kızlar birtürlü yazmak nasipolmadı ama bir bebek yerine 5 cmlik bir kist büyütüyormuşum hemde her an patlayabilir ve kaç gündür o kadar çok sancı çekiyorumki anlatamam sizi hamiş olamadığıma mı yanayım sancı çektiğimemi yanayım sanırım uzun bir tedavi süreci yaşayacağıma mı yanayım bilemedim. benimki nasip değilmiş umarım sizin güzel haberleriniz alır bende sevinirim.
merhaba arkadaslar benim bat 10 aralık çarşamba günü beta hcg yaptırmıştım 4,76 çıktı yani batıma 5 gün vardı, 5e yakın cıkması beni heyecanlandırdı pazartesi tekrar yaptırıcam değerim yükselir mi sizce belirtilerimde var çabuk acıkma göğüslerde acıma ve şişlik, kasıklarda batma bel ağrısı halsizlik ...:18::18:
kızlar birtürlü yazmak nasipolmadı ama bir bebek yerine 5 cmlik bir kist büyütüyormuşum hemde her an patlayabilir ve kaç gündür o kadar çok sancı çekiyorumki anlatamam sizi hamiş olamadığıma mı yanayım sancı çektiğimemi yanayım sanırım uzun bir tedavi süreci yaşayacağıma mı yanayım bilemedim. benimki nasip değilmiş umarım sizin güzel haberleriniz alır bende sevinirim.
ooo arkadaşım çok sevindimm snaırsam kii hamilesinnnn yaff benim bat ta ya 12 si ya 14 ü dün erken gebelik testi yaptırdım sonuç negatiff(((((.. bu ay kasıklarımd afelaket bi dolgunluk hissi kasılma sızlama var ilk kez böle oluyo diyebilirim göğüslerim de daha yeni hafiften bi hassasiyet var bel ağrım ve ayaklarım çok ağrıyor ama sanırım bu ay da sonuç tırrt:):):) nasipse başka aya a bakalımm
hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın canım
bende yarın tekrar kan testi yaptırıcam çok heyecanlıyım :18::18:[/ayy sonucunu mutlaka yaz inşallah güzel haberlerin olur Rabbim nasip eder yarın kaçıncı günün bu arada canım
bende yarın tekrar kan testi yaptırıcam çok heyecanlıyım :18::18:[/ayy sonucunu mutlaka yaz inşallah güzel haberlerin olur Rabbim nasip eder yarın kaçıncı günün bu arada canım
yarın BAT ım canım 5 gün önce 4,76 çıkmıştı bakalım yükselmiş mi :18::18::18:
yarın BAT ım canım 5 gün önce 4,76 çıkmıştı bakalım yükselmiş mi :18::18::18:
ayy yükselmiştirr yaa hamişsinn hee ohh ohh çok sevindimm canım yarın da bi git bakalım inşallah sağlıkla yerleşmiştir bebiş oraya:)):
ayy yükselmiştirr yaa hamişsinn hee ohh ohh çok sevindimm canım yarın da bi git bakalım inşallah sağlıkla yerleşmiştir bebiş oraya:)):
inşallah canım ya ilk bebeğim olacak eğer tutunmuşsa bebişcik :) isteyen herkese versin Allahım inşallah
inşallah canım ya ilk bebeğim olacak eğer tutunmuşsa bebişcik :) isteyen herkese versin Allahım inşallah
aminn hayatımm....):))))))
günaydııııın kızlaaar giremiyorum 2 gündür migrenle uğraşıorum ilaçda alamayınca çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?