- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Evet annelerin ayakları altindadirCennet ayakları altında olan her kadına dökülen emek haktır güzel bak güzel gör
Bugun teneke araba yarın ev olur öbürgünde maaşının tamamını anasina verir... Sonra da ama o bir anne ☺eee tamam o bir anne de biz ne yiyecez duvarlarimi kemirecegiz ☺Zaten ben kız erkek annesi demiyorum ki öyle ayrıştırma olmaz ikiside anne kime yapıldığı önemli değil ki altüstü teneke bir araba abartmayın neyse hadi sana iyi akşamlar
Vermez vermez o kadarda değil Dar bakma güzel bak elbet torlayıp tocaklayıp herşeyi verecek hali Yok ya iyi bak iyi görEvet annelerin ayakları altindadir
Bugun teneke araba yarın ev olur öbürgünde maaşının tamamını anasina verir... Sonra da ama o bir anne ☺eee tamam o bir anne de biz ne yiyecez duvarlarimi kemirecegiz ☺
Aynen oyle. herkes cocugunun gelecegi kendi gelecegi icin biseyler yapiyor bu bir gercek.anne babaya saygi mal mulk vermekle olmuyorKesinlikle.. benim düşüncem karı kocanın ortak yaptığı mallarda hakki olacak tek kişi çocuklarıdir... Zaten insanlar sadece evlatları için o kadar emek harcıyor...
Hadsizlik yapmaBen biliyorum sen bak azcık gelecek kaygısından Allah'a sığın neyse Allah'a emanet olun
sizin üzerinize neden olmadı merak ettimPeki ne söylemem nasıl ikna etmem gerekiyo? Niye boşu boşuna fazla ödeyim ben senin amacın ne diyo bana.
Neredeyse evlendiginden beri olan konuları okuyorum
O adam ve kaynanan sana güvenmiyor sen bosanirsan bir lira bile alama diye uğraşıyorlar
Asıl sen yapmaHadsizlik yapma
Ben yapmiyorum zaten sen yapiyorsun burada din dersi vermeye kalkiyorsun herkesin yeterince bilgisi var merak etme bilmediklerimizi de okuyarak telafi ediyoruz çok şükürAsıl sen yapma
herkesin olduğu kesinde senin olduğuna inanmıyorum olsaydı bana kaynana diye iftira atmazdın ki iftiranın günahını bilmen lazımdıBen yapmiyorum zaten sen yapiyorsun burada din dersi vermeye kalkiyorsun herkesin yeterince bilgisi var merak etme bilmediklerimizi de okuyarak telafi ediyoruz çok şükür
değerse yapsın yani çıkarlar söz konusu olunca yaşlılara yapılsında çıkarlar olmazsa olmaz mantığını ben anlamıyorumbaştan sona saçmalık. herkesin evi kapısı kesesi ayrıdır. kendi imkanlarımla alınan araba, aile sınırları dahilinde kalmalıdır. ne eşin annesine, ne de benim anneme.ben de bu davranışı aksi geçerli nedenlerle eşiniz tarafından kanıtlanmadıkça art niyetli buluyorum. konu sahibinin ayrıntılı bir araştırma yapması sigorta şirketleriyle görüşmesi gerekmekte. kendi yaşına durumuna şartlarına göre ne kadar sigorta çıkar, kv yaşına şartlarına durumuna göre ne kadar, aradaki fark ne kadar, kv üstüne yapmaya değer mi değmez mi, bunları araştırmalı.
Dini yorum yapmak yasak değil mi? Eski üyesiniz bir de.Sana cevap olsun bu Şeytan, sizi fakirlikle korkutuyor ve size çirkin-hayasızlığı emrediyor. Allah ise, size kendisinden bağışlama ve bol ihsan (fazl) vadediyor. Allah (rahmetiyle) geniş olandır, bilendir." (Bakara Suresi, 268)
Neden yasak olsun ben anlamıyorum gelecek korkusu olan bir kişiye yapılacak en güzel yorum Rabbine sığınmayı öğütlemekDini yorum yapmak yasak değil mi? Eski üyesiniz bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?