Annemle o konuşmayi yapamam çünkü konusturtmaz o sekil yüzüne kapar zaten yaninsa olsam tokadi yerim.Vicdan yapmayın biraz mesafe koyun cok önemli o istediği vakit arayamasın cıkma telefona sen ara ayda bikere önce bi kac ay mesafene tut gitme sonra bi kac ay sonra gidiceğin zaman telefonda belirt böyle böyle yapma konuşma de git tekrar aynısnı yapıyorsa kız ona ve git evine gine bi kac ay gitme ocuğu nasıl yetişdiriyorsan o sana nasıl piskolojik baskı aslında yetişdiriyorsa onun kurallarını uymanı istiyorsa busefer sen cevirip o senin kurallarına mecbur uymaya kalıcak sınırlarını bilicek bilmezse ne seni ne torununu görür...
Cocuk orda yatili kaldigi zaman ertesi gün almaya geldigimde bile aradigimda geliyoruz hazirla cocugu dedigimde "o ne demek" diyor.
Veya videolu görüşüyoruz hosuna gitmeyen bisey olunca yüzüne kapiyor.
Haftada 2 kere gittim zaman hic aramiyordum göstermiyordumda kizimi anca o gün görüyor..onda bile artik aramiyorsunda, gostermiyorsunda, kaciriyorsun, bize bağlanicak diye korkuyorsun diyor.
Zaten icindende aramak gelmiyor ararsan isine gelmedimi yüzüne kapar.. Disardasin ailecek resim yollarsin hemen bi elestiri yani pisman oluyorsun.. Video yollarim niye bukadar kisa senin videolarin basklarinki uzun uzun yani hep bi memnuniyetsizlik.
Seviyorum,aciyorum halinede tüm gün evde kapadi kendini abim babam isleri oldugu icin cogu zaman yanliz anliyorum onuda, ama boguyor beni bunu dedigimde boguyorsun diye evet dogru ben kötü kadinim diyor

Cocukla ilgili dedigimde evde huzursuzluk cikiyor napiyorsuzki bi bu cocuga arada görüyoruz oluyor.. Herkesden fazla görüyorsunuz dedigimde basklari 1 hafta birakiyor yok izine gidiyor cocukla bahanesi.
Kizi olarak saymiyor güvenmiyor zaten bırakki anneligime güvensin. Biz olmasak adam (yani kocam senin adam diye hitap eder zaten) seni diverde söverde aldatirda, bizden korkusuna yapmiyormus