Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Opudan sonra eşim dısardan aldı yemeği. Anestezi olduğu için. Ertesi gün kusma olmustu bende anestezidenmiş. Transferim 1 aralıkta oldu o günden bugün de dahil asla yemek yapmadım hep annem geldi yaptı evimi topladı temizledi Allah razı olsun hafta sonu 2 günde eşim aldı yemeği. Ben kısa kısa yürüyüs yaptım evde ama hic uzanmadım biyere ve eğilmedim yere

Kasık ağrısıda bir belirti canımm, olumlu düşünüyoruz hep hiç moralini bozma lütfen

tatliss benim bu ay iptal oldu ben korona oldum bu ay artik sabirsam ocak ayinda tekrardan yapacagiz nasip olmadi bana
Ay canımm vardır elbet bi hayırrr sen kendine dikkat et bol su iç kekik çayı iç. Zencefil zerdeçal karabiber sıcak su karıştırıp iç. C vit al bol bol bende 3 ay önce geçirdimm

Benimde 5. Günüm transferi saymazsak ilk gün adet olucak gibi ağrım vardı sonraki günler hafif hafif batma iştah açılma oldu dün baya ağrım vardı belim bacaklarım ağrıdı yani bugün daha iyi ayakta kalınca bir sırt ağırsı hissediyorm bakalım

Ben 3 gün yattım ve eve giderken kustum eve geldim baya kötüydüm yanınızda biri olsun mutlaka benim başımda dönüyordu sersem gibiydim

Ay canımm vardır elbet bi hayırrr sen kendine dikkat et bol su iç kekik çayı iç. Zencefil zerdeçal karabiber sıcak su karıştırıp iç. C vit al bol bol bende 3 ay önce geçirdimm
ay cok sukurki sadece bas agrim oldu baskasa bisey olmadi canim ama nasip kismet vardir bir hayir diyorum belkide bu ay tutmiycakti falan bilemeyiz o yuzden ilkde uzuldumde simdi oyle dusunmuyorum hic nasip diyorumm

Çok geçmiş olsun. İnşallah sonu güzel olur.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Geçmiş olsun.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Perşembe günü opu olacak inşallah. Pazar günü de transfer yapılacak inşallah

Amin canım inşallah. Dikkat et kendine beslenmene ve 3 gün geçince evin içinde kısa kısa yürüyüş yap karnın gaz dolar yoksa.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Yumuslar büyüdüğü için dir. Evin içinde yürü gaz doluyor yoksa benimde Perşembe karnım gaz doldu az yürümek iyi geliyor

Ben en çok erken çatlar mi diye korkuyorum. Bugün çatlatma vuruldum 9.30 da Perşembe opu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…