Benim kv direkt arkaya gecer. Eger ben elimde bisey falan var da anne sen one gec dersem oturur one. Ama bi tanidigin kv bu konuda cok sorunluydu bi de ayni evde yasiyorlardi. Bi yere giderken yaris yapiyoz derdi once inip de on kapinin kulpunu tutmak icinKızlar çok merak ettim sizin kv de öne oğlunun yanına oturma merakı var mı ben çok takmam önemsemem otursun sorun değil de aynı durumda olan var diye merak ettim sırf ön için kalp kıracak seviyeye geldiler mi
Yani baba olunca önde oturabiliyor anne olunca oturamıyor mu? Bence anneler babalardan daha çok hak ediyor her şeyi.="regina phalange21, post: 53214872, member: 621916"]Mesela benim kp baya bir kilolu zaten arkada oturamaz baştan beri o önde oturur ben kv ile arkada. ayrıca o babadır benim babam da olduğu zaman onu arkada oturtmam ama annem varken ben otururum
eeeee takıntın yokta bu konu ne,öyle görüp yetiştiysen dert olan ne?Hayır ya sürekli değil inan takıntım yok ve 3 yıldır hep kendim de arkaya geçerim hem yanımda büyük varken çekinirim ben bizde de büyür yer verilir öyle gördük benim annem 56 yaşında babaanneme yer verir eğer babaannem arkaya oturursa annem onu yalnız bırakmamak için geçer arkaya yanına oturur
bu kardeşinin yanına oturmak isteyen görümce olsaydı büyük büyüüüükkk sorun olurdu,burada taşlanırdıValla ben varken kimsenin öyle isteği olmuyor kilolu ve dizim ağırıyor kırınca o yüzden kv kp kim varsa farketmiyor hep önde oturuyorumhemde kendi arabamız değil genelde görümcemin arabasında kocasının yanına oturuyorum neyseki hiç sorun yaşamıyoruz
Olması gereken .Ne önem î var ki nerde oturuldugunun ?? Benim kayinvalidem önde oturmaktan nefret eder bende onla birlikte arkada otururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?