- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Iyi mali analarin ustune yapsinlar ....ok dogrusu bu .anasina mal yapmaya merakliysa evlenmeden yapsaydiDoğru anneleri geçtikten sonra geriye ne kalacak....
Sen benim bakışımla bakmıyorsun dolayısıyla anlamıyorsunCok guzel yazmissin ama hanimefendi anlamamakta direniyor
Hatmece sen ya kaynanasin yada çok degisik bi kafan varNe güzel yardımcı oluyorsunuz bir yuva daha dağılsın hala makbuz soranı var kime yaptıysa yapmışlar konu sahibi bacım eğer benim de annem gözüyle bakmıyorsan kaynanana ileride yapılan şeyler dahada ağır gelir özellikle mal mülkü sorun edeceksen al kocanı karşına konuş çözülmüyorsada gerçekten çocuk falanda yoksa şimdiden yolunu ayır
Senin bakısınla bakmayim mumkunse allah korusunSen benim bakışımla bakmıyorsun dolayısıyla anlamıyorsun
O anne yarın öbürgun boşanma durumunda arabanın kızın hakki kadar olanini kıza verir mi peki ? Bunu siz ortak yaptınız buda senin hakkın der mi...Doğru anneleri geçtikten sonra geriye ne kalacak....
Yok değilim bacım valla değilim bak toplumsal değerlendir biraz bizim meleketimizde iki kişi evlenmez ailelerde evlenir gerçek bu değil mi gelin sonra yazar dert dinleyenlerr eltim şöyle kaynanam böyle dert etme yazarlar...çözülür yazarlar ama çözülmez çözümsüzlükte bir çözümdür çünkü kabullenmek lazım şimdi eşimin annesi onun değil ki benimde annem yapmış ne olmuş dünyanın sonu mu sonuysa boşanır ha boşanırsada zannedecekse iki kişi evlilik yaparım olmuyor bizim toplumumuzda olmuyor ama şuda anneler önemli gerçekten önemliHatmece sen ya kaynanasin yada çok degisik bi kafan var
Kendisi bütün mallarını satıp anneler Derneği'ne yardımda bulunmuş galiba... Bu devirde insanlar kurusunun bile hesabını yaparken... İnsanlar hepsi evlatları için yatirim güzel bir gelecek yapma peşindeyken bu ama o bir anne... Sanki kız kaynanasinin malını istemiş de aç gozlu olmuş birde....Cok guzel yazmissin ama hanimefendi anlamamakta direniyor
Açık gözlülüğü ne manada söylediğim belli benim tamam o da anneye yapmış ne olmuş dünyanın sonu muKendisi bütün mallarını satıp anneler Derneği'ne yardımda bulunmuş galiba... Bu devirde insanlar kurusunun bile hesabını yaparken... İnsanlar hepsi evlatları için yatirim güzel bir gelecek yapma peşindeyken bu ama o bir anne... Sanki kız kaynanasinin malını istemiş de aç gozlu olmuş birde....
Ya da cok merakliysa varını yoğunu kaynanasina versin ne de olsa ana...cok degisik bi dusunce yapisiKendisi bütün mallarını satıp anneler Derneği'ne yardımda bulunmuş galiba... Bu devirde insanlar kurusunun bile hesabını yaparken... İnsanlar hepsi evlatları için yatirim güzel bir gelecek yapma peşindeyken bu ama o bir anne... Sanki kız kaynanasinin malını istemiş de aç gozlu olmuş birde....
Veririm ne olmuş hala kaynana diyorsun kaynana değil ki annemmmYa da cok merakliysa varını yoğunu kaynanasina versin ne de olsa ana...cok degisik bi dusunce yapisi
Konu sahibi sonuna kadar hakli bence alinan araba altinlarla alinmis netice de araba da ne kiz ne oglan annesinin hakki yok elbette
He he tamam iyi yapmis. anasina mal yapmaya merakliysa çalissin kazansin yapsin altinlarla yapmasin o altinlarda kızın hakki var sonuc da ananin deilAçık gözlülüğü ne manada söylediğim belli benim tamam o da anneye yapmış ne olmuş dünyanın sonu mu
Ay ver lutfen neyin varsa ver hatta o senin fikrin konu sahibi rahatsiz bu durumdanVeririm ne olmuş hala kaynana diyorsun kaynana değil ki annemmm
Hala ne diiyorum sen ne diyorsun bakış açım farklı sende öyle bak mutlu olHe he tamam iyi yapmis. anasina mal yapmaya merakliysa çalissin kazansin yapsin altinlarla yapmasin o altinlarda kızın hakki var sonuc da ananin deil
Sen kaynanasin ayrica onceki sayfalarda YENI NESIL kaynanayi dusman gibi goruyor falan yazdin saldirganligin bu yuzdenVeririm ne olmuş hala kaynana diyorsun kaynana değil ki annemmm
Bence sen daha rahatsızsın o boşansın mı istiyorsun yuva yıkacak sözler söylemeAy ver lutfen neyin varsa ver hatta o senin fikrin konu sahibi rahatsiz bu durumdan
PekiHala ne diiyorum sen ne diyorsun bakış açım farklı sende öyle bak mutlu ol
Evet sonu ben yarin öbür gün dar durumda kullanabilecegim evladımin riskini bırak anneme kendime bile yedirmem bu adam her yatırımı anasının üstüne yapacak.. gün geldi boşandi yada adam öldü cocukda var kadın çocuğuyla beş kuruşsuz ortalıkta perişan olcak... Sonra da ama o bir anne... o araba benim doğacak cocugumun rizkidir gelecegidir kocama birsey olduğunda en azından satıp cocugumla başımın çaresine bakarım bir süre... cocugumun rizkinida kaynanani üstüne yapmam..Açık gözlülüğü ne manada söylediğim belli benim tamam o da anneye yapmış ne olmuş dünyanın sonu mu
2014 ye oğlumu doğurdum bak forma görürsün ayrıca 34 yaşında kaynanamı olur :))) çok komiksinSen kaynanasin ayrica onceki sayfalarda YENI NESIL kaynanayi dusman gibi goruyor falan yazdin saldirganligin bu yuzden
Senin benim sözümle boşanacak deil konu sahibi zatenBence sen daha rahatsızsın o boşansın mı istiyorsun yuva yıkacak sözler söyleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?