Arabada ön koltuğa oturma takıntısı

Benim kv direkt arkaya gecer. Eger ben elimde bisey falan var da anne sen one gec dersem oturur one. Ama bi tanidigin kv bu konuda cok sorunluydu bi de ayni evde yasiyorlardi. Bi yere giderken yaris yapiyoz derdi once inip de on kapinin kulpunu tutmak icin

Yani baba olunca önde oturabiliyor anne olunca oturamıyor mu? Bence anneler babalardan daha çok hak ediyor her şeyi.

Benim gorumcenin var takıntısı bir de biz kp arabasini kullanıyoruz babamın arabası ben on de oturcam kafası var sanki on de oturan önce gidiyor.Ama genellikle iç o ne oturuyor çünkü çok kilolu arkaya oturunca sigmiyoruz

Sevgilimin ailesiyle bir yerlere giderken hep ben oturuyorum arabayı sevgilim kullanıyorsa.Lafı bile olmaz hatta ben çekinirim beklerim filan geç otur kızım bekleme filan derler.Arkaya da otururdum ben gerçi yani fark etmez benim için.

Herhangi bir sağlık sıkıntınız yoksa yaşlı olanın öne oturması daha makul değil mi ? Evli değilim de olsaydım kp kv varken öne oturmayı tercih etmezdim şahsen. Bir de güç gösterisi mi oluyor araçta öne oturmak bilmediğim bir alanda arbedeler mi yaşanıyor şaşırdım yani.

Kv degilde kp de var one oturma takintisi, sadece bizleyken de degil butun cocuklarinin arabasina binerken illaki one oturmak ister. Ben de pek sevmem arkada oturmayi once iner one otururum beni baglamaz...

Benim kv o takıntı yok ama kaynım ve eşimin bilumum arkadaşında var. Yakın zamana kadar umursamıyor direkt arkaya geçiyordum ama artık rahatsız olmaya başladım.

Ayni yere gittigi surece bagajda ya da tepede bile gidebilirim.. on koltugun bir statu sembolu olduguna inanmiyorum.. kvalidemin boyle bir istegi olsaydi kesinlikle geri cevirmezdim..

Bizimki torun manyağı annem der başka bi şey demez. Sırf kızım arkada oturuyor diye oturur arkaya. Hatta koltuğa gerek yok kucagımda gitsin der ki biz kısa mesafede bile kemerli oturturuz kızımda öyle alıştı. Görüştüğümüz de açıklama yapıyorum her defasında kafa basmıyor

eeeee takıntın yokta bu konu ne,öyle görüp yetiştiysen dert olan ne?

Ben olsam şofor koltuguna gecerim, gerisi nereye isterse otursun

Ben Doğuda büyüdüm oranın kültürü ile bizde nerde olursa olsun büyükler en başa geçer bu saygıdandir.sofra da Bile an başta onlara yer verilir .arabaya gelince ön yada arka fark etmez biraz kaynanalara karşı anlayışlı olmak lazım kaynana diye hemen böyle kötü düşünmeyelim kendi annemiz öne otursa Emin'im bir çoğunuz bunu problem yapmazsınız ama kaynana olduğu zaman hersey sorun olur.bence bu şekilde hayat devam etmez ne olursa olsun eşinizin hatrı icin bazı seyleri görmezden gelin. Ben kaynanamı annemle eşdeğer seviyorum çünkü ikisi de anne.

bu kardeşinin yanına oturmak isteyen görümce olsaydı büyük büyüüüükkk sorun olurdu,burada taşlanırdı

O oturmadan bn kapıyı açarm anne sen öne otur çocukla arkada daha rahat ediyorum derim(bebişler küçük olduğu içn) . Otursa nolcak oturmasa nolcak. Bi iki günlük yolsa yanına oturun eşinizn ama 5 dk. Lık yolun lafı edilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…