araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

hemde nasıl canımya.5 sne ayda 2 defa ankaradaydım.yumurta büyütme ortasında çatlatma sonra gebelik testi adet gör ve en baştan bir daha.1 kez yaptılar normalde 3 kez yapılıyo.ilaçlar otlar neler neler.ama şu bir gerçek kafaya takmamak ozamanlar aşırı derecede takıyorum.çevre eş aiele doktorlar yaşamadıgım şey kalmadı.ben inanmıyorum artık doktorlara verecek olan allhım veriyo.dayımın kızı 9 sene gördü tedavi özellerda hastanede.kanalları tıkalıydı.kist vardı eşinde sperm sayısı 1 yada 2 taneydi.oda çocuk almaya karar verdiyi ay hamile kaldı şimdi 2 tane yavrusu var.

ya evet bence de kafaya takmamak gerekiyor ama insanın da elinde olmuyor bazen..bana okuduğum kitapların çok faydası olmuştu .pozitif düşünceyle ilgili..sana da tavsiye ederim..yani hepinize tavsiye ederim kızlar..bende 5 tedaviden sonra kavuştum kızıma ..7 yıllık evliydik..insan her türlü yıpranıyor bu süreçlerde..ama ne yapalım bizim de bunları yaşamamız gerekiyormuş.. herşeyin hayırlısı..

ayy hadi inşallah canımya hamile haberini alırız

ya bilmiyorum ki pazartesiye kadar beklerim yarın olmazsam çünkü normalde ben 30-32 günde bir oluyordum son üç aydır 28 günde bir oldum hiç şaşmadı eğer öyle giderse yarın olmam lazım yok eskiye döneceksek pazartesi de gelebilir bilmiyorum yani...kısmet

cnm merhaba nasılsın kaç gündür net kopuk burda giremedim cnm ya çok kötüyüm bulantılarım başladı dayanamıyorumm(((

anam ne güzel işte insan bir süre sonra herşeye razı oluyor değil mi :) hamile olsam da bulantım olsa başım dönse hepsine razıyım diye düşünüyor insan..yataktan kalkmadan önce biriki tane tuzlu kraker at ağzına çubuk kreker olabilir mesela başucunda bulundur çok faydası oluyormuş..bir de zencefilli kurabiye diye duymuştum zencefilin bulantıyı giderci bir özelliği varmış..ben yaşamadığım için bilmiyorum ama okuduğum ve duyduğum şeyler bunlar..dene istersen..

bilemiyorum cnm evet bende çok istiyordum bebek sürpriz oldu ama bu bulantı içimi sökesim geliyor bazen((((

Son düzenleme:

bencede biraz bekle canım tam emin olmak içiin

bencede biraz bekle canım tam emin olmak içiin

yok ben beklerim zaten bazen bu sabrıma kendim de şaşıyorum :) tedavide de ne zaman dedilerse gittim o gün yaptırdım kan testini..buradaki çoğu arkadaş sabredemeyip günler öncesinden yaptırıyor :) hatta ben salıyı falan da beklerim 32 gün de olabiliyo ya bazen o bakımdan :)

merhaba kızlar,benimde 9 aralık...son 2 gün :18: tek belirti sık idrar,onun dışında pek bi değişiklik hissetmedim...sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…