- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
elleri mi terliyor?Merhaba arkadaşlar. Biraz özel olacak ama sizinle bi sıkıntı mı paylaşmak istiyorum. Ilk baslarda nisanlim ile cinsel anlamda aramızda bir çekim vardi normal olarak. Birlikte olmadik normal bir çekimden bahsediyorumancakk son bir kaç aydır eskiden hos gelen adam artik öyle gelmiyor bana.. Ama bundan biraz benim takintilarimin etkisi mi var bilmiyorum çok terliyor ve benim tere hiç tahammülüm yok.. Elini bile tutmak istemiyorum yururken.. biliyorum insanlık hali yani terleyebilir ama ben çok hassas olduğum için hemrn uzaklasiyorum.. Ya bilmiyorum bu durumlardan dolayı iyice uzaklastim ondan. Ileri de nasil olcak ben ne yapacağım bilmiyorum.. Eskiden Bunlari takmazdim ve istek fln bir sorun yoktu ama sindi hiç ilgi mi de çekmiyor
+1Adamı sevmiyorsun bence asıl sıkıntı orda. Kusurları gözüne batmaya başlamış.
Galiba öyle oldu.. Bunlar insanlık hali farkindayim ama çok abartıyorum sanirim bu da ondan sogumamdanelleri mi terliyor?
bence soğumanda ilk neden bu değildir.
nişanlına olan ilgin azaldıkça terlemesi vs. gözüne batar olmuştur.
ya aşkın gözü kördür derler ya ter mer görmez gözler.
Evlenince eldivenle seversin artık
E terden bu kadar igreniyor evlenince neler görecekkedi mi bu be
Konu sahibi elini tutmak istemediğin adamı koynuna alamazsın...
Bencede bana abartiyormusum gibi geliyor bazen ama napayim hoşuma gitmiyor.. Ve onun durumu normal değil ellerinden ter akiyo mübarekAbartılı, hele ki eli ve yüzünden ter gelen insan görünce istemsizce kusuyorum ben.O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Doktora gitmesi için ikna etmeye bak,önüne geçemiyorsun bu hissin çünkü.
Abartılı, hele ki eli ve yüzünden ter gelen insan görünce istemsizce kusuyorum ben.O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Doktora gitmesi için ikna etmeye bak,önüne geçemiyorsun bu hissin çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?