- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Ya senin attığın iftira kaynanasın diye bir insan yüklenmek doğrumuHaddini bil. ne demek senin olduguna inanmiyorum beni taniyor musun hayatimi biliyor musun dinime düskün muyum degil miyim yada ne kadar bilgi sahibiyim sen bu konuda burada beni yargilayamazsin bilip bilmeden yorum yapamazsin çok ayip yaptigin
Bi insani dini konulardan vurmak çok başka bisey Allah aşkina konuyu saptirmaYa senin attığın iftira kaynanasın diye bir insan yüklenmek doğrumu
+1Konuyu ne var annesinin uzerine yaptirdiysaya cevirmissiniz. Niye annesinin uzerine yaptirsin canim adamin karisi var birlikte birikimlerini verdikleri,.belki tasarruf yapip fedakarlik yaparak odedikleri mal niye annenin uzerine yapiliyo. Madem oyle kadinin annesinin uzerine olsun yok olur mu o kim ki kiz dogurmus ne hakki var.
Benim babam ilk evini 18 yasindan once almis. Dolayisiyla dedemin uzerine yapmis. Her ailede bi yiyici vardir bilirsiniz. Bizimkinde de kucuk amca. Dedem vefat etti babanem hayatta ama kimse kalkip da babama al bu senin hakkin demez. Amcam mi? Istanbul icinde bile bizi bi yere goturse benzin masrafini ve hizmet bedelini alir. Babamin aldigi evi ben ve kardeslerim degil kuzenlerim satip yiyecek. Babam hala ne bileyim kizim o zaman ayri gayrimiz yoktu babam sonucta doye yaptimvder. Kulaginiza kupe olsun.
Ben kimseye öyle şeyler demem gelecek kaygısı yaşayan birine Rabbine sığın dedim. Sen beni anlamazsın zaten anlamıyorum seni dedin hala bana yazıyorsunBi insani dini konulardan vurmak çok başka bisey Allah aşkina konuyu saptirma
Bunu bana sen soyleyemezsin iste anladin mi????Ben kimseye öyle şeyler demem gelecek kaygısı yaşayan birine Rabbine sığın dedim. Sen beni anlamazsın zaten anlamıyorum seni dedin hala bana yazıyorsun
Hala anlamıyorrr çal çal söyleBunu bana sen soyleyemezsin iste anladin mi????
Ya sen iyi misin lafi sokup çal çal söyle diyorsun onu bana din dersi vermeden once düsünecektin.Hala anlamıyorrr çal çal söyle
Hala anlamıyorrr çal çal söyle
evet emeklı oldugu ıcın daha az odenır dogru
senın ustune yapsa daha cok sıgorta odenırdı dogru dıyor bu konuda yalan yok
Ya senin attığın iftira kaynanasın diye bir insan yüklenmek doğrumu
Veririm ne olmuş hala kaynana diyorsun kaynana değil ki annemmm
Seviyor saolsun bende onu seviyorumİftira demeyelim de,
Bu mesajdan sonra acaba kendi de kv mi diye düşünmedim değil
Benim kv de de kaynana-gelin laflarına bozuluyor. Kafanız tam kv kafası. Maşallah kv tarafından ne çok seviliyorsunuzdur siz şimdi :))
O kadar guvenme bacim ya kv nin anneligi ogluyla aran bozulana kadar. Eger kv seni el ustunde tutuyorsa anla ki kocan saana deger verdigi ve bunu gordugu icin.Seviyor saolsun bende onu seviyorum
Canı saolsun hayat bu gelecek kaygısıyla insanlara yaklaşamam yaO kadar guvenme bacim ya kv nin anneligi ogluyla aran bozulana kadar. Eger kv seni el ustunde tutuyorsa anla ki kocan saana deger verdigi ve bunu gordugu icin.
ınsanların hesabı kıtabı bızı ılgılendırmez kı :)2 kuruş fazla ödeyemeyecekse arabayı yenilemesinler. Bu kadar basit.
herkesin olduğu kesinde senin olduğuna inanmıyorum olsaydı bana kaynana diye iftira atmazdın ki iftiranın günahını bilmen lazımdı
Dört kollu mubarekSen hala buralardamin ya maşallah herkese yetisiyon ne çene arkadas
☺☺Dört kollu mubarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?