- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Opudan sonra eşim dısardan aldı yemeği. Anestezi olduğu için. Ertesi gün kusma olmustu bende anestezidenmiş. Transferim 1 aralıkta oldu o günden bugün de dahil asla yemek yapmadım hep annem geldi yaptı evimi topladı temizledi Allah razı olsun hafta sonu 2 günde eşim aldı yemeği. Ben kısa kısa yürüyüs yaptım evde ama hic uzanmadım biyere ve eğilmedim yereKızlar opu günü ve transfer günü yanınızda anne ya da kayınvalideniz var mıydı? Yanınızda bakacak birine ihtiyaç oluyor mu? Evde yemeği yapacak ya da size bakacak? O kadar ağrı ve bakım ihtiyacı oluyor mu? Yanıma kalması için annemi ya da kayınvalidem i cagirsam mi diye düşünüyorum.
Opu günü birisi yanında olsun tavsiye ederim. Ben ilk çıkınca iyi hissettim ama otobüse binince kusma başladı çok kötüyüm. Eve eşimle taksi ile döndük hemen uyudum((hastanede kızlar bir kaç kişi kötüydü. Transfere ben tek başına gittim orda zor bir şey yok
bak siz zor bisey yok demişiniz bence kişiden kişiye değişiyor ben biraz acı cektim transfer esnasında kasık ve belden sırtıma doğru ağrı saplandı ve hareket etmemek gerektiği için biraz zorlandım.. benide progestan kalcadan iğneler mahvetti bugün karından olan progestan dex e gectim kalcalarım mosmor apse yapmıs ama iyileşiyor günden güne herkeste farklı etkiler olabiliyor herhaldeOpu günü birisi yanında olsun tavsiye ederim. Ben ilk çıkınca iyi hissettim ama otobüse binince kusma başladı çok kötüyüm. Eve eşimle taksi ile döndük hemen uyudum((hastanede kızlar bir kaç kişi kötüydü. Transfere ben tek başına gittim orda zor bir şey yok
Verdi ama transfer tarihini yazmış ve saati yazmış bu şekilde cnmHemsire ya da ebe elinize bı kağıt yazıp vermiyor mu? Neyi ne zaman nasıl kullanacağınız la ilgili.
Kasık ağrısıda bir belirti canımm, olumlu düşünüyoruz hep hiç moralini bozma lütfenTest yapmadım yapmayı da düşünmüyorum11 inde çağırdı doktorum bakalım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah benimde bugüne kadar belirtim yoktu dün ve bugün kasık ağrım var adet olcakmisim gibi hissediyorum bu hafta rapor almamıştım çalışayım dedim ama o yüzden mi böle oldu anlamadım
Ay canımm vardır elbet bi hayırrr sen kendine dikkat et bol su iç kekik çayı iç. Zencefil zerdeçal karabiber sıcak su karıştırıp iç. C vit al bol bol bende 3 ay önce geçirdimmtatliss benim bu ay iptal oldu ben korona oldum bu ayartik sabirsam ocak ayinda tekrardan yapacagiz nasip olmadi bana
Aynen canım ya herşeyimiz aynıı hayırlısıyla bu ay 2 mizde bu topikteki herkeste pozitif sonucu alsınEvet Mustafa hocanın hastasıyım. Valla evlilik sürene kadar herşey aynı1 aralıkta oldum bugün 6. Gün
Amiiiiin parmaklarından bal damlıyorAynen canım ya herşeyimiz aynıı hayırlısıyla bu ay 2 mizde bu topikteki herkeste pozitif sonucu alsın
Benimde 5. Günüm transferi saymazsak ilk gün adet olucak gibi ağrım vardı sonraki günler hafif hafif batma iştah açılma olduHa birde belirtilerime gelsek transfer günüm ile bügün 6.günüm . İlk gün kasık ağrılarım vardı ve bel ağrısı. 2. Günde aynı bel ağrısı daha çoktu ama ilactan yada sürekli yatmaktan diye düşünüyorum..3.gün kasık ağrıları bel ve akşam madem yandı sanki bügün de sabah çok kötü baş ağrısı ile uyandım geçmek bilmedi ağrı kesici içtım sonra geçti ve iştahım çok açık çok yiyiorumKızlar sizde ne durum belirtiler nedir ha ayağıma da kramp giriyor adet gelecekmiş gibiyim birde bugün ama göğüs lerde birşey yok
Ben 3 gün yattım ve eve giderken kustum eve geldim baya kötüydüm yanınızda biri olsun mutlaka benim başımda dönüyordu sersem gibiydimKızlar opu günü ve transfer günü yanınızda anne ya da kayınvalideniz var mıydı? Yanınızda bakacak birine ihtiyaç oluyor mu? Evde yemeği yapacak ya da size bakacak? O kadar ağrı ve bakım ihtiyacı oluyor mu? Yanıma kalması için annemi ya da kayınvalidem i cagirsam mi diye düşünüyorum.
