• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabanın kayınvalidenin üstüne olması

Cennet ayakları altında olan her kadına dökülen emek haktır güzel bak güzel gör
Evet annelerin ayakları altindadir
Zaten ben kız erkek annesi demiyorum ki öyle ayrıştırma olmaz ikiside anne kime yapıldığı önemli değil ki altüstü teneke bir araba abartmayın neyse hadi sana iyi akşamlar
Bugun teneke araba yarın ev olur öbürgünde maaşının tamamını anasina verir... Sonra da ama o bir anne ☺eee tamam o bir anne de biz ne yiyecez duvarlarimi kemirecegiz ☺

Evet annelerin ayakları altindadir

Bugun teneke araba yarın ev olur öbürgünde maaşının tamamını anasina verir... Sonra da ama o bir anne ☺eee tamam o bir anne de biz ne yiyecez duvarlarimi kemirecegiz ☺
Vermez vermez o kadarda değil Dar bakma güzel bak elbet torlayıp tocaklayıp herşeyi verecek hali Yok ya iyi bak iyi gör

Kesinlikle.. benim düşüncem karı kocanın ortak yaptığı mallarda hakki olacak tek kişi çocuklarıdir... Zaten insanlar sadece evlatları için o kadar emek harcıyor...
Aynen oyle. herkes cocugunun gelecegi kendi gelecegi icin biseyler yapiyor bu bir gercek.anne babaya saygi mal mulk vermekle olmuyor

Sorun paradan ziyade bence esinin mal kaçırma çabası gibi geldi yani ben en çok ona sınır oldum. Asıl bayana güvenmiyorlar sanki. Düğüne yakın kendime araba aldim soyadım değişecek sorun olmasin diye esimin üstüne aldık. Daha nişanlıyken yani anne baba aklıma gelmedi. Ayrılsak ne olur demedim. Güvenmediği insanlarla neden evleniyorlar.

Bosanirsan araba onlarda kalacak.Bu devir böyle artık. HERKES maddiyatci herkes kendini düşünüyor. Keşke hiç karsiimza çıkmasa böyle adamlar

Peki ne söylemem nasıl ikna etmem gerekiyo? Niye boşu boşuna fazla ödeyim ben senin amacın ne diyo bana.
sizin üzerinize neden olmadı merak ettim
Allah gecinden versin annene bişey olsa kardeşleri hak iddia eder p araba üzerinde
o paralarda benim de hakkım var helal etmiyorum diyin ney

Neredeyse evlendiginden beri olan konuları okuyorum
O adam ve kaynanan sana güvenmiyor sen bosanirsan bir lira bile alama diye uğraşıyorlar

aynen vallaha eger bosanirsaniz esinin üzerine bisey olmasin cünkü o zaman seninde hakkin olur diye düsünüyorlar. Ne dangalak millet var yahu

Düğün takılarıyla alınan arabanın eşinin annesinin üzerine yapılması ne adar saçma sen neliksin acaba?. Bide eşinin üzerine olmasının ısrarı niye benim üzerime olacak araba diceksin bukadr.

Düğün takılarıyla alınan arabanın eşinin annesinin üzerine yapılması ne adar saçma sen neliksin acaba?. Bide eşinin üzerine olmasının ısrarı niye benim üzerime olacak araba diceksin bukadr.

Eski konularınızı bilmiyorum ama sadece bu konuda kötü niyet yok bence ne olacak ki annesinin üZerine olsa. Ayrıca sigorta yaşlılara ve hiç kaza yapmamışlara daha uygun çıkar doğru. Bizim arabanızda hemen hemen böyle bir sebepten bir arkadaşımızın üzerineydi. Yok bu seferde benim annemin üzerine olsun olmadı benim üzerime olsun çok çocukca şeyler bunlar senin annenin oldu benimde olsun bana ne bana ne dermiş gibi :))

baştan sona saçmalık. herkesin evi kapısı kesesi ayrıdır. kendi imkanlarımla alınan araba, aile sınırları dahilinde kalmalıdır. ne eşin annesine, ne de benim anneme.ben de bu davranışı aksi geçerli nedenlerle eşiniz tarafından kanıtlanmadıkça art niyetli buluyorum. konu sahibinin ayrıntılı bir araştırma yapması sigorta şirketleriyle görüşmesi gerekmekte. kendi yaşına durumuna şartlarına göre ne kadar sigorta çıkar, kv yaşına şartlarına durumuna göre ne kadar, aradaki fark ne kadar, kv üstüne yapmaya değer mi değmez mi, bunları araştırmalı.

Ben yapmiyorum zaten sen yapiyorsun burada din dersi vermeye kalkiyorsun herkesin yeterince bilgisi var merak etme bilmediklerimizi de okuyarak telafi ediyoruz çok şükür
herkesin olduğu kesinde senin olduğuna inanmıyorum olsaydı bana kaynana diye iftira atmazdın ki iftiranın günahını bilmen lazımdı

baştan sona saçmalık. herkesin evi kapısı kesesi ayrıdır. kendi imkanlarımla alınan araba, aile sınırları dahilinde kalmalıdır. ne eşin annesine, ne de benim anneme.ben de bu davranışı aksi geçerli nedenlerle eşiniz tarafından kanıtlanmadıkça art niyetli buluyorum. konu sahibinin ayrıntılı bir araştırma yapması sigorta şirketleriyle görüşmesi gerekmekte. kendi yaşına durumuna şartlarına göre ne kadar sigorta çıkar, kv yaşına şartlarına durumuna göre ne kadar, aradaki fark ne kadar, kv üstüne yapmaya değer mi değmez mi, bunları araştırmalı.
değerse yapsın yani çıkarlar söz konusu olunca yaşlılara yapılsında çıkarlar olmazsa olmaz mantığını ben anlamıyorum

Sana cevap olsun bu Şeytan, sizi fakirlikle korkutuyor ve size çirkin-hayasızlığı emrediyor. Allah ise, size kendisinden bağışlama ve bol ihsan (fazl) vadediyor. Allah (rahmetiyle) geniş olandır, bilendir." (Bakara Suresi, 268)
Dini yorum yapmak yasak değil mi? Eski üyesiniz bir de.

senin üstüne yapsın ayrıca boşanırsanız o arabadan hiç bi hak talep edemiyosun ve senin takılarınla alınan bişey. bence kendi üstüne yaptır ben olsam en baştan şart koyar takıları ona göre verirdim.

Back
X