- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
sanırım arkadaş cevremizde arabayı kullanmayı bilmeyen bir tek ben varım
ve bu ciddi ciddi dalga konusu olmaya başladı ve bu moralimi çok bozuyor
sanki dünyada herkesin yapabildiği birşeyi yapamayan bir tek ben varım gibi bi durum var(
dün yine dalga konusu oldum ve eşimde aşkım sen araba kullanamazsın çok korkuyorsun dedi hepsi güldü
ne var korkacak diye(((
çok kırıldım ama haklılar nedenini bilmiyorum ama çok korkuorum
daha düşünürken bile çok geriliyorum
bende bugün sinirle sürücü kursuna kaydoldum ama başaramazsam 2kat alay konusu olucam(
offf araba kullanan arkadaşlar bunu başarmak çokmu zor
beni nasıl bir süreç bekliyor
ilk koltuğa oturduğunuzda neler yaşadınız yada arabayı kullanabilmeniz ne kadar sürenizi alıyor
desteğinize ihtiyacım var
Aynen bende hayatta yapamam diyordum ....ehliyeti olanlara imrenerek bakiyordum ....asla yapamam kullanamam saniyordum ...12 yildir kullaniyorum allaha sükür kazamda olmadi ....direksiyona oturdugun zaman hersey farkli oluyor canim.....
ya şekercim sana bişi sormak istiyorum 12 yıldır araba kullanıyorsun bende önümüzdeki aylarda almayı düşünüyorum ama bişeye karar veremedim düz vitesmi daha iyi yoksa otomatik vitesmi bu konuda fikir verirsen sevinirim :1hug:
benim arabam düz vitesli...o kadar emek verip ögrendikten sonra otomatik vitesli arabalar bana oyuncak gibi gelmisti...:)))arabayi araba gibi kullanmak istiyorsan düz vites al derim..ama kolay olsun diyorsan otomatik....:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?