- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
Canim hic korkma ben cok kotu bir durumda aldim ehliyeti ben aldiysam herkes alir kursa yazildiktan sonra kayinpederim vefat etti hic calisamadim vakit buldukca derslere katildim bu arada hamile oldugumu ogrendim yazili sinavdan bir gun once 40 duamiz vardi aksama kadar oldum yorgunluktan sabah sinava girdim direksiyon sinavinda da acayip bulantim vardi zor dayandim oyle boyle ilk seferde aldim ehliyeti yuksek puanlar alamadim ama sonucta gectim sende alirsin hic korkma benim 2 yil oldu kendine guven yeterki seninle dalga gecen arkadaslarina inat al sinir olurum boyle tiplereay ya herkese tek tek çok teşekkür ederim
büyük cesaret verdiniz
bebeğim var 6aylık tektek herkese cevap yazamicam
ama tek tek hepinizin cevabıyla cesaretlendim
ne biliyim bana çok zor geliyor arabayı kaldırmaktan çok kullanmaktan korkuyorum tabiki
ne biliyim mesela direksiyon milimetrik bişey biraz fazla cevirsem yoldan çıkarım die düşünüyorum
vites ayarlamak felan
ne biliyim bilenlere bunlar komik hgelebilir belki ama
insan zaten bilmediklerinden korkarmışya
bi arkadaşımın dediği gibi ben bitek frenin gazın ve debriyajın yerini biliyorum o kadar
ama cesaretlendim sayenizde
destek,cesaretlendirmek çok önemli
ay ya herkese tek tek çok teşekkür ederim
büyük cesaret verdiniz
bebeğim var 6aylık tektek herkese cevap yazamicam
ama tek tek hepinizin cevabıyla cesaretlendim
ne biliyim bana çok zor geliyor arabayı kaldırmaktan çok kullanmaktan korkuyorum tabiki
ne biliyim mesela direksiyon milimetrik bişey biraz fazla cevirsem yoldan çıkarım die düşünüyorum
vites ayarlamak felan
ne biliyim bilenlere bunlar komik hgelebilir belki ama
insan zaten bilmediklerinden korkarmışya
bi arkadaşımın dediği gibi ben bitek frenin gazın ve debriyajın yerini biliyorum o kadar
ama cesaretlendim sayenizde
destek,cesaretlendirmek çok önemli
herkes dogmadan ogrenmıs osla gerek ya..!..
neyse benımde abımle boyle bı sorunum olmusdu ama haklıydı kaza gecırdım tranvay yolunda taka attım olumden dondum kılpayı arabaya bınemez olmusdum abımde sen artık kullanamazsın dedı..
bende 18 yasıma gırer gırmez dahası ogun ehlıyet kursuna yazıldım ve ılk etapda aldım..
abımın yuzunu hayatım boyunca unutmadım artık ..:)..
emın olun yaparsınız yeterkı kendınıze guvenın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?