anormal miyim?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba arkadaşlar. Biraz özel olacak ama sizinle bi sıkıntı mı paylaşmak istiyorum. Ilk baslarda nisanlim ile cinsel anlamda aramızda bir çekim vardi normal olarak. Birlikte olmadik normal bir çekimden bahsediyorum ancakk son bir kaç aydır eskiden hos gelen adam artik öyle gelmiyor bana.. Ama bundan biraz benim takintilarimin etkisi mi var bilmiyorum çok terliyor ve benim tere hiç tahammülüm yok.. Elini bile tutmak istemiyorum yururken.. biliyorum insanlık hali yani terleyebilir ama ben çok hassas olduğum için hemrn uzaklasiyorum.. Ya bilmiyorum bu durumlardan dolayı iyice uzaklastim ondan. Ileri de nasil olcak ben ne yapacağım bilmiyorum.. Eskiden Bunlari takmazdim ve istek fln bir sorun yoktu ama sindi hiç ilgi mi de çekmiyor

elleri mi terliyor?
bence soğumanda ilk neden bu değildir.
nişanlına olan ilgin azaldıkça terlemesi vs. gözüne batar olmuştur.
ya aşkın gözü kördür derler ya ter mer görmez gözler.

elleri mi terliyor?
bence soğumanda ilk neden bu değildir.
nişanlına olan ilgin azaldıkça terlemesi vs. gözüne batar olmuştur.
ya aşkın gözü kördür derler ya ter mer görmez gözler.
Galiba öyle oldu.. Bunlar insanlık hali farkindayim ama çok abartıyorum sanirim bu da ondan sogumamdan

Sevişirken terliyorsun bacım:) bir de kendimi düşündüm valla ben eşimin terini öperim:) sevgiliyken de tiksibmemiştim hiç.

Uzak kaldıkça soğumuşsundur. Ona söylemek yerine bir parfüm hediye et. Duş jelleri, kremler al. Seni bu kokuyla istiyorum de. Uyarma öyle adamı zoruna gider.

Bence senin ona tahammülün Yok o yüzden gözüne batıyo.aşık değilsin evlenmek için acele etme

Ellerinin terlemesi sıkıntılı bir durum olabilir ya, ter bezleriyle falan alakalı olabilir eğer sizin yanınızda çok heyecanlanmıyorsa tabi.

Abartılı, hele ki eli ve yüzünden ter gelen insan görünce istemsizce kusuyorum ben.O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Doktora gitmesi için ikna etmeye bak,önüne geçemiyorsun bu hissin çünkü.

Bence öncelikle adam kışın bile terliyorsa doktora gitsin teşvik edin
terinden bu kadar igreniyorsaniz daha başka şeylere adamın üstüne kusarsiniz
bence ilişki sevgi tehlikede

Allah günah yazmasın tabi ki insancıl doğal bir şey ama bende terden tiksiniyorum.
eşim Allah tan böyle yüzünden ter akan koltuk altı terleyen bir adam değil.
mutlaka terliyordur ama çok titiz hiç görmedim.

Abartılı, hele ki eli ve yüzünden ter gelen insan görünce istemsizce kusuyorum ben.O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Bencede bana abartiyormusum gibi geliyor bazen ama napayim hoşuma gitmiyor.. Ve onun durumu normal değil ellerinden ter akiyo mübarek

Ben şunu anlamadım bu adam daha önce hiç terlemiyor muydu birden mi terleyemeye başladı kışın kış günü. Bence hemen ayrıl nişanlından. Çocuğuda hem boşa ümitlendirme hemde üzme.

Açıkçası bence bu tepkiniz nedeni ile yani kusmanız siz de uzman yardımı almalısınız

Fizyolojimiz böyle ter bezlerimiz var ve terliyoruz bunu görüp neden kusasın

kokudan rahatsız olsanız yine bir nebze de sizinki tamamen görüntüye bağlı imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…