Arabada ön koltuğa oturma takıntısı

Zaten zor oluyor fark ettim ki ben onun yüzüne bakmıyormuşum ama konuşurum giderim ş olunca yardım da ederim

benim kayınpederimde var o saçmalık.
bir keresinde beni önden arkaya göndermişti.
eşim arada kalmasın diye ses çıkarmamıştım.
ama şimdi ben hiçbir şey demeden geçip oturuyorum ön koltuğa.
krediyi ben ödüyorsam koltuk kapmaca oynayacak halim yok.
herkes koltuğunu bilsin.

Siz kendiniz mi ödüyorsunuz

Öne karı koca oturur kp kullanıyorsa KV otursun . Sinir olurum öyle atlayanlara. Ben takarım derdim öne oturmak değil ama öyle olması gerek KV öyle birşey yaparsa anlayışsız der gıcık olurum

Benim kp bile ben varsam direk arkaya geçer. Artık öne otur diye teklif bile etmiyorum. Kv de öyle işte. Bir tarafları da eksilmedi çok şükür. Benim de başım göğe ermedi. Sıkıntı yok.

Ben otururum one kV sen Geç otur der ama o otursa da sorun etmem yani kp olunca o oturuyor bende kvyle arkada otururuz muhabbet ederiz yolculugumuzu yaparız ne bilim çok takılmamak lazım bence.

Sizin öyle bir takıntınız yoksa bırakın otursun, cahillik işte

Bence oturup oturmamasi hiç önemli değil
Ne olmuş yani oturuyorsa ya oturursa otursun

Benim kayınvalide bi kaç kez şansını denedi yok midem bulanıyo yok arkada gidemiyorum falan eşim anne sen arkaya geçer misin ben yanımda eşimi istiyorum dedi ve problem ortadan kalktı... benim için problem değildir aslında arabanın ön koltuğu da arka koltuğu da aynı yere gidiyo ama benim keyınvalide biraz garip bi kadın biz evlendik eşime “aşkım” demeye “oğlum her akşam gel yine yemeğini burda ye” demeye faln başlamıştı.. eşim de mecburen her seferinde sert bi şekilde uyarmak zorunda kaldı..

Yok canım kv kp ikiside arkada torunların yanında oturmak ister

bizim araba yok olursa diye düşündüm de
kv ile iyi anlaştığım için boşver oğlunu gel arkaya oturalım birlikte sohbet ederiz derdim sanırım o da kirmaz beni birlikte arkada oturur giderdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…