araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

5 sene tedavi gördüm bıraktım kistlerle 10 senedir ugraşıyorum canım benimde hem adet hem adet sonrası geliyor

selam kızlar bakıyorum da nesrin6868 baya aktifsin canım. bu arada benim 5. gelen lekeden sonra hala tık yok
bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı ovulasyon testinden hamilelik belirlenirmi ki?
yarın bat. inşallah olmazzzzz!

ayy cok kotu oldum. ama benim ole asiri bel agrim falan olmadi. doktora gitsem bana evet dusuk dese... gidemem. su an bi sIKINTIm yok. umarim olmaz da. sagolasin

cnm merhaba nasılsın kaç gündür net kopuk burda giremedim cnm ya çok kötüyüm bulantılarım başladı dayanamıyorumm(((
hos hastalik hamilelik. Allah kolaylik versin sana. annem bana hamileyken yataginin ici hep kirintimis. yataktan agzina ekmek atmadan kalkamazmis. zencefille mamuller iyi gelir ama.
geçen ay muayene oldum şükür oluşmamış.4-5 cm de ginera başlıyor doktorum.over kist bendede oluştu.bazen küçük oluyor adette gidiyor allahtan
nesrincim Allah sana sabir versin. demistik ya burda iyi kotu paylasiyoruz .biraz olsun rahatliyoruz diye. herkes yasadigini bilir. cok duygulandim okuyunca yazdiklarini. lisede, o toy halimde oldugum ameliyat geldi aklima. Allahim yuzumuze gulsun

Ümit vermek istemem ama BAT günü veya öncesi pozitif çıkan ovulasyon testi gebeliktir diye duymuştum.Ben yaşamadım ama duydum bikaç yerden.İnşallah doğrudur...

Günaydın endozlem...Bana kimse cevap vermiyor?Yeniyim diye mi?

"Araştırmalarım sonucu yeni bir siteye daha ulaştım ve şunu buldu: "yes, it can be done. Ovulation predictor tests (known as OPK's because they are normally sold in a set of tests known as a "kit," thus the K) will show a positive result when a woman is pregnant, as well as when she's ovulating." "evet, ov. testleri gebelik testi olarak kullanılabilir. OPK(ov.testleri)bir kadın hamileyse yumurtlama zamanında gösterdiği gibi pozitif gösterebilir." Ama bunu önermediğini söylüyor, yani gebelik testi yerine OPK kullanmanızı önermiyormuş. Ama benim bu forumda ve yabancı bir forumda okuduğum, eğer gebelik varsa ov.testleri pozitif çıkarmaya devam ediyor, henüz gebelik testleri negatif çıkarırken. Belli bir süre sonra onlar da pozitif oluyor. Zaten bizim derdimiz hamilelik varsa bunu en erken nasıl öğrenebileceğimiz değil mi? Ben de bu ay aldığım ov.testlerini adetime yakın yapmaya devam edeceğim inşallah. Umarım pozitifi görürüm.. Amacım ov.testlerini kullananların olur da hamile kalırlarsa bunu biraz daha erken öğrenebilmeleri... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün."

"ben ilk hamileliğimiz ovalasyon testinden öğrenmiştim hcg testlerinin arasına karışmıştı yani yanlışlıkla lh yazanı yapmıştım ama sonu iyi olmadı bebeğim düştü şimdide 4 gün geçti adetim ovülasyon yine pozitif testler"

Alıntı yaptım bikaç yerden...Doğruluk ihtimali vardır diye düşünüyorum.:44:

cenım ya çok sık tuvalete gidiyorum

Bende o yok.Sadece suyu fazlalaştırdım 2 gündür.Ondan çok çıkıyorum biliyorum ben.Belki kasık ağrısı değildir böbrektendir diye içiyorum suyu da.İdrarım da çok koyu ve kokulu gelmeye başladı.Korktum böbrekte sorun olacak diye.Çünkü normalde hiç su içmem diyebilirim.Ben de sadece kasık ve bel ağrısı var 3-4 gündür.Onu da üşütmeye yoruyorum.Çünkü ayaklarım çok üşür benim.Aman ne biliyim insan hayalkırıklığına uğramamak için takmamaya çalışıyor belirtileri..

çok haklısın canım allah umutlarını yeşertsin kütü düşünmeyelim pozitif olalım

gunaydinnnnn :)) takmayin kizlar kafaniza, her sey olacagina varir. stres yapip bunyenizi yormayin hic

selamlar nasılsınız ?
kaldık Aralık ayına iyi mi
belkı de Ocak ' a. belkı de baska baharlara (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…