- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
merhaba kızlar,benimde 9 aralık...son 2 gün :18: tek belirti sık idrar,onun dışında pek bi değişiklik hissetmedim...sizde durumlar nasıl?
Bende gelebilir miyim aranıza?:26: BAT 15 Aralık.....
merhaba kızlar,benimde 9 aralık...son 2 gün :18: tek belirti sık idrar,onun dışında pek bi değişiklik hissetmedim...sizde durumlar nasıl?
Hoşbuldum nesrin6868
Ayşedurmaz hamilemisin cnm yoksa belirtilerimi var ????
Şimdi sen deli koyun gibi çarpınıyorsun değil mi?Bende 8 gün var ben bile öyleyim Allah yardımcın olsun beklemek çok zor...
meraba kızlar bende kistli bayan:) benim bat 30 aralık.accık umutsuzum ama:)) rabbime kalmış artık
meraba kızlar bende kistli bayan:) benim bat 30 aralık.accık umutsuzum ama:)) rabbime kalmış artık
ayneeen yaa nası da bildinhee ya belirsizlik zoor...dün gece rüyamda erkek bebek gördüm kucağımda hayırlısı olsun hepimiz için...
umudunu kaybetme canım bende kistim varken hamile kalmıştım inş kalırsın sende
adetim bittikden sonra doktora gitmiştim 3 cm dedi ama ben o ay hamile kalmışım düşük yaptım.hiç birşey kullanmadım düşükle oda gitti :) soldan 2 kez amaliyat geçirdim çikolata kistinden
çocugum olmadı hiç canım denemiştim önceleri faydası olmadı
geçen ay muayene oldum şükür oluşmamış.4-5 cm de ginera başlıyor doktorum.over kist bendede oluştu.bazen küçük oluyor adette gidiyor allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?