o sınırları umursayan yok ki. kimse kırılmasın derken ben kırıldım hep.
geçinmeye niyetleri yok ki.
annem diyor kocan gelmesin çocukları öyle götürürüm AVM ye. eşim diyor annen gelmesin. kızlar ikisini de istiyor.
eşim beni üzmemek için elinden geleni yapsa da onun da sabrı taşıyor.ya komple görüşme o zaman bir yere kadar bağrına taş bas misal annene birdaha sizinle görüşmek istemiyorum aramayın sormayın huzurumu egolarınız için bozdunuz deyin mesela taşının uzaklaşın öncelikle eşinize bir şans verin bakın bakalım düzeliryor mu ,hala düz gidiyorsa bir de onu bi bırakın çocuklarınızla bir huzurunuza bakın ,denemeden bilemezsiniz,bakın boşanın ayrılın ipleri koparın demiyorum,çizdiğiniz sınırlara bile saygısı olmayan insanlardan bahsediyorsunuz ve bunlar için sebepleri yok sadece gıcık oldukları i,çin yapıyorlar ,o zaman daha ne uğraşıyorsunuz ,hattı müdafaa yoktur tüm ailenizi anneniz ve kardeşinizden çekin öncelikle.
merak etmeyin iki gün 22/17 olur sonra düzelir bazende kendileri çıakrıyorlar ne bu manyaklık canım illa eziyet edecem kafası ,bacım burda ben ifrit oldum uzaklaş sen kendine de pay biçme ne yapıyorlarsa kendileri yapıyorlar.eşim beni üzmemek için elinden geleni yapsa da onun da sabrı taşıyor.
mesela dayı bizi atlı karıncaya götürecek diyor kızım, babası da onunla beraber seviniyor, mutlu oluyor. dayısı umursuz, annem de engel olup da her gün gitme umudu besleyen kızımı görünce sinirleniyor.
anneme rest çektim geçmişte. sonuç tansiyonu her gece 22/17 olmuş bir kadın, hastanelik oluyor yani.
işte bu kadar anlayışlı bir anne yok karşımda.eee bu boyutta ise asla onları bir araya getirmem
kızlara da gerekirse anneanne zamanı baba zamanı diye ayrı ayrı zaman ayarlarım
iki tane mutsuz insan arasında olan sana olur değer mi ya
çünkü kızım unutmadı, dayısının taksisiyle gideceğini sanıyordu.
mesafe de işe yaramıyor. telefonla da yapılıyor.
düşünün inatlaşma oraya kadar geldi.Keske en basta taksi ile gitmeyi dusunseydiniz,caniniz sıkılmazdı hic.
Hem de zaten anlasamayan iki tarafi ortak bir isin icine sokmak hic iyi bir fikir degil.
Kardesiniz cimri sanirim,kardesler arasinda benzinin lafi olmamali.
ben de adil olmaya çalıştığım için yaftalanıyorum ya.Yeğenine verdiği basit bir sözü bile tutmayan dayının arabasını gönüllü vermeside beklenemezdi zaten. Hata sizde aslında. Anneci yada koca delisi laflarını ciddiye almayın. Kim haklıysa onu savunun. Bulunduğunuz konumdan dolayı aranızda halledin deme lüksünüz yok bence. Biri anneniz biri eşiniz. Maalesef arayı bulmak size düşüyor.
zaten artık hiçbir şekilde bir araya gelmiyorlar.2 tarafın ailesi de çok karışmamalı.
KArdeşiniz zaten götürmemiş neden ondan tekrar rica etmişsiniz. Üstüne eşiniz neden benzin alıyor. Dayısı yahu...
Bence her iki tarafa da rest çekin. Kendi sorunlarını size yansıtmasınlar. İStemiyorlarsa sık sık da bir araya gelmesinler.
işte bu kadar anlayışlı bir anne yok karşımda.
eşim anlar da annem niye bensiz gittiniz diye triplerde devamlı.
eşim yeter ki kızlar gezsin, eğlensin derken, annem kocana çok değer veriyorsun, koca bulunur ana bulunmaz mantığında. sebep kendisinin sevmemesi.
aaa ciddimisin?düşünün inatlaşma oraya kadar geldi.
versin benzin parasını götüreyim.
halbuki ilgisi yok sırf inat uğruna.
ben de adil olmaya çalıştığım için yaftalanıyorum ya.
zaten artık hiçbir şekilde bir araya gelmiyorlar.
ama dün avm ye gittik diye annem yine hastanelik olmuş tansiyonu çıktığı için.
zaten artık hiçbir şekilde bir araya gelmiyorlar.
ama dün avm ye gittik diye annem yine hastanelik olmuş tansiyonu çıktığı için.
kardeşim söz verdiği için kızım onun götüreceğini sanıyordu. dayısı avm ye götüreceği için mutluydu. o yüzden kardeşime benzini biz alalım götür dedik. bakarız dedi kapadı telefonu.Hıc mı sızde hata yok. Kocanızı kardesınızın arabasını almak ıcım nıyr okna edıyorsunuz. İnsanları niye yönetmeye calısıyorsunuz. Kendı ımkanlarınızla pekala gıtmelıydnız. Kımseyı yonlendırmeye yonetmeye calısmayın kocanız kardesınız bışe olsa
çok uzun mevzu aralarındaki ama ailem daha hatalı.Esinle annen arasinda ne gecti de böyle birbirlerini gormek istemiyolar? Tamam sevmek zorunda degiller ama saygi duymalilar birbirlerine. Misal benim babam pamuk gibi, kayinpederim tam tersi. Iyi niyetli ama dusunmeden konusur haliyle birikiyo ve isinamadan buz gibi soguyorum. Ancak sevdigim adamin babasi olumlu olmaya calisiyorum.
