araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

Arkadaşlar Nazlı akşam güzel haberi buraya verdi ve inş onun için hayırlısı olur dilerimki hepimiz burda güzel haberler veririz darısı burda olanların başına :)

nazlı canım çok ama çok tebrik ederim bu topik sana hayırlı geldi inşallah bizede gelir :)) allahım inşallah kucağına almayı naisp eder... :)

kızlar dün akşam doktora gittim eşimin spermlerinde düşüklük varmış onu ürolojiye yolladı benimde prolaktinim yüksek çıktı 41,35 dr.gebe kalmaya engel dedi klomen paradol ve neo-penatran verdi bakaalım bu ay kullanıcam ama aklıma takılan doktor dediki prolaktin ilacın bitince takrar gel tahlil yapıcaz dedi ilaç 25 tane oazamana kadar hiç gitmemem gerek yokmu yani yumurta takibi yapmasına gerek yokmu anlamadım???

Arkadaşlar Nazlı akşam güzel haberi buraya verdi ve inş onun için hayırlısı olur dilerimki hepimiz burda güzel haberler veririz darısı burda olanların başına :)

allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.özlem ve nazlıdan hepimize serpsin sırayla müjdeli haberleri bizde veririz inş.

anladığım kadarıyla yumurta takibi yapmıyor.prolaktin deyerini ilk plana almış

hepiniz çok saolun kızlar inanın bana konuşunca morel verdiniz aslında herşeye hazırlıyarak gitmiştim kendimi ama yinede morelim bozuluyo işte ama biliyorum herşeyin başı stres o yüzden takmamamya çalışıcam...nazlı biraz morelimi düzeltti bakalım sıra özlemde onunda haberini alınca belki daha iyi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…