- 22 Ağustos 2021
- 236
- 344
- 53
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Merhaba canım hayır ben daha test yapmadım ama sabırsızlıkla bekliyorumagustos72 D dlkerk G Guullddeenn Z Zeynepkur mlshope @Hayalperestttttttt @leyladanvazgecme K kucukbrmeseleee Canaann34 G Guli2101 M mira9693 kızlar nasılsınız ne durumdasınız test yapan yok değil mi??
Bu arada size birşey soracağım?
Transfer günü transfer sabahı progestron fitilinizi ve estrofem ilacınızı içip mi gittiniz? Yoksa progestron fitili yapmamak mı gerekir
Test yapmadım pazar günü yapacağım.. çok zor süreçler ne yapacağım bilmiyorum hiç bir belirti yok olumsuz düşünmek istemiyorum.Yok canım test yapmadım henüzevet ilaçlarımı aynı şekil kullandım
Henüz test yapmadimagustos72 D dlkerk G Guullddeenn Z Zeynepkur mlshope @Hayalperestttttttt @leyladanvazgecme K kucukbrmeseleee Canaann34 G Guli2101 M mira9693 kızlar nasılsınız ne durumdasınız test yapan yok değil mi??
Transfer günü transfer sabahı progestron fitilinizi ve estrofem ilacınızı içip mi gittiniz? Yoksa progestron fitili yapmamak mı gerekir
Transfer gunu estrofemi ictim fitilimi yaptım.transferden sonra odaya gecince yine fitil yaptimagustos72 D dlkerk G Guullddeenn Z Zeynepkur mlshope @Hayalperestttttttt @leyladanvazgecme K kucukbrmeseleee Canaann34 G Guli2101 M mira9693 kızlar nasılsınız ne durumdasınız test yapan yok değil mi??
Transfer gunu estrofemi ictim fitilimi yaptım.transferden sonra odaya gecince yine fitil yaptim
Henüz test yapmadimCnm trasfer günü estrofemi icip gittim,fitili ise sabah koymayın dediler.fitil kalintisi oluyor icerde.yaninizda getirin,transfer sonrasi hastanede koymam söylendi.Transfer sonrası çok sıkışık olucağım ve belli süre idrarımı yapmayacagim icin ben eve gelince fitilimi koydum.Ev hastaneye yakın,uzak olanlariniz hastanede fitilini koysun.
Test yapmadım pazar günü yapacağım.. çok zor süreçler ne yapacağım bilmiyorum hiç bir belirti yok olumsuz düşünmek istemiyorum.
Merhaba canım hayır ben daha test yapmadım ama sabırsızlıkla bekliyorumdoktorum sadece sabah estrofemi iç dedi progestanı kullandırmadı canım
Anladm kızlar genelde önermiyor doktorlar anlaşılan bende hemşiteye sorayım bir gün öncesinden o zaman çok teşekkür ederim cevaplarınız içinYok canım test yapmadım henüzevet ilaçlarımı aynı şekil kullandım
Hemsire ya da ebe elinize bı kağıt yazıp vermiyor mu? Neyi ne zaman nasıl kullanacağınız la ilgili.Anladm kızlar genelde önermiyor doktorlar anlaşılan bende hemşiteye sorayım bir gün öncesinden o zaman çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Test yapmadım yapmayı da düşünmüyorumagustos72 D dlkerk G Guullddeenn Z Zeynepkur mlshope @Hayalperestttttttt @leyladanvazgecme K kucukbrmeseleee Canaann34 G Guli2101 M mira9693 kızlar nasılsınız ne durumdasınız test yapan yok değil mi??
tatliss benim bu ay iptal oldu ben korona oldum bu ayagustos72 D dlkerk G Guullddeenn Z Zeynepkur mlshope @Hayalperestttttttt @leyladanvazgecme K kucukbrmeseleee Canaann34 G Guli2101 M mira9693 kızlar nasılsınız ne durumdasınız test yapan yok değil mi??
