmasi bir dilim ekmek 3 bard. Cay ictim ogle yemeginde ev yapkmi corek zeytin ve 4 bard cay aksam 1 tabak pirinc pilavi

Kizlar saat 7 de herkes girip bugun ne yedigini yazacaktiniz soyleyin bakalim bugun ne yediniz????? Ben sabah patates kizartmasi bir dilim ekmek 3 bard. Cay ictim ogle yemeginde ev yapkmi corek zeytin ve 4 bard cay aksam 1 tabak pirinc pilavi
Canımm o çaylar bebişte gaz yapmıyor mu BN hiç içemiyorum oyüzden

Kızlar günlük bildirimini yapıyorum;
Sabah: 1 haş.yumurta, az kaşar, az süzme peynir, 7 zeytin, kahvaltılk salça 1 dl tam buğday ekmeği,az şekerli ıhlamur içtim
Öğlen:Fırında tavuk yemeği, salata,limonata, 1 dl ekmek ve 2 dl tatlı muhallebili altı kek hamurundan oluyor (dayanamadım pis boğazım resmen)
Ara: Az şekerli türk kahvesi
Akşam: Patlıcan ve biber kızartmasından yoğurtla az yedim salata 1 buçuk dl ekmek
Ara: 5 tane hurma
Bugün tatlı ve kızartma işi bozdu biraz ama görüncede canı çekiyor insanın yaa birde kv yaptı yemekleri yemicem diyemedim

cok ucuzmuş
benim arkadaşım diyetisyen vatsaptan yazdım bilgileri verdim 1 saat sonra bana liste yolladı ve her hafta bana rapor ver dedi

Günün Raporu :)

sabah iki haşlanmış yumurtadan kendime salata yaptım bol tere otlu soğanlı 1 bardak süt
öğlen 2 haşlanmış patates bol baharat döktüm 1 kase yoğurt
akşam kurufasulye - 4 kasık makarna
9da da bi kaç çilek ve bi kaç kayısı yedim :)

Kahvalti
2has.yumurta,5zeytin
1kk beyaz peynir
Salatalik,biber,bol yesillik
1 bucuk dilim kepek ekmeği
1bardak süt
Ara
Rezene cayi, keciboynuzu,badem 1hurma
Öğle
4kasik z.yagli taze fasulye
Cacik,bol yesillik,biber
Aksam
1bucuk kase ayranli corba
3kasik z.yagli fasulye,bol yesillik

2.5lt su,1mil leslie yapildi

bak o leslie ben daha yapamadım
vaktim olmadı ya

Öğlen yaptim bende iyi ki yapmisim benim kiza bi haller oldu ögleden sonra hicbir sey yapamadım

bende yazayım.
sabah 1 tane kasarlı tost yumurta 5 zeytin 1 domates
öğlen 3 köfte 3 dilim ekmek
aksam 3 köfte mantar yemegi yogurt 2 dilim ekmek
veee aksam yemeginin üstüne oturup baklava yedim 3 tane. misafir gelince olmuyor. su ekmekle tatlıyı kesebilsem ama canım o kadar cok tatlı istiyor ki anlatamam. cozumu olan var mı

Tatlı istiyosa canın kesinlikle hurma yemelisin bikaç tane hemen kesiyor ve cok lezzetli oluyor ayrıca tok tutuyor . Kızlar 59.5 kiloyla iki gündür diyetteyim suan tok karnima 58.9 çıkıyorum bu güzel sanırım

Kızlar ben de bugün başladım. Bugün yaptıklarım;

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
Peynir, domates, salatalık, yeşillik
Şekersiz açık çay
3 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün; meyve

Öğlen: haşlama, bulgur pilavı

Ara öğün; salatalık :)

Akşam; taze fasulye, az pirinç pilavı

Misafirlikte karpuz yedim :)
Bunların dışında 3 litre su, 2 bardak rezene, 1 bardak bitki çayı içtim. Bir de bir parça bitter yedim kaçamak :))
Bakalım umarım istikrarlı gidebilirim .

Valla benim tek çözümüm gezmek. Gezince unutuyorum yemek yemeyi. O da havalar böyle kotuyken ve 3çocuğun uyumadigi ve ayni zamanda keyfinin yerinde oldugu bi anı yakalamak oldukça zor. Bana da misafir geldi hem hediyelerini almışlar hem de her gelen bi şey yapmis getirmiş ev yiyecekten gecilmiyor. Tatlilar da bozulmasın diye yiyesim var. Ama hepsini toplayip yarin kardesime goturcem

Ayy ne dusunceli misafirlerin var benimkiler cay bile koymadilar

Ayy ne dusunceli misafirlerin var benimkiler cay bile koymadilar
Çok şükür canım gelen nerdeyse bütün misafirlerim yemin verdirerek kendi çayını kendi aldi ekstradan bi de pasta kurabiye vs getiren de oldu. Bi de kucagimdaki çocuğu alıp azcik rahat et diyip zorla otutturdular koltuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…