Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Resmen kendimi okudum nasıl aynı evlilik süresi ileri hareket yüzdesi hafif polikistik overherşey aynı benim fazlam cikolata kisti ama yazdığın herşey ful aynı ben tüm cümleler
Gerçekten miiii sende mustafa hocaya gidiyodun depil mii transferin oldu mu listede göremedim seni ekleyeyim hemen

Gunaydin canim, ağrilarin ne durumda benim transfere son 2 günüm bugün ağrım falan yok gayet iyiyim
Canım çok ilginç bende iyiyim ama pazar gecesi bildiğin adet ağrısı yaşadım ya çok kötüydü sabahı sabah ettim. Benimde son 4 artık alıp gelsek günler hemen geçsede

Canım çok ilginç bende iyiyim ama pazar gecesi bildiğin adet ağrısı yaşadım ya çok kötüydü sabahı sabah ettim. Benimde son 4 artık alıp gelsek günler hemen geçsede
Neyse şuan iyiysek sorun yok inşallah transferide hayırlısıyla atlatsak geçti bitti artık transfer sonrası tuvalet yapma konusu kabusum oldu benim 6 saat kaldirmiyorlar ördek veriyorlar altıma onada imkansiz yapamıyorum gecenki transferde sonda ile bosaltmislardi mesaneyi oda acıtıyor ama heralde yine sondaya kalicaz

Canım bana geçen kontrolümde hiç sıkışık ol demediler ben sordum su mu içmeliyim gelmeden diye öyle çok içmeyin dediler çok az sıkışık olsanız yeterli dediler

Canım bana geçen kontrolümde hiç sıkışık ol demediler ben sordum su mu içmeliyim gelmeden diye öyle çok içmeyin dediler çok az sıkışık olsanız yeterli dediler
Beni çok sıkıştırıyorlar öyle rahmi daha net görüyorlarmis tabi sonra bosaltmasi bana ızdırap oluyor

transfer olan arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz
Bugün 4.günümtransferden sonra anneme geldim.evde olunca evişi yapmadan duramam diye.ara ara uzanip dinleniyorum.dün oğlumu parka götürdüm,yürüyüş yapmış oldum.sürekli yatmak kan dolaşımını engelliyor.basit günlük isleri yapabilirsiniz dendi.

embriyo transferinden (tüp bebekten) sonra neler yapmalısınız?

-Embryo transferinden sonra kısa süreli (1 saatten az) yatak istirahatinin hamilelik başarı oranları üzerinde olumlu bir etkisi yoktur.

-Embryo transferinden sonra uzun süreli (bir gece ile 24 saat arası) yatak istirahati de hamilelik oranlarını artırmamaktadır ve hatta bazı çalışmalar başarıyı düşürdüğünü öne sürmektedir.

-Embryo transferinden sonra cinsel ilişkide bulunmak hamilelik oranlarını düşürmemektedir ve embryonun tutunma şansını artırdığı konusunda da bazı kanıtlar vardır.

-Günde 30 dakika yürüyüş gibi hafif egzersiz yapmanın tüp bebek tedavisinin başarısı üzerinde olumsuz etkisi olması pek muhtemel değildir. Buna karşılık haftada 4 saatten fazla yüksek tempoda kardiyovasküler egzersiz yapmanın tüp bebek başarısını düşürdüğü, düşük yapma olasılığını artırdığı ve dolaysıyla kaçınılması gerektiği konusunda bazı kanıtlar vardır.

-Embryo transferi sonrasında hastaların, çok stresli bir ortam olmadığı ve üreme sağlığına zarar verebilecek kimyasallara maruz kalınmadığı sürece iş hayatlarına ve normal günlük yaşantılarına geri dönmeleri daha pozitif sonuçlar doğurmaktadır.

Kızlar böyle birşey buldum ya

hayirli sonuçlar alırsın insallah birbirimize mutlu haberi verelim en yakin zamanda insallah

Yok canım test yapmadım henüz evet ilaçlarımı aynı şekil kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…