- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
bence sevmiyorsun nişanlını cinsel anlamda isteksiz olman terlemesini bahane etmen bunu gösterir .. ya da evlilik korkun var farkında değilsin ... insanız sonuçta hepimiz terliyoruzMerhaba arkadaşlar. Biraz özel olacak ama sizinle bi sıkıntı mı paylaşmak istiyorum. Ilk baslarda nisanlim ile cinsel anlamda aramızda bir çekim vardi normal olarak. Birlikte olmadik normal bir çekimden bahsediyorumancakk son bir kaç aydır eskiden hos gelen adam artik öyle gelmiyor bana.. Ama bundan biraz benim takintilarimin etkisi mi var bilmiyorum çok terliyor ve benim tere hiç tahammülüm yok.. Elini bile tutmak istemiyorum yururken.. biliyorum insanlık hali yani terleyebilir ama ben çok hassas olduğum için hemrn uzaklasiyorum.. Ya bilmiyorum bu durumlardan dolayı iyice uzaklastim ondan. Ileri de nasil olcak ben ne yapacağım bilmiyorum.. Eskiden Bunlari takmazdim ve istek fln bir sorun yoktu ama sindi hiç ilgi mi de çekmiyor
Yaa neler gorucem? ?E terden bu kadar igreniyor evlenince neler görecek
bu da bir çeşit rahatsızlık ama.Bencede bana abartiyormusum gibi geliyor bazen ama napayim hoşuma gitmiyor.. Ve onun durumu normal değil ellerinden ter akiyo mübarek
Evet sanirim sıkinti onu artik eskisi kadar sevmemem.. ama yinede teri sevmiyorumbence sevmiyorsun nişanlını cinsel anlamda isteksiz olman terlemesini bahane etmen bunu gösterir .. ya da evlilik korkun var farkında değilsin ... insanız sonuçta hepimiz terliyoruz
Aslında destek oluyorum sayilir.. mesela gittim deotak aldim doktora da gidelim diyorum da henüz pek gönlü yok..her gun dus aliyo ama dus aldiktan sonra bile ter kokusunu alabiliyorum ben.. bu konu da gerçekten takintili oldum iyice. .bu da bir çeşit rahatsızlık ama.
sen nişanlından cidden soğumuşssun .
ve belki de sevmiyorsun eskisi gibi.
nişanlın aşırı el terlemesi ile ilgili tedavi olabilir bu arada.
çeşitli yöntemler var.
hoşlanmıyorum deyip kestirip atman bana garip geldi.
ona destek olabilirdin mesela.
çünkü kendisi senden daha da fazla rahatsızdır ve de utanıyordur büyük ihtimalle.
duyarsız yaklaşıyorsun oalya
Bakin her insanın hassas oldugundsn seyler var benim de ter mesela.. o kokuyu bir insandan duymak fln hiç his gelmiyor.. sonuçta su var sabun var dus almak zor degil ki.. Ki normal terlemeyi anlarım. Ama nisanlimdaki çok asiriAçıkçası bence bu tepkiniz nedeni ile yani kusmanız siz de uzman yardımı almalısınız
Fizyolojimiz böyle ter bezlerimiz var ve terliyoruz bunu görüp neden kusasın
kokudan rahatsız olsanız yine bir nebze de sizinki tamamen görüntüye bağlı imiş
el terlemesi deotakla filan geçmez .Aslında destek oluyorum sayilir.. mesela gittim deotak aldim doktora da gidelim diyorum da henüz pek gönlü yok..her gun dus aliyo ama dus aldiktan sonra bile ter kokusunu alabiliyorum ben.. bu konu da gerçekten takintili oldum iyice. .
Bakin her insanın hassas oldugundsn seyler var benim de ter mesela.. o kokuyu bir insandan duymak fln hiç his gelmiyor.. sonuçta su var sabun var dus almak zor degil ki.. Ki normal terlemeyi anlarım. Ama nisanlimdaki çok asiri
teri bende sevmiyorum ama malesef hepimizi terliyoruz yaz ayrında uyurken mesela sıcaktan ... sevmiyorsan kırmadan zaman kaybetmeden bitirmen gerekliEvet sanirim sıkinti onu artik eskisi kadar sevmemem.. ama yinede teri sevmiyorum
Aslında destek oluyorum sayilir.. mesela gittim deotak aldim doktora da gidelim diyorum da henüz pek gönlü yok..her gun dus aliyo ama dus aldiktan sonra bile ter kokusunu alabiliyorum ben.. bu konu da gerçekten takintili oldum iyice. .
Kokulu ayak görebilirsin, gaz bombardmanı kirli donlar e sonra şimdiden terinden tıksınıon bi yatak odası hayatınız olcak orda ne etcenYaa neler gorucem? ?
Kusma gibi ileri derece tepki vermemi sağlayan geniz akıntım yani sinüzitin sebep olduğu akıntı.Açıkçası bence bu tepkiniz nedeni ile yani kusmanız siz de uzman yardımı almalısınız
Fizyolojimiz böyle ter bezlerimiz var ve terliyoruz bunu görüp neden kusasın
kokudan rahatsız olsanız yine bir nebze de sizinki tamamen görüntüye bağlı imiş
Bence yeterince sevmiyorsun..sevsen batmazdi.
Ben aşık olunca ter kokusuna bayılıyorum adamın. Duşa giricem dedigini ve girme, kokun gitmesin dedigimi, sevgilimin de bana manyaksin dedigini biliyorum :)
Feromonuna gurban valla.
Koku filmindeki gibi derisini yüzüp parfüm yapicam, o olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?