Tebrik ederim arkadaşım umarım sağlıkla kucağına alırsın maşşallahhhh belirtilerin neler anlatasa canım benim yumurtlama dönemin nasıl anladın vs :)
canım çok sevindim allahım sağ sağlim kucagına almayıda nasip etsin
hayırlı olsun darısı başımıza inşallah? belirtilerin ne oldu cnm? adet geçmeden varmıydı bir değişiklik..benim 1 hafta var adetime ama bir belirti yok şuan..
Çok teşekkür ederimmm amınnn darısı size inşallaaahh
Benim adet öncesi belirtim pek olmadı-kendimide dinlemedim geçen ay hüsranla sonuçlanınca bu ay dikkat etmek istemedim.
Adetim bir kaç gün geçti evde test yaptım direk iki kırmızı çıktı sonra gidip kan verdim pozitif çıktı elhamdulillah ...
şuan belirtilerim belimde hafif sızı-bazen adet oluyormuş gibi çekilmeler oluyor bunu dün doktora sordum hamileliğin ilk zamanları bu olur normal dedi-başımda hafif arada dönme oluyordu sanki tansiyonum düşmüş gibi-ve göğüslerim dokununca hafif sızlıyor.
onun dışında şuan başka birşey yok .Rabbim sizede nasip etsin bu ay
İki hafta sonra keseyi görmek için çagırdı doktor-henüz yeni oldugu için görünmedi.. Darısı sizlere
Çok teşekkür ederimmm amınnn darısı size inşallaaahh
Benim adet öncesi belirtim pek olmadı-kendimide dinlemedim geçen ay hüsranla sonuçlanınca bu ay dikkat etmek istemedim.
Adetim bir kaç gün geçti evde test yaptım direk iki kırmızı çıktı sonra gidip kan verdim pozitif çıktı elhamdulillah ...
şuan belirtilerim belimde hafif sızı-bazen adet oluyormuş gibi çekilmeler oluyor bunu dün doktora sordum hamileliğin ilk zamanları bu olur normal dedi-başımda hafif arada dönme oluyordu sanki tansiyonum düşmüş gibi-ve göğüslerim dokununca hafif sızlıyor.
onun dışında şuan başka birşey yok .Rabbim sizede nasip etsin bu ay
İki hafta sonra keseyi görmek için çagırdı doktor-henüz yeni oldugu için görünmedi.. Darısı sizlere
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla allah yine hayırlısı ile bizlerede nasip etsin.
eşine nasıl verdin müjdeyi
Günaydın herkeze nerde bu kızlar ya hala uyuyorlar mı yoksa hadi kalkın artık :=)))))
günaydın herkeze nerde bu kızlar ya hala uyuyorlar mı yoksa hadi kalkın artık :=)))))
merhaba kızlar çok sık giremiyorum uzun zamandır neler yaptınız yeni hamiş haberleri var hepinize hayırlı olsun. emelcim nesrincim siz nasılsınız nasıl gitti çlışmalarnazlıcım senin hamilelik nasıl gidiyor varmı sıkıntın özledim sizi
canım benim umudum birdahaki aya kaldı ilaç kullanıyorum akıntı için hayırlısı bakalım.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
merhaba kızlar çok sık giremiyorum uzun zamandır neler yaptınız yeni hamiş haberleri var hepinize hayırlı olsun. Emelcim nesrincim siz nasılsınız nasıl gitti çlışmalarNazlıcım senin hamilelik nasıl gidiyor varmı sıkıntın özledim sizi
cnm bende fazla giremiyorum yaa nasıl gitsin cnm bulantılarım başladı mahvetti geçen hafta istifra etmek doktor ilaç verdi onla biraz yemek yiyebiliyorum snin nasıl gidiyor cnm
cnm bende fazla giremiyorum yaa nasıl gitsin cnm bulantılarım başladı mahvetti geçen hafta istifra etmek doktor ilaç verdi onla biraz yemek yiyebiliyorum snin nasıl gidiyor cnm
canım neopenatron vemişti bir hafta önce geçmedi şimdi ilaçları deyiştirdi gynoflor verdi simir aldı 10 gün sonra çıkacak.
merhaba kızlar çok sık giremiyorum uzun zamandır neler yaptınız yeni hamiş haberleri var hepinize hayırlı olsun. emelcim nesrincim siz nasılsınız nasıl gitti çlışmalarnazlıcım senin hamilelik nasıl gidiyor varmı sıkıntın özledim sizi
canım neopenatron vemişti bir hafta önce geçmedi şimdi ilaçları deyiştirdi gynoflor verdi simir aldı 10 gün sonra çıkacak.
Canım benimde akıntım oldu banada fitil verdi neopenatron diye geçer gibi oldu sonra tekrarlayınca senin gibi yani değiştirdi başka fitil verdi gynflor verdi bunda daha etkili oldu cnm ayaklarını ve belini sıcak tut cnm bol bol su iç demişti doktorum ve smear testi yaptı temiz çıktı ama hala aradabir akıntım olur heleki yağlı kaşar peynir yiyince daha çok akıntım geliyor takip ettim cnm ahh ahh bu bayanların nedir çektiği yaa
neopenatronu bitirdim canım geçmedi.birde sogan suyu iç dediler hafta sonu yaptım 3 gün nasıl akıntı yürüyemiyorum afedersiniz sanki altım düşecek gibi sanki orda bişey varda çıkmak ister gibi tekrar gittim fulukan munoral şase gynoflor piyeloseptly verdi şimdi daha iyiyim simirde 10 gün sonra çıkacak.üst üste giyiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?