Bende sonuc alana kadar rapor aldım riske atmak istemedim sende alsaydın keşke canım benimde solkasıga agrı giryor arada birTest yapmadım yapmayı da düşünmüyorum11 inde çağırdı doktorum bakalım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah benimde bugüne kadar belirtim yoktu dün ve bugün kasık ağrım var adet olcakmisim gibi hissediyorum bu hafta rapor almamıştım çalışayım dedim ama o yüzden mi böle oldu anlamadım
Ben daha dün transfer oldum şu an bir belirtim falan yok canım ben sabah içilmesi gereken ilaçlarımı içtim ama fitilim (lutinus kullanıyorum) dahil bütün ilaçlarım yanımda gittim transfer sonrası doktor kendisi koydu benim fitilimiagustos72 D dlkerk G Guullddeenn Z Zeynepkur mlshope @Hayalperestttttttt @leyladanvazgecme K kucukbrmeseleee Canaann34 G Guli2101 M mira9693 kızlar nasılsınız ne durumdasınız test yapan yok değil mi??
Merhaba canım benim sadece iğnem vardı 1 gün önce yaptım transfer günü yapmadım bana günde 3gün fitil progestan yazdı o kadar onu yapıyorumagustos72 D dlkerk G Guullddeenn Z Zeynepkur mlshope @Hayalperestttttttt @leyladanvazgecme K kucukbrmeseleee Canaann34 G Guli2101 M mira9693 kızlar nasılsınız ne durumdasınız test yapan yok değil mi??
Ha birde belirtilerime gelsek transfer günüm ile bügün 6.günüm . İlk gün kasık ağrılarım vardı ve bel ağrısı. 2. Günde aynı bel ağrısı daha çoktu ama ilactan yada sürekli yatmaktan diye düşünüyorum..3.gün kasık ağrıları bel ve akşam madem yandı sanki bügün de sabah çok kötü baş ağrısı ile uyandım geçmek bilmedi ağrı kesici içtım sonra geçti ve iştahım çok açık çok yiyiorumMerhaba canım benim sadece iğnem vardı 1 gün önce yaptım transfer günü yapmadım bana günde 3gün fitil progestan yazdı o kadar onu yapıyorum
Geçmiş olsun..aşı yok mu siziniz?tatliss benim bu ay iptal oldu ben korona oldum bu ayartik sabirsam ocak ayinda tekrardan yapacagiz nasip olmadi bana
Opu günü birisi yanında olsun tavsiye ederim. Ben ilk çıkınca iyi hissettim ama otobüse binince kusma başladı çok kötüyüm. Eve eşimle taksi ile döndük hemen uyudum((hastanede kızlar bir kaç kişi kötüydü. Transfere ben tek başına gittim orda zor bir şey yokKızlar opu günü ve transfer günü yanınızda anne ya da kayınvalideniz var mıydı? Yanınızda bakacak birine ihtiyaç oluyor mu? Evde yemeği yapacak ya da size bakacak? O kadar ağrı ve bakım ihtiyacı oluyor mu? Yanıma kalması için annemi ya da kayınvalidem i cagirsam mi diye düşünüyorum.
cok tesekkur ederimmGeçmiş olsun..aşı yok mu siziniz?
Evet tüm ilacları kullanıp gittim hatta işlemden sonrada içmem gereken ilacların saati geldiyse icmemi söylediler fitilide yine aynı sekilde uyguladımagustos72 D dlkerk G Guullddeenn Z Zeynepkur mlshope @Hayalperestttttttt @leyladanvazgecme K kucukbrmeseleee Canaann34 G Guli2101 M mira9693 kızlar nasılsınız ne durumdasınız test yapan yok değil mi??
Evet Mustafa hocanın hastasıyım. Valla evlilik sürene kadar herşey aynıGerçekten miiiisende mustafa hocaya gidiyodun depil mii transferin oldu mu listede göremedim seni ekleyeyim hemen
Bende aynı durumdayım 1 aralıkta yapıldı transfer dünden beri kasıklarda batma adet olacakmışım hissi sızı biraz bel ağrısı oluyor hemşireye sordum hic korkmayın gayet normal dediTest yapmadım yapmayı da düşünmüyorum11 inde çağırdı doktorum bakalım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah benimde bugüne kadar belirtim yoktu dün ve bugün kasık ağrım var adet olcakmisim gibi hissediyorum bu hafta rapor almamıştım çalışayım dedim ama o yüzden mi böle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?