Sanirim senin iki tarafta bencil. Isin zor.
çünkü kardeşim kızıma söz vermişti ve kızım her gün dayısına soruyordu bugün gidecek miyiz diye?ama arada kalmaya sebep olan sensin kusura bakma da
aileler ile mesafe gerekli
hem kadının ailesi hem de adamın ailesi
asla eşime kardeşimin arabasına benzin koy da bizi bir yere götürsün diyemem
evlendik eşimin abisinin arabası vardı bizde de kp de de araba yoktu
babamlar bir gün önce geldiler onların arabası vardı
biz onları almaya araba ile gittik
bu araba kimin dediler
kiralamıştık
aileler de olsa kimseden bir şey istemem
param varsa gücüm yetiyorsa yaparım yetmiyorsa da yapmam
çok katısın vs denilecek evet ama ben böyle huzurluyum işte
bakıcım işi bıraktı ben de istifa ettim
eltim yıllardır konuşmadığı görümcemi çağırmış çocuğuma bak diye
asla çağırmam çağırsa da gitmezdim mesela
mesafe grill
o zaman ne anne eşine ne eşin annene bilenir
nötr olurlar en azından
çok uzun mevzu. ama kısaca eşim onlara kredi çekti, kefil oldu. bunlara rağmen en kötü insan eşim.annen de eşin de çocuk gibiymiş.
bu ne böyle.
bence de aralarını düzeltmeye çalışma artık.
sana da yazık.
nedir paylaşamadıkları Allah aşkına.?
asla ortak planlar yapmıyorum. kızlarım anneanne de gelsin, dayı da gelsin, baba da gelsin istiyor. e çocuk üzülmesin diyorum ama benden başka çocukları düşünen de yok. iyice emin oldum.Bence ortak planlar yapmayın
işte huzursuz ettikçe kendince intikam alıyor. halbuki kendi de ben de huzursuz oluyoruz.Cok yıpratıcı oluyodur sizin için. Onemli bi mesele olmadıkça iki tarafı muhattap etmeyin bence. Anca öyle sağlanır huzur.
Anneniz de bi garip. Lunaparkta torunları eğlenecek esinizle ne alaka ona neden bileniyor?
valla bıktım ya. öyle yapmaya çalışacağım bundan sonra.merak etmeyin iki gün 22/17 olur sonra düzelir bazende kendileri çıakrıyorlar ne bu manyaklık canım illa eziyet edecem kafası ,bacım burda ben ifrit oldum uzaklaş sen kendine de pay biçme ne yapıyorlarsa kendileri yapıyorlar.
hiç aklıma gelmedi gerçekten. o anda aman kızım dayısını yalancı sanmasın, dürüst olalım diye düşünürken. bundan sonra dayı gelmek istemiyor derim ne diyeyim.siz de kardeşinizin salladığını anladığınız anda kızınıza dayının işi çıkmış, biz kendimiz gideriz bi ara deseydiniz.
ya canım ben hiçbir şekilde konu açmıyorum.grill telefonda da bu konuda konuşturtmazsın
yani mesafe dediğimiz fiziki mesafe değil ki
bak seni burada yorumlarınla tanıyorum akıllı kadınsın sen
ailen olan kızların ve eşinden oluşan topluluğa anneni hiçbir biçimde müdahale ettirme
eşin annen ile hoşlanmıyorsa onun görüşmeme isteğine saygı duy
ikisini bir araya getirmek için harcadığın çabayı ikisini birbirlerinden uzak ama senin hayatında yer alacak şekilde konumlandırmaya çalış
ben kv mi sevmem o da beni sevmez
yılsa 3-5 görürüm olur biter aynı şehirdeyiz bu arada
birbirimize kin bile tutamıyoruz az görüşünce
eşim isterse görüşür beni ilgilendirmez onun annesi
lakin konu çocuğum ise önemli olan çocuğumdur ne anamı ne eşimi bulaştırmam hele ki araları kötü iken asla bir araya getirmeye çalışmam
hiç aklıma gelmedi gerçekten. o anda aman kızım dayısını yalancı sanmasın, dürüst olalım diye düşünürken. bundan sonra dayı gelmek istemiyor derim ne diyeyim.
grill annem annem diyorsun ya annen anne falan değil hem kocan kefil olup kredi çekiyor hem annen aklınca intikam alıyor bu ne şımarıklık sen yat kalk o kocayı öp o çocuklarına sahip çık,herkes doğurur herkes ana olmaz varsın öldü de geç kenara bu kadar mı zor görüşme ya.valla sen cevapları sıraladıkça burda ben delirdim.asla ortak planlar yapmıyorum. kızlarım anneanne de gelsin, dayı da gelsin, baba da gelsin istiyor. e çocuk üzülmesin diyorum ama benden başka çocukları düşünen de yok. iyice emin oldum.
işte huzursuz ettikçe kendince intikam alıyor. halbuki kendi de ben de huzursuz oluyoruz.
valla bıktım ya. öyle yapmaya çalışacağım bundan sonra.
hiç aklıma gelmedi gerçekten. o anda aman kızım dayısını yalancı sanmasın, dürüst olalım diye düşünürken. bundan sonra dayı gelmek istemiyor derim ne diyeyim.
ya canım ben hiçbir şekilde konu açmıyorum.
nasılsın iyi misin hepsi bu.
ama annem kızlar napıyor derken bir anda nasıl beceriyorsa konu eşime geliyor ve iki saat onu çekiştiriyor. yüzüne kapatsam olmuyor, tansiyon tavan. ben de telefonu bırakıp işime bakıyorum. arada hı hı diyorum. huy bu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?