Arabanın kayınvalidenin üstüne olması

Adamdan önce sen gitmede:))) gelecek korkusundan Rabbine sığın

sende biraz kitap falan oku hukuk,psikoloji iyi gelir valla bak
Sen oku iki üniversite bitirdim felsefe başta olmak üzere sende benim kadar okusaydın dünya görüşün değişirdi gelecek kaygısı mal mülk ekseninde dönmezdin

Adamdan önce sen gitmede:))) gelecek korkusundan Rabbine sığın
Siginirm zaten bugün milyonluk adamlar birgunde iflas ederken tabi ki gelecek düşünürüm ama önce cocugumun kını... ve onun hakkını da kimseye yedirmem... ayrıca hepsini geçtim parasinda hakkım olan şeyin tabiki peşine duser im. .. Çünkü o parayi insanlar kaxanabilmek için ne alin teri dokuyorlar... Dünya mali klasikligi burada geçerli değil... Ama o bir anne ☺☺

Sana cevap olsun bu Şeytan, sizi fakirlikle korkutuyor ve size çirkin-hayasızlığı emrediyor. Allah ise, size kendisinden bağışlama ve bol ihsan (fazl) vadediyor. Allah (rahmetiyle) geniş olandır, bilendir." (Bakara Suresi, 268)

Sen oku iki üniversite bitirdim felsefe başta olmak üzere sende benim kadar okusaydın dünya görüşün değişirdi gelecek kaygısı mal mülk ekseninde dönmezdin
sakin ol diploma demedim kitap oku dedim.ayrica bende universite mezunuyum mal mulk derdinde de olmadim hic bi zaman .ama herseyin gerekliligi vardir bu hukuken de allah katinda da dogrular vardir

Ya da cok merakliysa varını yoğunu kaynanasina versin ne de olsa ana...cok degisik bi dusunce yapisi
Konu sahibi sonuna kadar hakli bence alinan araba altinlarla alinmis netice de araba da ne kiz ne oglan annesinin hakki yok elbette
Kesinlikle.. benim düşüncem karı kocanın ortak yaptığı mallarda hakki olacak tek kişi çocuklarıdir... Zaten insanlar sadece evlatları için o kadar emek harcıyor...

Kesinlikle.. benim düşüncem karı kocanın ortak yaptığı mallarda hakki olacak tek kişi çocuklarıdir... Zaten insanlar sadece evlatları için o kadar emek harcıyor...
Evlatlarda analarına ufak bişi bağışlamışlar ne olmuş düz mantık iyi değildir

Dini içerik yasak.. ama o bir anne... Size iyi geceler.. lutfen bugün döktüğünuz alin terinin kurusuna kadar anneler dernegine bagislamayi unutmayiniz... Zira bu yüce gonullukde bir insan gördüm... yersen

Dini içerik yasak.. ama o bir anne... Size iyi geceler.. lutfen bugün döktüğünuz alin terinin kurusuna kadar anneler dernegine bagislamayi unutmayiniz... Zira bu yüce gonullukde bir insan gördüm... yersen
Cennet ayakları altında olan her kadına dökülen emek haktır güzel bak güzel gör

Zaten ben kız erkek annesi demiyorum ki öyle ayrıştırma olmaz ikiside anne kime yapıldığı önemli değil ki altüstü teneke bir araba abartmayın neyse hadi sana iyi akşamlar

Konu sahibi ucmus..Dedem vefat ettiginde 6 kardes olan annemin kardeslerinin -ozellikle abilerinin- anneannem yasamasina ragmen hemen miras derdine dustugunu ayrica dayimdan birinin anneanneme bakmak istememesine ragmen israrla mal bolusum sevdasinda oldugundan beri mal mulk konusunda kesinlikle kim kiminse onun ustune olmasi taraftarayim..Hic beklemedigin insanlar boyle yaparsa kimsenin garantisi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…