hemde nasıl canımya.5 sne ayda 2 defa ankaradaydım.yumurta büyütme ortasında çatlatma sonra gebelik testi adet gör ve en baştan bir daha.1 kez yaptılar normalde 3 kez yapılıyo.ilaçlar otlar neler neler.ama şu bir gerçek kafaya takmamak ozamanlar aşırı derecede takıyorum.çevre eş aiele doktorlar yaşamadıgım şey kalmadı.ben inanmıyorum artık doktorlara verecek olan allhım veriyo.dayımın kızı 9 sene gördü tedavi özellerda hastanede.kanalları tıkalıydı.kist vardı eşinde sperm sayısı 1 yada 2 taneydi.oda çocuk almaya karar verdiyi ay hamile kaldı şimdi 2 tane yavrusu var.
allahım herkezin yardımcısı olsun herşeyin hayırlısı
11 aralık canım
ayy hadi inşallah canımya hamile haberini alırız
cnm merhaba nasılsın kaç gündür net kopuk burda giremedim cnm ya çok kötüyüm bulantılarım başladı dayanamıyorumm(((
anam ne güzel işte insan bir süre sonra herşeye razı oluyor değil mi :) hamile olsam da bulantım olsa başım dönse hepsine razıyım diye düşünüyor insan..yataktan kalkmadan önce biriki tane tuzlu kraker at ağzına çubuk kreker olabilir mesela başucunda bulundur çok faydası oluyormuş..bir de zencefilli kurabiye diye duymuştum zencefilin bulantıyı giderci bir özelliği varmış..ben yaşamadığım için bilmiyorum ama okuduğum ve duyduğum şeyler bunlar..dene istersen..
bilemiyorum cnm evet bende çok istiyordum bebek sürpriz oldu ama bu bulantı içimi sökesim geliyor bazen(((([/QUOT
eğer çok bulantın varsa doktorunu ara hamilelere verdikleri bir bulantı ilacı var arkadaşlarımdan biliyorum..ondan versin sana..ama mutlaka sabah hiç yataktan bile kalkmadan dediğim gibi tuzlu kraker at ağzına..
cnm merhaba nasılsın kaç gündür net kopuk burda giremedim cnm ya çok kötüyüm bulantılarım başladı dayanamıyorumm(((
ya bilmiyorum ki pazartesiye kadar beklerim yarın olmazsam çünkü normalde ben 30-32 günde bir oluyordum son üç aydır 28 günde bir oldum hiç şaşmadı eğer öyle giderse yarın olmam lazım yok eskiye döneceksek pazartesi de gelebilir bilmiyorum yani...kısmet
bencede biraz bekle canım tam emin olmak içiin
nesrin6868
NAZLIEFE
EMEL1986
haydiii kızlaaaarr bat ları alayıııım
Bende gelebilir miyim aranıza?:26: BAT 15 Aralık.....
Teşekkür ederim.İnşallah uğurlu gelirsiniz bana.Bende sizeHoşgeldin cnm aramıza :=)))
Bende gelebilir miyim aranıza?:26: BAT 15 Aralık.....
gel gel bizde kaynatıyoduk :)
Aşure mi?Hmmmm bende pek severim.Hazır mı?Kaşığımı kapıp geleyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?