araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

akşam 16:10 da randevum test sonucu hemen çıkarmı bilmiorum

canım bence doktorun eğer rahmin içinde bir oluşum varsa onu görür,kan akımı varsa eğer rahmin içinde kese oluşucak anlamına geliyomuş,ki senin adetin geçmiş bence keseyi bile görebilir canım sağlıklı bi gebeliğin varsa eğer

inş canım belki keseyi göremez ama değerler yüksek çıksa o bile yeter benimde gitme amacım sağlıklı bi gebelik mi yoksa yine kimyasal mı onu öğrenmek

günaydın arkadaşlar
keyifler nasıl
özlemcim rahat ol inş sağlıklı bi bebek olacak
yokmu başka çift çizgi gören batı bugün olan
ya benmde regl uzadı histereskopi yapılmıştı ondan galiba bitsede çalışmaya başlasam

günaydın hoşgeldin batı bugun olan yok sanırım

Benim bat dündü. Az önce bir başlık da açtım bunla ilgili. Bu sabah test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. İnşallah koyu olduğu günleri de görürüm bikaç gün içinde :)

günaydın hoşgeldin batı bugun olan yok sanırım
hoşbuldum cnm
sen ne zamandır bekliyosun bebeğini :26:
Benim bat dündü. Az önce bir başlık da açtım bunla ilgili. Bu sabah test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. İnşallah koyu olduğu günleri de görürüm bikaç gün içinde :)
aaa tebrik ederim cnm hayırlı olsun kan testi yaptır bakalım değerin kaç çıkacak

ndn uymur yokmuş senn öne cekiyodu hala olmadın

gecmiş olsun cnm bnmde 4 düşüğüm oldu kaç haftalıktı meleğin

iki buçuk 3 haftalık demişti doktorum.ben hamile olduğumu bilmiyordum.adet olmuştum çok sancılandım.doktoruma gittim hamilesin düşük yapıyosun deyince şok oldum 75.06 dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…