anormal miyim?

Evlenince eldivenle seversin artık

kedi mi bu be

Konu sahibi elini tutmak istemediğin adamı koynuna alamazsın...

siz çok yaşayın emi :)))
konu sahibi sevişirken terliyor demişler ya arkadaşlar.. valla sen ellerinin terlemesine dayanamıyorsun sevişme bitiminde gelen şeye (ay yazamadım hahaha) ona nasıl dayancaksın :)))

Heyecanınız bitmiş, sıkılmışsınız. Nişanlılık zamanında bunlar batmaya başladıysa evlenince ohoo

terleme ve ter kokusu konusunda hasta takıntılı bir insanım, burnuma ter kokusu geldi diye gece yarısı servisten inip yürümüşlüğüm var, toplu taşıma araçlarında falan elimde kokulu ıslak mendillerle dolaşan bir tipim. ama eşimin ve kızımın terine ve kokusuna bayılıyorum, hele kızım terleyince boynu misss gibi kokuyor birini gerçekten sevmek kokusunu da sevmektir bana göre, kokusundan rahatsız olduğun bir insanla değil aynı yatağı aynı ofisi bile paylaşmak eziyet...

bu durum tamamen tensel çekim ile alakalı..hani böyle elini tutunca carpılırsın ya heh işte oyle birinin ter kokusu bıle batmıyor sana,kokmuyööörr ki diyorsun hattta

misaal;benim cok kısa arkadaslık ettıgım hatta kendımı buna zorladıgım bı cocuk vardı allahım nasıl bır ter ekşimiş peyniri koltuk altında unutmuşcasına,tövbestagfurullah adamla bulusmaktan kaçtım nıtekım bıttı vs vs

neyse eşimle hazıranın sıcagında alnında terler boşalırken bız adamla sıcak tepemızde gezıyorduk fink fink.sarılırdım mesela.burnum koltuk altına gelırdı(yalı kazığı kadar uzun cunku) ayyy adam kokmuyo yaa..ben stick sürerdim gene kokuyorum kesın dıye uzaklasırdım ama adam miss mis...

bunun tamamen tensel ve hormonal olduguna cok kez şahidim...bi de seveceksin ...sevmeyince batıyo be..haa öyle rogar kapagı gıbı kokuyorsa kaç ozman o adamdan

Valla benim kadınlar kulübünde sevimsiz olmamak gibi bir çabam olmadığı için rahatça yazdım :)))

Aynen dediginiz gibi. Ter degil ten kokusu daha ziyade. Ama terledigi zaman da mis kokuyor. Misss.

Bazen çıplak uyuyoruz. Tertemiz nevresimlerin altındaki o kokumuzun bagimlisiyim.

şimdiden terledi diye elini tutamıyorsun kirli donuna çorabına dokunacaksın makinaya atarken :l bence sevgin bitti mi bir kendini sorgula. belkide eskisi kadar ilgini çekmiyor artık.

elleri mi terliyor?
bence soğumanda ilk neden bu değildir.
nişanlına olan ilgin azaldıkça terlemesi vs. gözüne batar olmuştur.
ya aşkın gözü kördür derler ya ter mer görmez gözler.

benım eşimde çok terler miş nişanlıyken hiç farketmedim evlendikten sonra kavgalar çogalınca herşeyi batmaya başladı

şimdi herşey yolunda çok şükür ama teri halaaa devam ediyor

Eger bu sorun gercekten seni ondan boyle uzaklastiracaksa bence doktora gidin. Mutlaka fazla terlemesini tibbi bir nedeni vardir. Ama bana kalirsa senin icin gecici bir durumdur bu eger gercekten seviyorsan

Valla hanımlar çok tesekkur ederim. Aslinda hepiniz dogru tahmin ettiniz duygularim çok yerinde degil.. Ilk baslarda elini tutarken fln çok çok heyecanlanirdim o zaman da terlerdi ama sıkinti yapmiyormusum demekki.. ama simdi batiyo.. bi de sormussunuz o dikkat ediyor temizligine çok hemde ama hormonlar mi artik ne deyim.. Yani azıcık yakinlassak vucudun da ter akiyo resmen mesela. .bu bana çekici gelmiyor bilmiyorum

İlgi azalınca kusur arar insanlar.
Acaba o cinsel yakınlaşma olunca hevesiiniz mi kaçtı?
Hani ilginiz o yakınlaşmaya kadar mıydı? kızmayın bana birde bu açıdan düşünün
Erkeklerde de oluyor ihtiyacı giderince duygusu gidebiliyor.

Seni cok sevdip sana cok deger verdigi icin mi böyle uzaklastin ondan. Genelde boyle oluyor çünkü.

Ter Kokusu Sorununa Etkili Çözüm!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte terleme ve sonrasındaki ter kokusu kabusunuz olmaktan çıkıyor hanımlar! Bu ürünü deneyenler oldukça memnun kalmış durumda. Denemek isterseniz size de tavsiye ederiz!

Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Aşırı terleme, çeşitli çözümleri olsa dahi her kişi için iyileştirici olmayan ve hala tam olarak tedavisi bulanamamış bir hastalıktır. Hiç hasta olmamış ya da olmayacakmışsınız gibi yazıyorsunuz bazen. Tedavi olabiliselerdi olurlardı, yüzlerinden ter gelsin istemezlerdi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…