- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Gerçekten miiiiResmen kendimi okudum nasıl aynı evlilik süresi ileri hareket yüzdesi hafif polikistik overherşey aynı benim fazlam cikolata kisti ama yazdığın herşey ful aynı ben tüm cümleler
Gunaydin canim, ağrilarin ne durumda benim transfere son 2 günüm bugün ağrım falan yok gayet iyiyimCanım aynı durumu bende yaşıyorum ya kasık ağrısı adet olcak gibi belim sırtım kopuyo ya neden
Ah canım sev karnını hep dua et bolcaa sıkı sıkı tutunsn inşcanim oldun mu transferini? bende 6 aralik transferiyim o yüzden yaziyim dedim. dün aldim geldim bebislerimi
Canım çok ilginç bende iyiyim ama pazar gecesi bildiğin adet ağrısı yaşadım ya çok kötüydü sabahı sabah ettim. Benimde son 4Gunaydin canim, ağrilarin ne durumda benim transfere son 2 günüm bugün ağrım falan yok gayet iyiyim
Neyse şuan iyiysek sorun yok inşallahCanım çok ilginç bende iyiyim ama pazar gecesi bildiğin adet ağrısı yaşadım ya çok kötüydü sabahı sabah ettim. Benimde son 4artık alıp gelsek günler hemen geçsede
Canım bana geçen kontrolümde hiç sıkışık ol demediler ben sordum su mu içmeliyim gelmeden diye öyle çok içmeyin dediler çok az sıkışık olsanız yeterli dedilerNeyse şuan iyiysek sorun yok inşallahtransferide hayırlısıyla atlatsak geçti bitti artık transfer sonrası tuvalet yapma konusu kabusum oldu benim 6 saat kaldirmiyorlar ördek veriyorlar altıma onada imkansiz yapamıyorum gecenki transferde sonda ile bosaltmislardi mesaneyi oda acıtıyor ama heralde yine sondaya kalicaz
Beni çok sıkıştırıyorlar öyle rahmi daha net görüyorlarmisCanım bana geçen kontrolümde hiç sıkışık ol demediler ben sordum su mu içmeliyim gelmeden diye öyle çok içmeyin dediler çok az sıkışık olsanız yeterli dediler
Güzel. Hangi merkezde tup bebek yapıyorsanız?Ben varım Antalya
Hayırlısı olsunmerhaba arkadaşlar ben dün transferimi oldum. heyecanla test günümü bekliyorum
teşekkür ederim canim insallah hepimiz iyi haberler alırız saglikla bebeklerimizi kucagimiza alirizHayırlısı olsunSen de bizim gibi test gününü bekleyenler kervanına hoşgeldin
cok teşekkür ederim öyle yapiyorum ama bi yanimda hep korku var insallah sıkı sıkı tutunurlarAh canım sev karnını hep dua et bolcaa sıkı sıkı tutunsn inş
çok teşekkür ederim canimHadi hayırlısı canım inşallah hayırlı güzel haberle sonuclansinbenimde transfere son 2 günüm insallah
Bugün 4.günümtransfer olan arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz
Gelecek tüp bebek merkezi Dr Mete İşikoğlu ya siz?Güzel. Hangi merkezde tup bebek yapıyorsanız?
hayirli sonuçlar alırsın insallahBugün 4.günümtransferden sonra anneme geldim.evde olunca evişi yapmadan duramam diye.ara ara uzanip dinleniyorum.dün oğlumu parka götürdüm,yürüyüş yapmış oldum.sürekli yatmak kan dolaşımını engelliyor.basit günlük isleri yapabilirsiniz dendi.
İnş cnm hepimiz adına dua ediyorumhayirli sonuçlar alırsın insallahbirbirimize mutlu haberi verelim en yakin zamanda insallah
Yok canım test yapmadım henüzagustos72 D dlkerk G Guullddeenn Z Zeynepkur mlshope Hayalperestttttttt L leyladanvazgecme K kucukbrmeseleee Canaann34 G Guli2101 M mira9693 kızlar nasılsınız ne durumdasınız test yapan yok değil mi??
Bu arada size birşey soracağım?
Transfer günü transfer sabahı progestron fitilinizi ve estrofem ilacınızı içip mi gittiniz? Yoksa progestron fitili yapmamak mı gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?