Evet o filmi biliyorum,baktim, korkunc bisey.
Aynen dogru cümle.. Ben merkezli annem, onun etrafinda dönsün sevsin, en cok anneanneyi sevsin.. Bunu demistim sonra bana ben fesatmisim ve kıskançmisim. Fesat kelime anlami olarak ne oldugunu bile bilmiyor aslında. Ne fesatlimi gördün diye baya bozulmustum iste bu yaptigin diyor
Aynem öyle canim, koca öpülmez kendisi hic ölmemiş... ister öper ister öpmem demistim ozaman, bana ne koca delisiymissin sen diyor zaten

konu evliligim eşim olunca hep onu der.. Veya dogru sen KARI oldun, adamin ve cocugun var bizlerin ne yapicaksin artik.
Abimle enson tartismamizda, cocuk herhafta kalmicak konusunda citlattim eşim istemiyor diye,hic orasini düşündünüzmü dedim.. Haftanin 2 3 günü 7 - 8 saat gelmemize bisey demiyor hatta kendi gönderiyor dedim, ama gece kalmasini istemiyor gözü önünde istiyor dedim.... Abim ben kari olsam 5dak. adam diye tutmazmis, sen ondan korkuyorsun, o kim oluyormuş, söz hakki yokmuş cocuk bizimmis...hm birde ben ona kul köleymisim(anne iznindeydim ozamanda 3 sene) , yemek yapiyormusum, evi cekip ceviriyormusum...Biz seni düşünüyoruz diyorlar biz hep başında olamicaz, ilerisinde bu sana bakmaz, aldatir,döver, aklini celer cocuk yaptirir bol bol

Bende dedim peki senin eşin olacak ayni durumda seni sallamasa istedigi gibi takilsa dedim... Eşi olacak calismicakmis sirf cocukla mesgul olucak baska isi olmicakmis onun içinde söz hakki yokmuş eh benim esimde calisiyor bende evdeyim dedim... Veya kiz arkadaslarina konusmada sahit oldum afedersin köpek gibi davraniyor, azarliyor falan, bende dedimki benim esim bana senin konustugun gibi asla konusmadi hiçbirzaman dedim, o yapamazmis.. Yani Ego tavan, empati 0
Yani isin acikcasi ailem kaynanalik yapiyor bana.
Ben malesef öyle degistiremicem çünkü yasi 3.5herseyin farkinda ve aynen dediginiz gibi kizim anneanneyi örnek aliyor baska kimsenin dediklerini yaptiklarini hemen kopyaliyor.
Basta anne döverim, sevmiyorum laflari vardi ara ara yine diyor ordayken.. Kizan kimse yoktu, ama bikackere anneme aynisini dedi annem hemen eyvah nasil dersin bunu anneanneye cok ayipmis, terbiyesizceymis, kötü kizlar dermiş onu, anneanne küser vs iste.. Ona gelince diyemez ama anneye dediginde bunlari diyen yok...
Ben her zaman orda öyle deme, öyle yapma, öyle konuska ve anlasin diye örnekler vermekten usandim. Herseyi sen biliyorsun ciktigin kabu begenmiyorsun, devir değişmedi insanlar degisti diyor, sen hersey senin istedigin gibi olsun istiyorsun diyor... Ben cocugumu belki kendi degerlerim açısında eğitmek istiyorum, veya dini onun gibi korkuyla öğretmek istemiyorum.Yapmamasi biseyi Allah yakarla gecistirmek istemiyorum... Bunlari söylüyorum sonra senin basina gelecek var, ilerde basa cikamicakin bunlar diyor.