ay cok sukurki sadece bas agrim oldu baskasa bisey olmadi canim ama nasip kismet vardir bir hayir diyorum belkide bu ay tutmiycakti falan bilemeyiz o yuzden ilkde uzuldumde simdi oyle dusunmuyorum hic nasip diyorummAy canımm vardır elbet bi hayırrr sen kendine dikkat et bol su iç kekik çayı iç. Zencefil zerdeçal karabiber sıcak su karıştırıp iç. C vit al bol bol bende 3 ay önce geçirdimm
Hanımlar benim 2. adetim 16 gün gecikti. Kontrol yapıldı gebelik yoktu tarlusal başladık. İlaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. Yarın 2. Günüm kontrole gidiyorum. Transfer tarihi verilecek inşallah@bebikoms @FlyingHummingbird @efsunn210102 @Byrmseyda1 @Sandra86 @istanbul88 @Saturnyildizi @Gldmergn G gulcehanim @hasretim0601 @Aslanb @Maydonozhanim kızlar nasılsınızzz transfer tarihleriniz belli oldu mu
Çok geçmiş olsun. İnşallah sonu güzel olur.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinOpu günü birisi yanında olsun tavsiye ederim. Ben ilk çıkınca iyi hissettim ama otobüse binince kusma başladı çok kötüyüm. Eve eşimle taksi ile döndük hemen uyudum((hastanede kızlar bir kaç kişi kötüydü. Transfere ben tek başına gittim orda zor bir şey yok
Geçmiş olsun.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinOpudan sonra eşim dısardan aldı yemeği. Anestezi olduğu için. Ertesi gün kusma olmustu bende anestezidenmiş. Transferim 1 aralıkta oldu o günden bugün de dahil asla yemek yapmadım hep annem geldi yaptı evimi topladı temizledi Allah razı olsun hafta sonu 2 günde eşim aldı yemeği. Ben kısa kısa yürüyüs yaptım evde ama hic uzanmadım biyere ve eğilmedim yere
Bana da şimdi opu günü ne kadar olanları yazdı. Çok karışık yazmasalar unuturuz kesinVerdi ama transfer tarihini yazmış ve saati yazmış bu şekilde cnm
Amin canım inşallah. Dikkat et kendine beslenmene ve 3 gün geçince evin içinde kısa kısa yürüyüş yap karnın gaz dolar yoksa.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBugun transfer oldum eve geldim hiç kalkmıyorum wc ihtiyacı dışında progestan fitil ve iğne estorfem 2 tane kullanıcam yarında kan sulandırıcı iğne yapmaya başlıcam tedavim bu şekilde rabbim dilesin tutunsun inş hepimizin
Canım çok normal bende öyleydim oturup kalkarkenSelam kızlar yarın opu ya gireceğim ama bugün o kadar çok kasık ağrım ve ayıptır söylemesi gaz sıkışmam vardı yürümekte bile baya zorlandım diyebilirim kasık ağrılarım yüzünden sizce bu normal mi?
Yumuslar büyüdüğü için dir. Evin içinde yürü gaz doluyor yoksa benimde Perşembe karnım gaz doldu az yürümek iyi geliyorSelam kızlar yarın opu ya gireceğim ama bugün o kadar çok kasık ağrım ve ayıptır söylemesi gaz sıkışmam vardı yürümekte bile baya zorlandım diyebilirim kasık ağrılarım yüzünden sizce bu normal mi?
Ben en çok erken çatlar mi diye korkuyorum. Bugün çatlatma vuruldum 9.30 da Perşembe opu olacakSelam kızlar yarın opu ya gireceğim ama bugün o kadar çok kasık ağrım ve ayıptır söylemesi gaz sıkışmam vardı yürümekte bile baya zorlandım diyebilirim kasık ağrılarım yüzünden sizce bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?