ben şimdi yapıyorum 3. yapışım bu.yani bi senenin içinde.önce polikistik overim vardı o geçti baya.bi kaç gündür kahverengi akıntım var arttı iyice.seninki ne durumda şimdi canım
adet öncesi bendede kahve akıntı oluyo böyürtlen kökü suyu çok içmiştim ben.
5 sene tedavi gördüm bıraktım kistlerle 10 senedir ugraşıyorum canım benimde hem adet hem adet sonrası geliyor
aminn canım herkezin yüzü gülsün kurban oldugum allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın
selam kızlar bakıyorum da nesrin6868 baya aktifsin canım. bu arada benim 5. gelen lekeden sonra hala tık yok
bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı ovulasyon testinden hamilelik belirlenirmi ki?
yarın bat. inşallah olmazzzzz!
cnm gebeliklerin %60'ı kadın daha hamile olduğunu bile anlamadan kendiliğinden sonlanırmış gebelik sitesinde okumuştum..seninki biraz geç bir kaybetme olabilir..istersen bir doktora görün ya da en iyisi bir kan testi yaptır derim ben..
öyle amin..ay benim hala başım ağrımıyo bu arada :)
hos hastalik hamilelik. Allah kolaylik versin sana. annem bana hamileyken yataginin ici hep kirintimis. yataktan agzina ekmek atmadan kalkamazmis. zencefille mamuller iyi gelir ama.cnm merhaba nasılsın kaç gündür net kopuk burda giremedim cnm ya çok kötüyüm bulantılarım başladı dayanamıyorumm(((
nesrincim Allah sana sabir versin. demistik ya burda iyi kotu paylasiyoruz .biraz olsun rahatliyoruz diye. herkes yasadigini bilir. cok duygulandim okuyunca yazdiklarini. lisede, o toy halimde oldugum ameliyat geldi aklima. Allahim yuzumuze gulsungeçen ay muayene oldum şükür oluşmamış.4-5 cm de ginera başlıyor doktorum.over kist bendede oluştu.bazen küçük oluyor adette gidiyor allahtan
selam kızlar bakıyorum da nesrin6868 baya aktifsin canım. bu arada benim 5. gelen lekeden sonra hala tık yok
bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı ovulasyon testinden hamilelik belirlenirmi ki?
yarın bat. inşallah olmazzzzz!
nesrin6868
NAZLIEFE
EMEL1986
haydiii kızlaaaarr bat ları alayıııım
kızlar merhaba bende geldim bat 14 aralık şimdiden çok merak ediyorum
Merhaba ferda.Benim de 15 Aralık.Yakınmışız.Varmı belirtin?
cenım ya çok sık tuvalete gidiyorum
Bende o yok.Sadece suyu fazlalaştırdım 2 gündür.Ondan çok çıkıyorum biliyorum ben.Belki kasık ağrısı değildir böbrektendir diye içiyorum suyu da.İdrarım da çok koyu ve kokulu gelmeye başladı.Korktum böbrekte sorun olacak diye.Çünkü normalde hiç su içmem diyebilirim.Ben de sadece kasık ve bel ağrısı var 3-4 gündür.Onu da üşütmeye yoruyorum.Çünkü ayaklarım çok üşür benim. Aman ne biliyim insan hayalkırıklığına uğramamak için takmamaya çalışıyor belirtileri..
Bende o yok.Sadece suyu fazlalaştırdım 2 gündür.Ondan çok çıkıyorum biliyorum ben.Belki kasık ağrısı değildir böbrektendir diye içiyorum suyu da.İdrarım da çok koyu ve kokulu gelmeye başladı.Korktum böbrekte sorun olacak diye.Çünkü normalde hiç su içmem diyebilirim.Ben de sadece kasık ve bel ağrısı var 3-4 gündür.Onu da üşütmeye yoruyorum.Çünkü ayaklarım çok üşür benim. Aman ne biliyim insan hayalkırıklığına uğramamak için takmamaya çalışıyor belirtileri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?