- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.119
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evlenince eldivenle seversin artık
kedi mi bu be
Konu sahibi elini tutmak istemediğin adamı koynuna alamazsın...
Elleri şap şap ayakları rap rap diyosunKisiye sevmedigi insanin yemesi sap sap yurumesi tap tap gelirmis
Merhaba arkadaşlar. Biraz özel olacak ama sizinle bi sıkıntı mı paylaşmak istiyorum. Ilk baslarda nisanlim ile cinsel anlamda aramızda bir çekim vardi normal olarak. Birlikte olmadik normal bir çekimden bahsediyorumancakk son bir kaç aydır eskiden hos gelen adam artik öyle gelmiyor bana.. Ama bundan biraz benim takintilarimin etkisi mi var bilmiyorum çok terliyor ve benim tere hiç tahammülüm yok.. Elini bile tutmak istemiyorum yururken.. biliyorum insanlık hali yani terleyebilir ama ben çok hassas olduğum için hemrn uzaklasiyorum.. Ya bilmiyorum bu durumlardan dolayı iyice uzaklastim ondan. Ileri de nasil olcak ben ne yapacağım bilmiyorum.. Eskiden Bunlari takmazdim ve istek fln bir sorun yoktu ama sindi hiç ilgi mi de çekmiyor
Valla benim kadınlar kulübünde sevimsiz olmamak gibi bir çabam olmadığı için rahatça yazdım :)))Aha benden bir manyak daha varmışŞimdi bunu yazıp sevimsiz olmayayım demiştim ama benden bir tane görünce tutamadım kendimi.
Benimkinin ter kokusu mu ten kokusu mu bilemem ama o kokusu benim çok hoşuma gidiyor. Öyle leş gibi kokmuyor gerçi de adamın kendine has bir kokusu var gibi geliyor bana ben de bayılırım koklamaya sapık gibi :))
Konu sahibi öyle leş gibi kokan banyo nedir bilmeyen pis bir nişanlın yoksa ve buna rağmen terimden tiksiniyorsan sevmiyorsundur.
elleri mi terliyor?
bence soğumanda ilk neden bu değildir.
nişanlına olan ilgin azaldıkça terlemesi vs. gözüne batar olmuştur.
ya aşkın gözü kördür derler ya ter mer görmez gözler.
Elleri şap şap ayakları rap rap diyosun
Ben espiri olarak söyledim canım senın dedıgın dogrudurBu da baska versiyonu galiba ben boyle biliyorum
Seni cok sevdip sana cok deger verdigi icin mi böyle uzaklastin ondan. Genelde boyle oluyor çünkü.Merhaba arkadaşlar. Biraz özel olacak ama sizinle bi sıkıntı mı paylaşmak istiyorum. Ilk baslarda nisanlim ile cinsel anlamda aramızda bir çekim vardi normal olarak. Birlikte olmadik normal bir çekimden bahsediyorumancakk son bir kaç aydır eskiden hos gelen adam artik öyle gelmiyor bana.. Ama bundan biraz benim takintilarimin etkisi mi var bilmiyorum çok terliyor ve benim tere hiç tahammülüm yok.. Elini bile tutmak istemiyorum yururken.. biliyorum insanlık hali yani terleyebilir ama ben çok hassas olduğum için hemrn uzaklasiyorum.. Ya bilmiyorum bu durumlardan dolayı iyice uzaklastim ondan. Ileri de nasil olcak ben ne yapacağım bilmiyorum.. Eskiden Bunlari takmazdim ve istek fln bir sorun yoktu ama sindi hiç ilgi mi de çekmiyor
Aşırı terleme, çeşitli çözümleri olsa dahi her kişi için iyileştirici olmayan ve hala tam olarak tedavisi bulanamamış bir hastalıktır. Hiç hasta olmamış ya da olmayacakmışsınız gibi yazıyorsunuz bazen. Tedavi olabiliselerdi olurlardı, yüzlerinden ter gelsin istemezlerdi zaten.Kusma gibi ileri derece tepki vermemi sağlayan geniz akıntım yani sinüzitin sebep olduğu akıntı.
Tedavisi yapılıyor ,ama öğürme kalacak.
Yüzünden insanın ter gelmemeli.Yüzünü yıkamış gibi bir durumu olanlardan bahsediyorum.
Şakaklardan ya da kol altı ok de , yüz burun falan terleyen insanların tedavi olması gerekmiyor mu?En azından toplum içinde daha dikkatli.
Ben her gripte terleyebilmek için klima ısısı yanında 3 battaniye artı eşim de yanıma gelir de terletmeye uğraşır,bende de kolay terleyememe var.Yazın bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?