araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

Kizlar slm ben hala olmadim dunden beri adet sancilarim var ama hala gelen giden bisey yok normalde sanciyla gelirdi hicbirsey anlamadim sizde ne var ne yok

kızlar birtürlü yazmak nasipolmadı ama bir bebek yerine 5 cmlik bir kist büyütüyormuşum hemde her an patlayabilir ve kaç gündür o kadar çok sancı çekiyorumki anlatamam sizi hamiş olamadığıma mı yanayım sancı çektiğimemi yanayım sanırım uzun bir tedavi süreci yaşayacağıma mı yanayım bilemedim. benimki nasip değilmiş umarım sizin güzel haberleriniz alır bende sevinirim.

cnm sakın sitem etme veren de allah alanda allah o yüzden herşeyin hayırlısı istemek lazım

merhaba arkadaslar benim bat 10 aralık çarşamba günü beta hcg yaptırmıştım 4,76 çıktı yani batıma 5 gün vardı, 5e yakın cıkması beni heyecanlandırdı pazartesi tekrar yaptırıcam değerim yükselir mi sizce belirtilerimde var çabuk acıkma göğüslerde acıma ve şişlik, kasıklarda batma bel ağrısı halsizlik ...:18::18:

ooo arkadaşım çok sevindimm snaırsam kii hamilesinnnn yaff benim bat ta ya 12 si ya 14 ü dün erken gebelik testi yaptırdım sonuç negatiff(((((.. bu ay kasıklarımd afelaket bi dolgunluk hissi kasılma sızlama var ilk kez böle oluyo diyebilirim göğüslerim de daha yeni hafiften bi hassasiyet var bel ağrım ve ayaklarım çok ağrıyor ama sanırım bu ay da sonuç tırrt:):):) nasipse başka aya a bakalımm

canım bende aynı durumdayım benim kistimde atılmamış 4 cm olmuş.soğan suyuna başladım.adetim biteli 3 gün oldu tekrar kanamam başladı.acaba kistimi atıyor anlamadım.başına gelen varmı kızlar.

daha varmış canım ümdini kesme, inşallah hamleyizdir

Bende geldim hayırlı akşamlar nasilsiniz bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…