- 2 Ekim 2010
- 427
- 588
- 303
Olamaz para bizim hesaptan aktarildi.Arabayı babası kendisi almış olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olamaz para bizim hesaptan aktarildi.Arabayı babası kendisi almış olabilir mi?
Yok böyle olduğunu düşünmuyorum. Ama şu da var birkaç defa vazgectigim için sanirim bu onda vazgeçemiyor benden hissi uyandirdi ve buna güveniyor.yani ne yapsada onu biramayacagimi düşunuyor sanirim. Yorumlariniz için yine de çok tesekkurler. Bir uzman görüsuyle açikladiginiz icin.Evlilik örüntünüze bakmak lazım. Saplantılı bir bağlanma geliştirdiyseniz karşı taraf ona tabir-i caizse "bağımlı" olan (lafın gelişi diyorum bunu yani eroinmanlık falan gibi düşünmeyin literatürde ismi budur) biri olduğunu gördüğünde birisinin ona muhtaç olduğunu hissetmesi gururunu okşar ve bırakmak istemeyebilir. Saplantılı bağlanma geliştiren evlilikler taraflar bundan memnun olduğunda yıllar boyu sürebilir de.
Olamaz para bizim hesaptan aktarildi.
Yok böyle olduğunu düşünmuyorum. Ama şu da var birkaç defa vazgectigim için sanirim bu onda vazgeçemiyor benden hissi uyandirdi ve buna güveniyor.yani ne yapsada onu biramayacagimi düşunuyor sanirim. Yorumlariniz için yine de çok tesekkurler. Bir uzman görüsuyle açikladiginiz icin.
Keske boyle biri olsaydim ama değilim malesef.Bağır çağır ve o araba için verdiğim para hemen gelecek de kır dök asla taviz verme, babasını ara gerekirse saatlerce kır dök gelecek gelecek o para gelecek diye bağır başedemesin seninle.
Asla sakin kalıp da dinleme çünkü adam resmen sizden mal kaçırıyor. Sigortanız bile yokmuş, şaka gibi. !
Ay ben sinir oldum, siz nasıl sakin kalıyorsunuz?
Bende olsam bozulurdum ama bisey aklima geldi.babasinin uzerine daha once araba alinmissa sigorta fiyatini etkiliyo sanirim daha düşük bi fiyat odeniyo oyle bisey duymuştum belki oda fiyati dusursun diye oyle bisey yapmistir. Hayirli olsum arabaniz allah kaza bela vermesin insallahHanımlar iyi akşamlar diliyorum öncelikle;
Size danısmak istediğim konuya gelince ,
Biz eşimle birlikte çalisiyoruz yani kendi dükkanimız var. Bu sene araba almak için biraz para biriktirdik. Ve niheyet paramiz birikince bir tane begendik ikinci el almaya karar verdik.
Alacagimiz araba yaşadigimiz şehirden oldukça uzak bir ilde. Geçtigimiz haftasonu yakin bir akrabamizin dugunu vardi o yuzden ailem bende kalmak icin geldiler iki gunlugune o da o ile araba almaya gitti. Ben yol cok uzak olacagi icin sen al zaten netten begendik dedim. Neyse ucak biletini aldi. Iki saat sonra babasina da bilet almis is yerinde. Yol uzak oldugu icin gece yolculugunda arabayla donerken arkadaslik yapacak herhalde dedim.
Ertesi gun geldiginde arabayi getirdi. Hayirli olsun falan derken o cok yorgundu uyudu bizde dugune katildik. Döndüğümde ruhtasi masanin uzerine birakmis. Baktim ki arabayi babasinin üzerine almis. Şok oldum. Hic bir sekilde konusu geçmedi. Bana bununla ilgili en ufak birşey soylemedi. Morelim cok bozulunca ablam da farketti soylemek zorunda kaldim o da çok bozuldu.
O gun misafirlerin yaninda tartismamak icin sustum. Aksam da isten dolayi şehir disina cikti. Konusamadim. Zaten bir kaç şey icin limoniydik. Telde de cok az konustugumuz icin yuz yuze sormak istedim . Aklima geldikce deli oluyorum.
Nasil konusayim ne diyeyim onu da bilemiyorum. Artik o kadar yorgunum ki her yanlisini duzeltmeye çalismaktan. Siz olsaniz ne yapardiniz. Ya da normal mi ben mi abartiyorum
Uzun oldu özur diliyorum. Şimdiden tesekkurler.
Sanirim hakli oldugunuz konular var. Birkac defa bosanma mevzusu oldu. Olaylar o raddeye de geldi. Ama kabul etmeyen beni vazgeciren boşanmayi istemeyen yine kendisiydi. Yani hazir ayrilmaya hazir biri varken karşisinda bunu yapmiyor . Eger gercekten istese ayrilmiş olmazmiydik. Yani sadece sorgulamak adina söyluyorum bunu.
Diger mevzuda kendimi severim begenirim degerli de bulurum. Yani tanistigimiz kisiler genelde esime genelde çok şansli oldugunu söylerler beni kastedip. Aramizda o kadar zor zananlar gecti ki seviyordum ama şimdi inanin bilmiyorum. Cok kizginim ve kirginim su anda bu duygu daha hakim bende. Ve hicbir çabasini gormedikce daha ne kadar tahammul etmeliyim diye surekli kendimi sorguluyorum.tek söyledigi seni seviyorum.bundan öte gecen bir mevzu yok. ve hep bir bosanma fikri dönup duruyor boyle zamanlarda aklimda. Ve bu son olay sanirim darma dağin oldum. Nasil affedilir bilmiyorum.
o zaman gizlice babasina ucak bileti alip oldu bittiye getirmek yerine insan gibi konusup anlatsaydi, bunu kimse kabul edemez.ne var bunda. Önemli olan kimin kullandığı. Arabayı babası kullanacaksa tabi ki sorun. Ancak siz kullanacaksınız, yine sizin arabanızsa kime ait olduğunun ne önemi var. Sigorta yaşa, geçmiş kaza durumlarına göre baya farkediyor. Belki o sebepledir.