Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba canım hayır ben daha test yapmadım ama sabırsızlıkla bekliyorum doktorum sadece sabah estrofemi iç dedi progestanı kullandırmadı canım

Henüz test yapmadim Cnm trasfer günü estrofemi icip gittim,fitili ise sabah koymayın dediler.fitil kalintisi oluyor icerde.yaninizda getirin,transfer sonrasi hastanede koymam söylendi.Transfer sonrası çok sıkışık olucağım ve belli süre idrarımı yapmayacagim icin ben eve gelince fitilimi koydum.Ev hastaneye yakın,uzak olanlariniz hastanede fitilini koysun.

Transfer gunu estrofemi ictim fitilimi yaptım.transferden sonra odaya gecince yine fitil yaptim

Transfer gunu estrofemi ictim fitilimi yaptım.transferden sonra odaya gecince yine fitil yaptim
Test yapmadım pazar günü yapacağım.. çok zor süreçler ne yapacağım bilmiyorum hiç bir belirti yok olumsuz düşünmek istemiyorum.
Merhaba canım hayır ben daha test yapmadım ama sabırsızlıkla bekliyorum doktorum sadece sabah estrofemi iç dedi progestanı kullandırmadı canım
Yok canım test yapmadım henüz evet ilaçlarımı aynı şekil kullandım
Anladm kızlar genelde önermiyor doktorlar anlaşılan bende hemşiteye sorayım bir gün öncesinden o zaman çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 11 inde çağırdı doktorum bakalım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah benimde bugüne kadar belirtim yoktu dün ve bugün kasık ağrım var adet olcakmisim gibi hissediyorum bu hafta rapor almamıştım çalışayım dedim ama o yüzden mi böle oldu anlamadım

tatliss benim bu ay iptal oldu ben korona oldum bu ay artik sabirsam ocak ayinda tekrardan yapacagiz nasip olmadi bana

Bende sonuc alana kadar rapor aldım riske atmak istemedim sende alsaydın keşke canım benimde solkasıga agrı giryor arada bir

Ben daha dün transfer oldum şu an bir belirtim falan yok canım ben sabah içilmesi gereken ilaçlarımı içtim ama fitilim (lutinus kullanıyorum) dahil bütün ilaçlarım yanımda gittim transfer sonrası doktor kendisi koydu benim fitilimi

Merhaba canım benim sadece iğnem vardı 1 gün önce yaptım transfer günü yapmadım bana günde 3gün fitil progestan yazdı o kadar onu yapıyorum

Merhaba canım benim sadece iğnem vardı 1 gün önce yaptım transfer günü yapmadım bana günde 3gün fitil progestan yazdı o kadar onu yapıyorum
Ha birde belirtilerime gelsek transfer günüm ile bügün 6.günüm . İlk gün kasık ağrılarım vardı ve bel ağrısı. 2. Günde aynı bel ağrısı daha çoktu ama ilactan yada sürekli yatmaktan diye düşünüyorum..3.gün kasık ağrıları bel ve akşam madem yandı sanki bügün de sabah çok kötü baş ağrısı ile uyandım geçmek bilmedi ağrı kesici içtım sonra geçti ve iştahım çok açık çok yiyiorum Kızlar sizde ne durum belirtiler nedir ha ayağıma da kramp giriyor adet gelecekmiş gibiyim birde bugün ama göğüs lerde birşey yok

Kızlar opu günü ve transfer günü yanınızda anne ya da kayınvalideniz var mıydı? Yanınızda bakacak birine ihtiyaç oluyor mu? Evde yemeği yapacak ya da size bakacak? O kadar ağrı ve bakım ihtiyacı oluyor mu? Yanıma kalması için annemi ya da kayınvalidem i cagirsam mi diye düşünüyorum.

Opu günü birisi yanında olsun tavsiye ederim. Ben ilk çıkınca iyi hissettim ama otobüse binince kusma başladı çok kötüyüm. Eve eşimle taksi ile döndük hemen uyudum((hastanede kızlar bir kaç kişi kötüydü. Transfere ben tek başına gittim orda zor bir şey yok

Evet tüm ilacları kullanıp gittim hatta işlemden sonrada içmem gereken ilacların saati geldiyse icmemi söylediler fitilide yine aynı sekilde uyguladım

Bende aynı durumdayım 1 aralıkta yapıldı transfer dünden beri kasıklarda batma adet olacakmışım hissi sızı biraz bel ağrısı oluyor hemşireye sordum hic korkmayın gayet normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…